Pai gandeste-te ce ii place cel mai mult adica noi nu putem stii ce ii place mamei tale. Eu cred ca florile si inca 1 lucru este de ajuns Dar acum tu trebuie sa decizi
O floare, o feliciare,o haina,un set de parfum sau machiaje,Un costum,ceva pentru apartament,un film,un ursulet care zice i love,ceva creeat de tine (inspirat)! un martisor,un cantec,un spectacol,un pupic o cana, ceva electronic, o imbratisare, o petrecere, curatenie mare in camera, o cina romantica cu tatal tau (etc) gasesti pe net funda?
Multumesc. insa, sa stii ca nici nu-mi trece prin cap sa "caut pe net".m-am gandit sa intreb persoane si sa aud pareri cu cel putin o idee. oricum intentia conteaza
Eu i-am facut o felictare...cred ca ar fi mai impresionata daca i-ai oferi ceva facut de tine... sa vada ca o iuubesti indeajuns de mult incat sai faci tu singura ceva.
Parerea mea este sa ii cumperi un buchet de flori, si sa ii scrii un biletel in care sa descrii cat de mult o iubesti ♥. nimickk! Nu ar faceo mai fericita decat asta Funda?
Asta am sa hotarasc eu, cand consider ca este momentul(avand in vedere ca este o intrebare recenta, inca mai este destul timp pana sa mai aud pareri). CONSIDERI CA RASPUNSUL TAU ESTE CEL CASTIGATOR? (nu interpreta gresit, doar te intreb-sinceritate-)
Buna! Cumpara-i de 1 martie un martisor deosebit si o felicitare in care sa-i spui cat de mult o iubesti si sa-i urez o primavara frumoasa si fericita si de 8 martie un buchet de 3 trandafiri albi sau roz sua un buchet din florile ei preferate(ale mamei si ale mele sunt trandafirii). Pe langa acestea, cumpara-i o data un parfum fin, eventual preferatul ei, si de cealalta data o bijuterie deosebita(un colier de perle, o percehe de cercei sau o bratra din aur sau argint, o brosa deosebita cu pietre pretioase etc). Primavraa fericita tie si mamei tale!
In primul rand sa-i oferi dragostea de fiica, un album cu ea si cu tine cum v-ati legat relatia mama-fiica si un dar care este mult mai valoros decat toate cadourile care se numeste IUBIREA NECONDITIONATA!
Sunt de acord.iti multumesc foarte mult pentru idee.intodeauna mi-a placut sa fiu originala, mai ales ca este vorba de mama mea
Si eu iti multumesc ca ti-am fost de folos... apropoo, de unde esti si cum te cheama? eu sunt catalin si am 24 de ani si sunt din Siret jud Suceava
Nu cred ca ti-ar fi de folos informatii despre mine.chiar nu cred ca te-ar ajuta cu ceva.dar ca sa ai idee eu am 13 ani.
SUCCES╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱
▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱
▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱
▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╰━━━╯╱╱╱╱╱╱╱