Aaa` :d. Pai daca el il cunoaste mai bine, eu zic sa-l intrebi . Nu are ce sa se intample rau , o sa aflii macar parerea lui, sa stii ca de multe ori parerea unui baiat despre un altul, conteaza mai mult decat a unei fete, ei il vad chiar asa cum este. [ cum vezi si tu o fata, adica nu te distrage nimic, nu simti atractie, si vezi clar ]
Succes! :d
Pai ii poti cere parerea, normal :d. Dar dac tie iti place de el si ii ceri parerea despre alt baiat atunci o sa creada ca iti place de acel baiat, si nu de el . Poate daca te place si el o sa spuna ceva rau despre celalat baiat, am patit-o si eu . Dar tu ce vrei sa-l intrebi despre celalalt baiat? Daca este potrivit pentru tine ...sau altceva? Si asta conteaza .
Poti sa-i ceri parerea, iar daca iti spune cum sa il faci sa te placa ori o face din amabilitate si vrea sa te cuplezi cu celalalt baiat ori te place iar metodele care ti le-a zis aplicale pe el(daca ai inteles)
Pai. Vreau parerea lui despre celalt... adica ce crede despre el. Pt ca celalt vrea sa fim impreuna, iar eu nu prea il cunosc asa bine. dar mi se pare simpatic. Ei se cunosc de mai mult timp, si ma gandesm ca are o parere.