Cu ce ai scris aici te faci mai bogat ca basescu in parale, fa un rezumat mai mic ca sa nu ne usture ochii cand dormim.
Din ce ai spus tu poti sa scrii un roman.Eu sincer nu as mai lupta pentru niciuna fiindca prima e cam ciudata iar a doua te refuza incontinuu. Uite ce e am invatat ca daca astepti pe cineva pe care iubesti doar din faptul ca acea persoana este cu cineva si lasi sa treaca pe langa tine alte iubiri o sa ajungi la final sa pierzi totul.Incearca sa le uiti daca ai vazut ca nu se mai poate face nimic, incearca sa fi cu altcineva si poate cine stie nu acum nu maine dar peste un timp veti fi din nou impreuna. IUBIREA invinge tot timpul.
Da mai dreptate, si din cauza lor am lasat cateva pers sa treaca peste mine, si erau mult mai dragute, si imi aproape de mine ( celel de mai sus stau una la 15km de mine, iar alta la 40. ). Dar nici nu ma trofoc prea atre pentru ca sunt ultimul an de liceu si am alte preocupari, dar ma tot apasa gandul asta. Imi Zci singur ca GATA, imi vad de ale mele, dar a 2-a zi ma trezesc cu ele in gand, pe [P] o visez ocazional...
Dupa parerea mea, eu cred ca nu ai putut sa o uiti pana acum pe (P), iar relatia cu (A) a inceput doar pentru a o uita pe (P). Un lucru este sigur: amandoua sunt ciudate, dar dupa cate vad, cam acesta este genul tau de fata:misterioasa, surprinzatoare, care sa te surprinda.Nu cred ca ar trebui sa lupti pentru una dintre ele. (P) este prea complicata, dar si (A) (dar sti cum se spune : femeile nu trebuie intelese, trebuie iubite) Cred ca ai ajuns sa o consideri pe (A) mai mult o prietena pe care vrei sa o protejezi, iar pe (P) nu cred ca o iubesti, sau nici macar nu esti indragostit de ea, pur si simplyu te simti atras de felul ei ciudat de a fi... Deci, cum spuneam: cauta-ti o alta fata! Funda?
Sincer,lupta a fost a mea sa inteleg ceea ce ai vrut sa scrii...Semnele de punctuatie? In fine..Pai,dupa parerea mea pentru A.