Buna
1.Adica nu a vrut decat sex.
2. Da...
3.Nu.
4. Zice asa pentru ca te vrea in pat si ca sa te aive in pat se da pe langa tine!
5. O sa incerce sa iti demonsreze ca tine la tine... dar nu e asa
Vrea doar SEX
Lasa-l... sunt o groaza de baieti care sa te iubeasca!
Funda?
Eu vroiam raspunsuri serioase dar vad k tpul e pentru fraierii care stiu sa faca misto si nu sunt naiva draga
Traieste-ti copilăria, lasă sexul! Oricum nu te iubeste. Ce copil esti si, Doamne, ce naivă!
Deci se vede foarte clar ca nu vrea de la tine decat SEX.In locul tau nu aş ceda aşa de uşor. Daca ai avea un pic de demnitate nu ai ceda nici tu fiindca stiu ca o sa te foloseasca.Şi apropo, şi eu am 15 ani
Cum a spus si Stefania, nu stai deloc bine cu gramatica. Ar trebui sa lasi la o parte sex-ul si pe baiat (care oricum nu te iubeste, doar isi bate joc de tine) si sa te apuci sa inveti gramatica limbii romane.
Ma copii ce va trebuie sex la 15 ani nu spun asta din cauza ca as fii demodata dar traiesteti copilariea adolescenta tineretea si o sa aveti timp si de sex darr cred ca nu e timpul inca crede-ma ca baietii o sa gasesti sa te iubeasca cu miile crede-ma fii tu insati si vei vedea cat de frumoasa e viata