| vasilicamariana63738 a întrebat:

Buna TPU, sunt impreuna cu un baiat de aproape 2 ani si azi am avut curajul sa-i spun te iubesc. El mi-a spus du-te si culca-te. Ce ar trebui sa fac? Sa mai astept inca un an? Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| 91Bogdan91 a răspuns:

Poate a zis-o doar în glumă, cu toate că sună dubios faptul că abia după doi ani de relație începeți să vă destăinuiți unul față de celălat. Bănuiesc că până acum ați avut o relație cu beneficii, altfel nu îmi explic.
În orice caz, dacă e după cum am bănuit ar fi cazul să lămuriți treaba asta, să îl întrebi dacă vede ceva mai mult decât contact sexual în relația respectivă.
Altfel spus, bănuiesc că poate omul o arde mai mult pe caterincă și dacă chiar te iubește și el, ți-ar fi dat numeroase semnale și sunt convins că ți-ai fi dat deja seama.
Indiferent cum vor merge lucrurile, să știi că "are balta pește" happy
Crede-mă că sunt o mulțime de tipi care ar pune mult mai mult preț pe destăinuirea ta decât a făcut-o el.
Nu te limita la un singur tip, mai ales dacă vezi că omul nu îți împărtășește sentimentul.

4 răspunsuri:
| vasilicamariana63738 explică (pentru 91Bogdan91):

Sa stii ca ai dreptate. mersi mult

| Vasile2003 a răspuns:

Vezi ca ai pus la categoria greșită...totuși, poate i s-a părut că ai spus-o în glumă, dar dacă crezi ca a spus-o în serios, ar trebui sa te gândești că s-ar putea doar să se folosească de tine ...nu e vorba de așteptare, e vorba de ceea ce simți tu, dacă îl vezi că ține la tine și ca "te iubește " chiar dacă nu-ti spune, atunci ar trebui sa stai cu el, dar dacă simți ca te folosește ar trebui sa îl părăsești.

| JustDeedee a răspuns:

Doi ani împreună înseamnă destul de mult totuși și abia acum să vă arătați sentimentele unul altuia. Nu știu ce să zic de partea lui, am citit comentarii cum că poate ar fi spus-o în glumă. Glumă sau nu, eu ca și femeie m-aș fi supărat și m-aș fi gândit de 10 ori înainte dacă mai are rost să îmi bat capul cu el. Nu cunosc detalii despre relația voastră, nu îl cunosc pe el, deci nu pot să îmi dau cu părerea neapărat. Totuși, nu poți aștepta după cineva să te iubească, nu poți să îți răpești tu din timpul tău să te faci plăcită de cineva. Timpul tău e prețios.

| IreneNemteanu a răspuns:

Pentru inceput, comunicati mai mult. Restul, daca e sa fie, inevitabil apare pe parcurs.