anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va cer si eu un sfat micut...

La sfarsitul anului 2011 am cunoscut printr-o amica o fata (P), o fata bruneta, ochi caprui, micuta de statura, frumusica, un pic emo, nebuna, ciudata, prefacuta, mincinoasa ( de la prima intalnire oficiala doar noi doi, mi-a spus ca e vrajitoare ea, matusa ei, bunica ei, ca ia provocat prin vraji 3 accidente fostului ei iubit, si altele care te fac sa te gandesti bina daca sa mai stai la intalnire sau sa fugi cat te tine pamantul de ea ( dar eu nu cred in porcariile astea si nu ma sperii), cica ea e satanista dar nu-i plac lucrurile scary, cica e fata cumninte dar toti o stiu de fata usoara, sa lasat de scoala cica trebuia sa se mute cu scoala in alta tara dar cand a vazut manualele a dat inapoi si a pierdut anul si altele ), era si cam geloasa tare. Nu am fost cu ea la propriu sa spun pentru ca nu-i placea sa spuna cienva ca e prietena mea sau sa o sarut pe obraz ( nu mai zic ca pe buze nu ma lasa deloc), (nu-i place sa fie tinuta de mana dar am mers un pic de mana si am simtit ca i-a placut, dar ea spunea ca nu si mi-a dat drumu la mana ), nu am avut decat 4 -5 intalniri ( stateam la distanta unul de altul si nu era posibil sa ne intlanim zilnic, si nici pe mass nu intra decat rar de tot ( nu a intrat decat de 2 ori in 3 saptamani), dupa ultima intalnire in care eu am incercat sa fiu romantic cu ea si sa-i ofer o intalnire romantica si frumoasa la un restaurant cu fite din oras, iar ea imi facea scene si un weekend in care nu a vrut deloc sa vorbeasca cu mine sub diferite pretexte destul de stupide si o scena foarte jenanta pentru mine pe messenger la inceputul saptamanii la cele spunse de toti amici si de persoane pe care nu le cunosteam, ca (P) nu este ceea ce pare si ca nu e pentru mine, am jignit-o intr-un mesaj dar nu prea tare ( doar i-am spus ca e cu doua fete, ca minte, am spus adevarul de impresia care mi-o facuse) am incheiat orice legatura cu ea dar dupa o luna tot eu am sunat-o inapoi si am incercat sa ma impac cu ea, chiar am fost la ea sa-i duc un trandafir frumos si de o culoare rosie superba, printr-o ninsoare de nu vedeai in fata ochilor la mai mult de 2 metri, mi-au degerat picioarele si ea tot nu a vrut sa iasa sa vorbeasca (un gest mai romantic decat cel pe care il facusem eu, nu a mai avut ea parte in viata ei). Dar totusi ma indragostisem de ea, si inca o mai iubesc. Stiu sunt un prost.

La liceu am mai cunoscut o fata (A), blonda, ochii caprui, mai inalta decat (P), naturala ( nu se machiaza si e frumoasa), frumoasa, scumpica, o copila. Totul a inceput ca sa o uit pe (P) si m-am bagat in seama cu (A), invitand-o la o cafea la un local din aproprierea scolii, dar pentru ca era timida si recunosc am luat-o prea tare m-a refuzat, dar mi-a dat id-ul ei ( la cererea mea), am vorbit in weekend pe Messenger si ne-am cunoscut mai bine, in saptamana urmatoarea la invitatia mea a acceptat sa mearga la cafea dar impreuna cu 2 colege., din cauza colegelor nu prea am putut vorbi. Iar la sfarsitul saptamanii o colega de-a ei mi-a spus ca (A) nu-si doreste o relatie si ca fostul ei prieten este cam gelos si nu vrea sa-mi provoace probleme, am inteles si seara i-am spus pe massenger ca o las in pace. Dar la in weekend (A) ma contactat si am vorbit, iar pe seara a recunoscut ca ma place si ne-am combinat. La inceputul saptamanii fiindca in weekend a nins foarte mult (A) nu a mai ajuns la scoala, in acea saptamana orele s-au amanat si am vorbit cu (A) doar pe internet si putin la telefon. A doua saptamana (A) a ajuns la scoala dar era distanta cu mine si nu m-a lasat sa o sarut nici pe buze, nici pe obraz, am crezut ca doar e timida. Eu mai banuiam ca (A) mai este si cu un baiat (R), lucru care mi se confirmase. La sfarsit-ul saptamanii ne-am despartit si (A) a ales sa ramana cu (R) ( nu-l cunosc, doar am vazut cateva poze cu el, o fi baiat bun dar e cam urat si nu spun eu ci amicele lu (A) ). Cu (A) am ramas prieten si ne-am apropiat din ce in ce mai mult. ( acum e cu alt baiat (S) care o face numai sa planga, sa sufere si isi bate joc de ea ). Iar de cate ori vede un status trist (desii e provocat tot de ea) ma intreaba ce am si incearca sa ma clameze, dar mai rau imi face, ma doare foarte tare cand o vad ca sufere si incerc tot ce pot pentru a o face fericita dar e incapatanata ( ca si mine, fiind amandoi aceeasi zodie, Taur ). Odata in gluma a spus ca "nu ma va lasa niciodata in pace" ( din gluma se spune adevarul)

Acum ce va rog este sa-mi spuneti pentru cine sa lupt, oare pe cine iubesc mai mult sad?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu ce ai scris aici te faci mai bogat ca basescu in parale, fa un rezumat mai mic ca sa nu ne usture ochii cand dormim.

| Gnomic a răspuns:

Pe A draga Vladus, e naturala, P e usoara.

| mihaela2808 a răspuns:

Din ce ai spus tu poti sa scrii un roman.Eu sincer nu as mai lupta pentru niciuna fiindca prima e cam ciudata iar a doua te refuza incontinuu. Uite ce e am invatat ca daca astepti pe cineva pe care iubesti doar din faptul ca acea persoana este cu cineva si lasi sa treaca pe langa tine alte iubiri o sa ajungi la final sa pierzi totul.Incearca sa le uiti daca ai vazut ca nu se mai poate face nimic, incearca sa fi cu altcineva si poate cine stie nu acum nu maine dar peste un timp veti fi din nou impreuna. IUBIREA invinge tot timpul.

| Neam7zu a răspuns (pentru mihaela2808):

Da mai dreptate, si din cauza lor am lasat cateva pers sa treaca peste mine, si erau mult mai dragute, si imi aproape de mine ( celel de mai sus stau una la 15km de mine, iar alta la 40. ). Dar nici nu ma trofoc prea atre pentru ca sunt ultimul an de liceu si am alte preocupari, dar ma tot apasa gandul asta. Imi Zci singur ca GATA, imi vad de ale mele, dar a 2-a zi ma trezesc cu ele in gand, pe [P] o visez ocazional...

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

Pentru mine :O3 sad Eu nu am pe nimeni nimeni!

| ღßaßÿღ a răspuns:

Dupa parerea mea, eu cred ca nu ai putut sa o uiti pana acum pe (P), iar relatia cu (A) a inceput doar pentru a o uita pe (P). Un lucru este sigur: amandoua sunt ciudate, dar dupa cate vad, cam acesta este genul tau de fata:misterioasa, surprinzatoare, care sa te surprinda.Nu cred ca ar trebui sa lupti pentru una dintre ele. (P) este prea complicata, dar si (A) (dar sti cum se spune : femeile nu trebuie intelese, trebuie iubite) Cred ca ai ajuns sa o consideri pe (A) mai mult o prietena pe care vrei sa o protejezi, iar pe (P) nu cred ca o iubesti, sau nici macar nu esti indragostit de ea, pur si simplyu te simti atras de felul ei ciudat de a fi... Deci, cum spuneam: cauta-ti o alta fata! happy Funda? puppy dog eyes

| David_Giulia_1988 a răspuns:

Sincer,lupta a fost a mea sa inteleg ceea ce ai vrut sa scrii...Semnele de punctuatie? In fine..Pai,dupa parerea mea pentru A.happy