Bună! Având în vedere zilele în care trăim acum, nu e nimic rău în asta. Așa ești tu, așa te simți tu bine. Probabil e doar o fază din viața ta, probabil nu. Atâta timp cât tu te simți bine cu tine și cum ești tu, nu poate cineva să îți spună cum să fii. Eu nu îți spun nici să îi zici direct ce simți, dar nici să ții în tine. Eu mă leg de faptul că ai spus „nu știu ce ar putea găsi la mine așa fantastic să mă accepte". Draga mea, faptul că exiști e fantastic. Ai mai multă încredere în tine, iubește-te pe tine în primul rând, apoi gândește-te dacă altcineva va putea face asta. Dacă tu nu te accepți pe tine în primul rând, cum ar putea altcineva să o facă? Gândește-te la calitățile pe care le deții și adu-ți aminte de ele de fiecare dată când un gând negativ îți vine de hac. Fiecare dintre noi la un moment dat va avea un om lângă care ne va iubi din toată inima, dar mai întâi de toate trebuie să ne acceptăm pe noi înșine.
Sa iti incerci norocul ca toata lumea, daca te place, bravo, daca nu, asta este.
Nu este nimic greșit în asta
Totuși, trebuie să ai în vedere faptul că există o posibilitate mare ca după ce i te confesezi să te evite, asta depinde bineînțeles de cât de bine vă înțelegeți voi.
Salut! Rămâneți prietene.
Deveniți cele mai bune, chiar. O iubești în secret și nu riști să o pierzi
Cu timpul încearcă să te axezi pe un băiat! Sănătate! Funda?
Cum adica nu este nimic rau in asta? Ba da este foarte rau deoarece Dumnezeu a creat fmeia pentru barbat si barbatul pentru femeie, nu femei cu femei si barbati cu barbati, nu lesbiene si homosexuali, asta este moda acum o prostie venita de la Americani, de fapt de la Satana.
Inchipu-ie-ti ca esti baiat
ce faci?!?
te duci la ea si o inviti la o cofetarie, pentru o prajitura, la un film la un... aaaa... WHAT THE HACK EVERRRR (partida "oficiala" de sah, cu public, adica WHAT THE FACK EVERRRR)
si o faci uitandu-te in ochii ei
EXACT acelasi lucru cu un baiat, zice bine, YEEEEEIIIII
zice nu, asta e, daaaar... MACAR AI INCERCAT
1. Nu toți cred în Dumnezeu.
2. Nu scrie nicăieri în biblie de homosexuali și chiar dacă ar scrie, în biblie scrie și că femeile trebuie să fie obediente în fața bărbatului, sexul doar după căsătorie etc Tu ai păcate din biblie?
3. Au fost dintotdeauna cupluri lgbt, diferența este faptul că lumea încearcă să meargă pe un drum mai bun, ți se pare ok că sunt oameni uciși pentru că sunt atrași de același sex? Ți se pare ok că nu au dreptul la fericire? Că e ilegal în peste 70 de țări? Că mulți mor sau au parte de bullying? Ce fel de om poți fi să accepți ura.
4. Există atâtea specii de animale homosexuale ghici de ce, pentru că e normal.
5. SUA chiar nu e un exemplu, și nici acolo nu e prea ok să fii parte din comunitatea lgbtq+ ( observi +? Nu e vorba doar despre orientare sexuală aici )
6. Cine te crezi să decizi pentru restul? Parca doar Dumnezeu avea dreptul să judece.
Nu e nimic greșit în a fi bisexuală ( apropo, ai grijă dacă chiar e termenul potrivit sunt mai multe pentru atracția de 2+ genuri bi/ pan/ omni vezi ce ești tu )
Încearcă să vă înțelegeți bine mai întâi, apoi întreab-o ce părere are despre comunitatea lgbtq+. Dacă e homofobă, fugi, dacă e de acord probabil iti va spune dacă face sau nu parte, și dacă da, întreab-o. Dacă nu vrea foarte bine, măcar ai încercat.
Poti sa fi judecată pe alocuri de oameni ce nu accepta alta orientare sexuală decat cea de hetero, dar nu toata lumea este asa, iar daca tu vei avea incredere in tine si nu vei lua in seama anumite răutăți chiar nu te va afecta cu nimic.
Cred ca intai de toate ar trebui să afli ce orientare sexuală are fata respectiva si dupa sa vezi daca merita sa acționezi.
Dar nu mai sunt de jocuri- Ok..Adevarul este ca sunt in clasa a 5-a, dar m-am "maturizat" mai repede decat ar trebui daca intelegi ce zic- Si nici ea nu mai e cine stie ce fetita, avand in vedere ca eu nu mai sunt de jocuri, iar ea e chiar mai mare cu 2 ani cred ca este destul de mare
Astia cu "LGBT" is sodomiti in toata regula si pe langa asta mai cer si "drepturi" si vor sa si dezbine familia spunand ca ce fac ei e mai bine
Draci impaiați
Ba tu esti prost dea dreptu.
1. Scrie si in biblie ca in Sodoma si Gomora erau cupluri "LGBT" care au fost pedepsiti de Dumnezeu pentru ca i-au incalcat legea
2. Tu habar nu ai pentru ca te documentezi pentru toate magariile dar multi copii mor pe strazi pentru ca nu au o casa si nu numai, in timp ce astia isi cer "drepturile" spunand ca ei sunt "iubire" cand de fapt ei incearca sa dezbine familia. Eu personal nu am nimic cu ei, nu ii judec nu nimic. Doar ca ce au facut ei si ce incearca sa faca mi se pare strigator la cer. Incearca sa judece oamenii si familia ( barbat si femeie) ca nu sunt ca ei si vor acum sa dezbine spunandu-le sa fie ca ei. Rahati ce sa mai spun.
Ia spune tu, daca Dumnezeu era de acord cu asta lasa barbatu sa faca si el copii, gen sa fie insarcinat, dar nu a lasat asa. Ia spune tu, de ce nu pot 2 femei sau 2 barbati sa faca copii? simplu, Dumnezeu nu a randuit asa. Si nu e chestie de credinta. E chestie de realitate
Sincer eu nu sunt toxica sau ceva. Nu influentez pe nimeni sa faca ca mine. Nu vreau niciun drept, pot fi judecata..Atata timp cat ma simt bine cu cine sunt eu imi este de ajuns. Pot sa fiu criticata, inima si creierul meu nu o sa se schimbe pentru niciun lucru si pentru nimeni..De ce sa ma axez pe oamenii care nu sustin alti oameni pentru ce sunt,cand exista altii care ma accepta,sau chiar fac parte din acest "curcubeu" cu mine?
Dumnezeu poate ca nu a creat femeie cu femeie sau barbat cu barbat,dar El a creat iubirea. El a creat fiecarei persoane in parte povestea ei,cu un scop diferit. Poate ca El a creat povestea unora diferita de ceilalti. Poate ca asta e destinul unor persoane,sa fie LGBTQ+. De fapt,putem sa ne contrazicem unii pe altii pana la nesfarsit,nimeni nu stie de fapt un raspuns corect. Asa cum si satanistii exista,noi crestinii putem sa le bagam in cap ca satan e rau,ei au un alt scop in viata, asta e religia lor. Nu poate spune nimeni daca satan exista sau nu, asa si cu LGBTQ+, nimeni nu poate spune daca Dumnezeu sustine sau nu, nimeni nu L-a intalnit sa-l intrebe. Sper sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa te influentez cu ceva. Doar mi-am spus parerea
Sunt fată, prost nu pot fi vreodată :p
1. Și în biblie scrie că nu poți mânca porc, nu te poți tatua, femeia e vreo sclavă obedientă, nu poți facd sex până la căsătorie, nu poți divorța. Sau ce tu iei din biblie fix ce ai tu chef, mă îndoiesc că respecți vreo ceva din ea. Aaa și scrie să-ți iubești aproapele și ca doar Dumnezeu poate judeca oamenii. Măcar eu nu-s ipocrită.
Da cred că tu trebuie să te documentezi, nu eu, ai citit vreodată biblia? Apropo, e o traducere, în biblia originală scria că un bărbat s-a culcat cu un băiat ( adică pedofilie ) da e clar că tu nu știi să te documentezi.
2. E 2021, barbații pot avea copii. ( adoptați, născuți (bărbați trans ) sau proveniți de la mame surogat)
3. Dumnezeu nu e singurul zeu în care crede umanitatea. Nu toți cred în Dumnezeul tău si dacă ai sti câte crime se întâmplă în numele lui...
4. Citește Biblia, Dumnezeu ul tău pare un ucigaș crud.
5.Eu nu te-am jignit deși nu am pic de respect pentru fanatici sau homofobi.
6. Mind your business
As zice sa nu va mai certati. Fiecare are parerea lui, nu poti sa-i schimbi comportamentul. El/ea v-a avea ceva cu cei LGBTQ+ toata viata. Nu are rost sa îi bagi in cap unui homofob sa sustina, este imposibil. Si cum spuneam, putem sa citim biblia de 100 de ori. Exista cateva informatii despre asta,dar nu cred ca scrie pe undeva daca LGBTQ este bine sau rau. Doar Dumnezeu stie,atata timp cat El îsi iubeste copii exact asa cum sunt nu cred ca mai are importanta. Pana la urma se spune ca Dumnezeu nu te iarta decat pentru sinucidere sau daca ai omorat. Pentru ca doar El decide cand se termina "timpul" unei persoane,nu avem noi dreptul sa luam acest timp nimanui. Nu am auzit vreodata sa se zica ca Dumnezeu nu iarta LGBTQ+. Pana la urma Dumnezeu a creat iubirea,eu cred ca daca ar fi aici,pe pamant cu noi ne-ar sustine pentru cine suntem.Dar acum parerile sunt impartite,altii zic ca pentru asa ceva ajungi in iad,sau ca doar satan accepta orice fel de iubire. Dar eu cred ca Dumnezeu ne lasa sa alegem. Pana la urma fiecare are o sexualitate, exista unii cu sexualitati "personalizate". Nici noi nu putem sa va influentam sa fiti ca noi, dar nici homofobii nu ar trebui sa ne traga in jos, pana la urma nu scrie nicaieri ca trebuie sa decida altii pentru noi. Parerea mea, pana la urma nu trebuie sa faceti un conflict pe tema asta.Parerile sunt impartite si nu are rost sa te chinui sa-i bagi in cap ca este un lucru bun, el/ea tot pe parerea ei/lui va ramane. Apropo, multumesc ca nu ai nimic cu LGBTQ+
Chiar in biblie scrie despre cetațiile Sodoma si Gomora ca erau tot asa ca voi si Dumnezeu le-a ars pe toate si de atunci pamantul acela este sterp. Asa ca nu imi spune mie ca nu stiu sa ma documentez ca observ ca tu nici pe atat. Nu imi mai pierd timpul cu niste oameni ca voi. Nu am zis ca ii urasc pe astia. Plus ca in biblie scrie dupa cum ai spus tu sa iti iubesti aproapele. Dar voi ati priceput altfel. Nici nu ma mir
Nu cred ca am afirmat undeva ca susțin sau nu acest lucru. M-am referit mai mult la faptul de a avea mai multă încredere în ea, să se iubească pe sine mai întâi de toate.