| IubesteEa a întrebat:

Buna TPU un baiat de care imi placea el face 17 eu fac 15 asa mi-a propus de mult s-o facem am acceptat, dar dupa zis ca nu poate ca nu iubestesad (si inainte imi zicea ca nu simte nimic pentru mine decat hormoni 1. adica? 2. e atras fizic de mine? asa si cand am vorbit ne-am luat la cearta ca nu imi convenea sa zica ceva apoi sa renunte asa a facut de multe ori si ma enerveaza x-( si dupa ce a zis ca renunta l-am intrebat daca el este indragostit a zis ca nu nebunatico apoi a inceput cu draga si el mi-a zis ca nu-i arat ca il iubesc ca stau cu altii, dar nu stau el nu are de unde sa stie ca nu e aici si dupa am zis ca sunt cu un prieten de al lui a zis bravo du-te si distreaza-te 3.este gelos? 4.de ce este daca zice ca nu simte nimic? si i-am trimis mesaj ca nu o sa mai auda de mine ca l-am iubit multlove struck acum o sa il ignor 5.se va intoarce la mine? nu e prima data cand fac asa si m-a intrebat dupa ce l-am ignorat 2 zile ce mai fac.dau funda raspuns serios si pe rand 1, 2 va rog am nevoie de ajutor:*

Răspuns Câştigător
| Xtadelo a răspuns:

Buna
1.Adica nu a vrut decat sex.
2. Da...
3.Nu.
4. Zice asa pentru ca te vrea in pat si ca sa te aive in pat se da pe langa tine!
5. O sa incerce sa iti demonsreze ca tine la tine... dar nu e asa straight face
Vrea doar SEX
Lasa-l... sunt o groaza de baieti care sa te iubeasca!
Funda?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| MusicIsTheAnswer a răspuns:

Nu stai prea bine cu gramatca..nu am prea inteles nimic.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Traieste-ti copilăria, lasă sexul! Oricum nu te iubeste. Ce copil esti si, Doamne, ce naivă!

| IubesteEa explică:

Eu vroiam raspunsuri serioasebig grin dar vad k tpul e pentru fraierii care stiu sa faca mistolaughing si nu sunt naiva dragahappy

| Aranida a răspuns (pentru MusicIsTheAnswer):

Cum a spus si Stefania, nu stai deloc bine cu gramatica. Ar trebui sa lasi la o parte sex-ul si pe baiat (care oricum nu te iubeste, doar isi bate joc de tine) si sa te apuci sa inveti gramatica limbii romane.

| Auslesse a răspuns (pentru IubesteEa):

Si de ce-s fraieri? ca fac misto? pai fac misto pentu c-asta meriti! mai bine, du-te si mai pune mana pe carte un pic (chiar daca e vacanta) si dupa aia sa vii sa vorbesti cu "fraierii de pe TPU"!

| Br?ila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Deci se vede foarte clar ca nu vrea de la tine decat SEX.In locul tau nu aş ceda aşa de uşor. Daca ai avea un pic de demnitate nu ai ceda nici tu fiindca stiu ca o sa te foloseasca.Şi apropo, şi eu am 15 ani

| Gabitza2828 a răspuns:

Ma copii ce va trebuie sex la 15 ani nu spun asta din cauza ca as fii demodata dar traiesteti copilariea adolescenta tineretea si o sa aveti timp si de sex darr cred ca nu e timpul inca crede-ma ca baietii o sa gasesti sa te iubeasca cu miile crede-ma fii tu insati si vei vedea cat de frumoasa e viata