| greyHAT a întrebat:

Sunt cu iubita mea de 1 an si 4 luni si mai nou ma critica pentru orice lucru, ca nu ii zic tot timpul ca ce fac, adica vezi puiu ca merg acolo sau dincolo, si ca nu o alint tot timpul, parerea mea ca daca o alint in fiecare clipa la un momendat devine aiurea si ma suna atat de des cateodata ca nu prea pot sa fac nimic si dupa tot ea se inerveaza ca nu prea sunt atent la ceea ce zice.(ca daca as zice puiu nu pot acuma ar zice ok dar ar fi putin suparata si l-a un momendat ca nu am timp de ea) si cand greseste ceva eu o ajut si dupa tot se contrazice cu mine si imi zice ca o fac proasta.Deja numai suport.

De mentionat ca eu am 23 de ani si ea are 18 ani, m-ai am fost impreuna acuma 3 ani cam 4 luni in care ea m-a inselat de mai multe ori dar eu eram orb de iubire si am suferit enorm.

Numai inteleg nimic, simt ca numai pot.Ce parere aveti?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula, o fata cu asemenea comportament traieste cu speranta si ideea ca cu timpul veti deveni mult mai apropiati, de-adevaratelea. Adica sa impartasiti tot ce faceti, sa ii faci surprize, dedicatii cu versuri din poezii, trandafir doar pentru ca o iubesti, etc.
Deci ea ar vrea sa simta ca v-ati apropiat si ca nu sutneti doar ca la inceput. Altceva nu imi vine in minte. Nu pot spune ca e o obsedata sau o nebuna, pentru ca sunt multe fete cu un asemenea comportament, care sunt mai sensibile. Nu e vina lor, dar nici ta, stai linistit.
Dar avand in vedere ca te-a inselat, aceste reactii sunt contradictorii...
Deci singura solutie demna de incercare ar fi ce ti-am sugerat mai sus: sa ii acorzi in acele moduri si multe altele atentie, sa ii arati ca te gandesti la ea.
Imi pare rau ca un baiat ca tine nu a avut mai mult noroc.
Insa, daca nu poti sau nu vrei sa faci cele sugerate mai sus, nu ai starea necesara, atunci da-i pace cu ale ei. Ca o viata ai, si trebuie sa o traiesti cum trebuie si cu cine trebuie, nu sa iti pierzi timpul, rabdarea si nervii pe cineva fara rost.
Oricum, esti inteligent si frumos, nu trebuie sa crezi ca nu vei avea mari sanse la fete. Ai grija de tine, pentru ca daca tu nu o faci, nimeni nu o va mai face.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ca nu mai suporti fazele astea exagerate, cred ca daca ar putea ti-ar pune lesa

| Duffy1 a răspuns:

Pai o relatie nu prea merge asa. nu ar trebui sa faca faze de asta din moment ce ea te-a inselat prima data si acum tot ea se supara ca nu o alinti si ca nu stiu ce, dragostea ne orbeste pe toti incat nu vedem adevarul care este chiar in fata noastra si nu vrem sa-l acceptam, oricum daca te-a inselat atuncia de unde poti sa fii sigur ca nu te inseala iar?, daca chiar te iubea nu facea asta. poti sa incerci sa vorbesti cu ea, daca nu, nu iti ramane decat sa suferi si sa suporti tot, dar eu te sfatuiesc sa faci ce crezi si ce simti, oricum mai sunt si alte fete, daca ea a putut sa gaseasca alt baiat, si tu poti sa gasesti alta fatawinking, funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Duffy1):

In timpul in care am fost despartiti s-a intamplat un eveniment neplacut si a ramas fara mama, oricum numai e ca si la inceput, imi e si mila si putina obisnuinta, si asta mai ma tine oricum mult numai rezist.

| greyHAT explică (pentru anonim_4396):

Azi i-am zis o chestie ce ma deranjeaza si a dat cu telefonul ce i l-am luat de pereti si s-a stricat, dupa ne-am calmat, eu oricum incerc adica sigur o sa ii acord mult mai multa atentie dar daca nici atunci nu e bine numai am ce sa ii zic.

Iti multumesc frumos pentru raspuns!

| KaterinaРомановский a răspuns:

Nu cred ca merita sa te implici atat de mult. Detaseaza-te si analizeaza relatia la rece. Fa o lista cu momentele frumoase si cu cele urate, vezi care trage mai greu in balanta! Si atunci ia o hotarare pentru ca asa nu se mai poate! Mai sunt fete pe lumea asta care stiu sa se poarte frumos cu iubitii lor!

| BeatrizBetty a răspuns:

Nu prea merge asa! Ar trebui sa-ti spui si tu punctul de vedere... Spune-i ca nu-i mai suporti toate crizele si ifosele.Si inca ceva: Daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te-ar fi inselat! Asa ca i-ati usor talpasita si incearca sa-ti gasesti o fata la locul ei.

| greyHAT explică (pentru KaterinaРомановский):

Aseara am intrat mai mult in discutie si mi-am amintit o faza urata din trecut si mi-au dat lacrimile si de atunci tot asa fara chef de viata sunt si ea acuma tot ca ce am sa numai sa fiu suparat ca ma iubeste enorm, numai stiu ce e cu mine sunt total confuz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greyHAT):

Aceasta intamplare ar cam sugera, dupa ce ai relatat tu, ca este cam exagerata si crizata.
Fie trece printr-o stare in care nervii ii sunt solicitati la maximum, fie asa e ea si atunci nu mai ai ce face.
Incearca sa faci ce ti-am spus, dar asta nu inseamna sa iti mananci tu nervii. Incerci, vezi cum e, dar daca te-ai convins cum sta treaba si nu e deloc o constatare pozitiva, nu conteaza, mai sunt fete pe lumea aceasta, iar tu nu ai de ce sa suferi.