Si... citi ani zici ca ai? E asa de mare mostenirea pe care o ai de primit? Daca as fi in locul tau, i-as da block direct si as mai suna-o eu de 3-4 ori pe an.
Îi pasă de tine. E atașată de tine. Îi e dor de tine. Te iubește. Și se pot ajunge si la certuri/contraziceri minore, dacă vorbiti ore in șir. Insă, nicodată de neiertat. Are nevoie de o vorbă bună. Bucură-te că o ai, fiindcă multi nu-i mai pot auzi nici glasul.
Eu as spune sa o intrebi motivul pentru care te suna asa de des, poate ii e dor de tine si vrea sa te vada, e mai usor sa purtati o discutie fata in fata decat la telefon si cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea despre acest lucru, de asemenea cati ani ai? daca esti minora e normal ca parintele tau sa se ingrijoreze de tine insa modul care ea procedeaza este gresit, e mama ta insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti controleze viata pe acest motiv mai ales daca esti majora.
La un moment dat în viață o sa iti fie dor sa te sune.Mamele uneori le poartă grija copiilor mai mult decat e cazul, sau se plictisesc des.
Poate ca sa nu o rănește sau sa creezi un conflict spune-i ca faci ceva într-un anumit interval de timp si nu poti vorbi, iar o data pe zi seara poti sa ii răspunzi.
O sa ajungi la gandul cand va veni batranetea ei si moare ii duci lipsa. Poti sa o pui pe silentios si o suni tu sau ii raspunzi cand ai chef
Are obsesie mama ta, nu este in regula, are mari probleme psihologice, ar trebui sa consulte un psiholog de urgenta, nu sa tampeasca pe altii.
Da-i block si gata, deblochezi cand te duci acasa, si aia e! Am zis block ca sa nu te aia la cap in timp ce poate suna altcineva, nici sa dai sonorul mai mic nu tine, ca daca suna cineva care vrei, nu auzi.
Sa pui pe vibratie insa risti sa nu auzi.
Deci block si gataaaa, ai rezolvat-o.
Ai ma, aia e boala curata, obsesie! Nu mai incuraja dereglarea, trebuie sa se duca la psiholog mai repede pana nu baga in pamant pe altul cu nervii.
Daca te zapaceste asa la cap, ajungi sa nu mai vrei sa o auzi.
Trebuie un echilibru! Nici nu mai conteaza sa-ti pui problema ca, cum ar fi daca nu ar mai fi mama, deja.o iei razna.
Ca doar nu ca n-a vazut-o de 1 an, o vede zilnic, ce naiba!
Nu chiar asa de 3-4 ori pe an, insa nici sa o zapaceasca le bibilica pana o baga la nebuni!, si asa se duce zi de zi acasa, ajunge!
Bine, si pe mine ma suna daca de ex plec undeva si uita sa puna pe lista un produs si trebuie sa cumpar, sau e ceva mai special, dar nu ma suna sa ma intrebe ce fac, cand eu revin acasa zi de zi.
Stii cine te zăpăceste cu nervii? Când te stresează cineva, minut de minut, pe care nu-l iubesti. Aia e obsesie.
Dacă pe cineva ajunge să-l streseze vocea mamei, inseamna ca nu o pretuieste suficient. Ce gest dezgustător o înveți să facă! Să își blocheze mama?! Sper că fata e mai inteligentă și nu o va face.
"Nici nu mai conteaza sa-ti pui problema ca, cum ar fi daca nu ar mai fi mama!"
Ba da, contează! Uite că eu mi-am pierdut mama, când aveam mai multă nevoie de ea! Si tatăl, la fel! Și nu am avut nevoie de psiholog, sunt un om sensibil, dar destul puternic. Și am rezistat!
Tu ai o vârstă, ai peste 40 de ani, nu mai ești un copil, esti un om matur, a carui mamă e convinsă că fiul ei a învățat să se descurce in viață, de aceea te contactează mai rar, doar din când in când! Situatia voastră e diferită.
Mdah... sau sa trimita mesaj pe whatsapp daca ai de luat ceva. Pana mea, eu uneori nu ma auzeam cu ai mei cu saptaminile si nu murea nimeni.
Pai sa o sune de 15 ori ce e?!
Pai tu esti tu, ea e ea, nu se compara cazurile intre ele, oricum pacat de parintii tai, nu trebuia sa ii pierzi asa devreme.
Privesti putin subiectiv treaba prin prisma experientelor tale de viata, si ca tu ai preferat sa te sune de 15 ori decat sa nu o mai auzi deloc, inteleg asta f bine.
Insa nu putem compara cazurile.
Trebuie sa fie un echilibru! Nici sa nu o auzi deloc, dar nici exagerat. Orice dezechilibru e daunator.
Nu e vb ce am 43 ani, e vorba ca asa a fost mereu si cand aveam 15 ani.
Cand ma duceam undeva zicea "daca intarzii sa ma anunti sa nu stau cu sufletul la gura", atat!
In rest ne tot vedeam acasa zilnic.
Ca si la indragostiti, se comporta la fel si aia, suna de 1001 ori pe zi, dar si aia e dereglare, e un mare dezechilibru chimic in creier, ca daca te uiti la cum se comporta, iti da ca e aiureala mare de tot. Si cand le trece asta, revin la normal.
Exact, evident ca nici eu nu posta nici ca tine sa nu ma aud cu ei, dar nici ca la fata asta nu vreau in prostie asa, cand ma duc undeva, de parca n-as mai veni acasa.
Bine, tu poate aveai prietena ceva, de aia nu ai simtit nevoia sa te auzi cu ei.
Niciodata nu am simtit nevoia sa ma aud cu rudele in mod deosebit. De fapt cu extrem de putine persoane am simtit vreodata nevoia sa ma aud... P.S. Intru totul de acord cu tine, aia care se suna de 1001 ori pe zi nu sunt indragostiti, ci psihopati.
Esti tu putin mai rece, aveam un profesor la facultate asa, nu se atasa de oameni, era mai sobru, mai tacut, mai rece, dar na, fiecare om cum este. Dar totusi vrei socializare chiar daca in masura mica.
Nu neaparat psihopati, ca psihopat e invers, ca nu ai sentimente si nu simti nevoia de socializare absolut deloc, si mai inseamna si inadaptabilitate, au alte probleme psihologice.
De ex poate are o teama inconstienta ca pierde acea persoana, ca, copil sau iubit, si teama asta vine dintr-o trauma din copilarie. Sau au teama ca se intampla ceva cu acea persoana, si asa se convinge ca e in ordine sunand in prostie. Ca daca persoana raspunde sau inchide, e clar ca e okey.
Cu unii oameni imi face placere sa stau de vorba, dar urasc in cele mai multe cazuri discutiile timpite de genul hai sa te sun sa iti povestesc ca e dezordine si trebuie' sa arunc o gramada de cutii sau ca am de spalat nu stiu cate vase. Sau vai ce ma supara copilul asta ca nu ma asculta cand ii zic sa... ceva. Unde poate evolua o discutie de-asta?
Da, ca si pe mine, te plictisesc discutiile alea banale, iti place sa discuti poate subiecte mai serioase. Eu de aia nu stau pe discord, ca acolo e prosteala si nu ma atrage.
Ooooh, nu esti pe serverul care trebuie. Bine, serverul de la mine de la job nu e deschis, dar cita bascalie combinata cu faze super-profi de site tech de top ce sintem poate sa fie acolo... ar trebui sa lansam un foileton, ceva. Doar ca nu e frumos sa vada nVIDIA, amd, Dell, Acer, Asus si alte companii mari cu care avem relatii misto cit ne-o batem de ei in privat.