| aurelgabriel a întrebat:

Bună TPU!
Voi ce părere aveți despre baietii/barbatii mai timizi sau mai tăcuți.De ce nu sunt văzuți tocmai plăcut de către societate?

18 răspunsuri:
| IonelaIasmina a răspuns:

Bună!
Eu personal, sunt fata, și am o impresie foarte bună de băieții liniștiți și timizi, alea care cred ca sunteți ciudați, probabil sunt ele curv€.
Ba, din contra, sunteți foarte bine văzuți de societate.
Poate tu ești timid și din cauza vrei sau ai o meserie care implica putina timiditate.
Dar...NU sunteți văzuți deloc rau.
Seară făină!

| troleibuz a răspuns:

Si eu sunt asa. Pentru ca unii nu sunt timizi, sunt prostuti. Nu vorbesc pentru ca nu au despre ce, nu pentru ca au emotii. Societatea critica orice.

| tonyc7 a răspuns:

Sunt destul de multi si societatea ii accepta ca fiind tot oameni normali. Cei care ii trateaza cu ostilitate sunt oamenii rautaciosi!

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ai vrea un președinte, prim-ministru sau prietenă mută? Cine ar vrea pe cineva plictisitor și mut?

| sabin89 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Actualul președinte...cum e?

| lauralaurette23 a răspuns:

Daca tu nu ai incredere in tine, nimeni altcineva nu va avea incredere in tine. Oamenii timizi sunt oameni care nu au incredere in ei insisi, au traume emotionale si psihice din copilarie, de regula de la parinti.

Nimeni nu se naste timid, ci doar devine si asta pentru ca a crescut intr-un mediu toxic d.p.d.v. emotional, nu a fost un copil iubit pentru ca la randul lor parintii nu au fost copii doriti si nici iubiti. Parintii lor sunt oameni care nu se iubesc pe ei insisi, fac sau muncesc ceea ce urasc si isi descarca frustrarea pe proprii copii.

Ii cresc cu autoritate fara sa le acorde iubire, intelegere si comunicare. Asta e motivul pentru care copilul sau adultul a devenit timid. Indiferent de mediul social in care a crescut, daca a fost un copil dorit si iubit de parinte (in special de mama, ea e conexiunea suprema, 9 luni stai in pantecele ei si absorbi tot ce gandeste, tot ce simte, tot ce vorbeste ea cu cei din jur)

Daca in primele 9 luni de viata (cand esti embrion) si in primii 7 ani de viata nu ai vazut iubire, intelegere, afectiune intre parintii tai, daca ei nu te-au incurajat si mentorat cat ai fost mic, ca poti sa faci orice in viata si esti mai bun decat toti orice ar fi, caesti de ajuns, ca etc....subconstientul tau te autosaboteaza si ai un program (pe care nu-l constientizezi, pentru. ca e in subconstient, dar iti dicteaza viata), care iti spune ca ceilalti sunt mai buni decat tine si ca tu nu insemni nimic pe lumea asta.

Asta crede mintea despre tine si de asta esti timid. Dar, asta pentru ca a fost plantat in tine de mama si parintii tai programul asta stricat, toxic. Trebuie sa mergi la terapie, sa faci sedinte de hipnoza prin care sa-ti retraiesti traumele emotionale si psihice din trecut, sa ti le rezolvi, sa plantezi in locul ideilor care te saboteaza unele noi, care te incurajeaza orice ar fi, ca esti cel mai bun si poti orice.

Sa-nveti sa te iubesti tu pe tine...Si asta e cazul tuturor celor care au raspuns aici si spun ca ei sunt timizi...Nu sunt timizi, au doar probleme emotionale si trebuie sa si le trateze/rezolve. Nimeni nu vrea oameni timizi prin preajma pentru ca sunt toxici, le dau celor din jur o energie negativa, urata.

Daca tu nu te iubesti pe tine, nimeni nu te va iubi si vei avea doar probleme sentimentale, daca nu ai incredere in tine insuti, nimeni nu va avea incredere in tine, mai ales ca barbat. Fa terapie sau asculta (pe audible) si citeste cartile astea:

- The Power of Positive Thinking de Dr. Norman Vincent Peale
- Think and Grow Rich de Napoleon Hill
- Chimp Paradox de Steve Peters

Sunt si in romana daca nu stapanesti engleza. Nu ai nevoie de nicio fata/relatie in viata ta acum. Trebuie sa te izolezi putin de prieteni, familie, relatiile pe care le ai acum si sa petreci timp tu cu tine, citesti astea, faci terapie, sa te redescoperi pe tine si sa-nveti sa te iubesti tu pe tine si sa ai incredere in tine. Indiferent cum arati. Te apuci de sala, regulat, sa-ti imbunatesti lookul, sa-ti placa de tine, te va ajuta.

Cateva luni de zile, un an fa asta tu cu tine, rareste-o cu cei din cercul tau pentru ca si ei sunt o sursa a problemei tale. Poate si ei sunt timizi, sunt negativisti si nu te ajuta sa te tratezi de boala pe care o ai....nu realizezi, dar e o boala la nivel psihic si emotional.

In rest depinde doar de tine, citeste si documenteaza-te, nu mint cu nimic, si eu am avut probleme de genul si asta e sursa lor, am studiat mult. Dar mi le-am rezolvat si asta e solutia si de la ce ti-am scris mai sus ti se trage. Merita efortul, se trateaza, trebuie doar timp si disciplina. Spor

| Vvianna a răspuns:

Bună! Trăim vremuri urâte unde bine văzut ești dacă ai un caracter jegos, ești lipsit de "cei 7 ani de acasă", dacă folosești un limbaj vulgar.Un bărbat/ băiat tăcut și timid va fi privit cu ochi buni de către cei din jurul său care știu să aprecieze astfel de persoane.
Nu putem fi pe placul tuturor.
Seară minunată!

| 199onur7 a răspuns (pentru sabin89):

Oooooooooooooooooooooooo rolling on the floor)))) rolling on the floor))))) bravo sabinaaaaa

| Freya1 a răspuns:

O părere buna pana intr-un punct.
Și eu am cunoscut băieți timizi si tăcuți de-a lungul timpului, iar când si-au deschis gura sau au început sa se destindă unii m-au impresionat în sens bun, dar alții...
Acum nah, depinde de la om la om.Nu putem generaliza.

| VoidEternal a răspuns (pentru IonelaIasmina):

E o nuanță la întrebarea asta...

Ideea e că una e sa fii văzut bine, alta e sa fii căutat și dorit pentru asta. Cred că asta era substratul întrebării.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pentru ca trăim după principiile vechi.
Unde băieții făceau mereu primul pas, erau mai deschiși etc.
La o fata chestia de timiditate= era normala atunci.
Atâtea diferențe, doar din cauza sexului, niciodată nu am fost egali în totalitate, din aceasta cauza am ajuns aici.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru VoidEternal):

Pai da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal îmi plac acest tip de băieți, deoarece nu se dau in spectacol, nu fac bravura de abilitățile lor, etc.
Cred că nu sunt văzuți bine de către unele persoane, deoarece pot fi considerați lași, incapabili de anumite chestii sau naivi.
Asta nu e mereu așa, din contră, un băiat timid poate ascunde un potențial extraordinar care trebuie doar stimulat, scos la iveală și valorificat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Dragul meu, pot spune că un om care este timid, mut după cum spui tu poate să te uimească cu loialitatea sa, iubirea și poate vorbi foarte mult atâta timp cat are incredere in tine sau te iubeste, nu sunt așa muți cum par sunt mai buni decât ăia care bârfesc cu oricine si sunt niste j@vre de oameni

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe mine niciodată un timid nu mă impresionat. Și nu toți oamenii normali bârfesc sau sunt javre.

| MironMihaela a răspuns:

Sunt oameni care au fobie sociala sau sunt tacuti, timizi din teama de a nu fi evaluat discursul lui, de a fi criticat si de a adanci si mai mult fobia de a vorbi in public ( cea mai mare).in ziua dr azi oamenii care se gac vizibili sunt mai credibili, dar nu este asa.Multi pot vorbi mult, prost si fara rost.Viata e o lupta, deci lupta.te cu viata.

| Lara559 a răspuns:

Nu știu sa spun de ce

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E loc sub soare pentru toata lumea.

Întrebări similare