Nu prea sunt de acord cu asta. In primul rand mama ei a fost inconstienta, daca stii sa iti educi copilul nu ajunge la gesturi de acest gen. Si parintii mei l-au chemat pe prietenul meu sa locuiasca in casa lor, dar nu din prima zi de relatie, intai a asteptat sa vada cum ne intelegem, daca e ok si nu un betiv/bataus, etc...si oricum eu nu avem 13 ani, ci 18!
Si totusi fata spune ca a fost o cearta...e cam mult sa spunem ca baiatul e infractor! Mai ales ca din experienta stiu ca in cazuri de genul asta certurile apar pentru ca baiatul ia apararea fetei in fata parintilor...
A sta == ce înseamnă la tine?
a sta == a locui în concubinaj?
Întreținerea de relații sexuale, cu fetele minore, avea ceva treabă, cu codul penal, în vechiul cod penal.
Http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/458863/Triple/
WTF is wrong with people today?
La 15 si 21 de ani aveti nevoi diferite, dar nu conteaza, acum e la moda sa ai un iubit si cu 10 ani mai mare daca se poate.
Hey! Cred ca ar trebui sa iti asculti mama pentru ca are dreptate. Relatia voastra nu o sa mearga la nesfarsit pentru ca aveti nevoi diferite. Din cate ne-ai spus tu esti cu acel tip de 2 ani si daca acum ai 15 ani inseamna ca atunci cand ai inceput relatia cu el tu aveai 13 ani si el 19? WOW! Incearca sa ai relatii cu tipi de aceeas varsta sau macar cu cel mult 3 ani mai mari decat tine!
Tu. ai un iubit de 21 de ani? Și a locuit la tine acasă? Și în cazul în care la asta te referi, mama ta dacă nu-l suporta cum a putut sta cu el în casă? Ciudățică poveste. Nu te pot ajuta, vezi doar că la fel cum zicea MMihai, relațiile sexuale cu un minor se pedepsesc.
Increde-te in instinctul mamei tale si in experienta ei de viata! Si daca e vorba de politie, inseamna ca tipul nu e chiar usa de biserica, deci are dreptate.Si apoi, la 15 ani asta este prioritatea ta? un barbat? ..hai las-o dracului de treaba! ..la viitorul tau te gandesti? Cum te vezi peste 10 ani? O casnica cu plozi in poala sau o femeie independenta financiar cu un job sigur si ceva studii?
Hmmm...mama ta ar trebui sa se mai potoleasca. Din moment ce l-a primit in casa pe cand tu aveai 13 ani! ar trebui sa se abtina acum de la comentarii. Dar nah, asa se intampla cand un cuplu sta cu parintii...
Oricum esti prea mica sa devi femeie in casa. Te vezi facand mancare, spaland, calcand, etc? Ai doar 15 ani si deja vrei sa fi femeie...
Off imi pare rau pentru tine sincer. In aceeasti situatie sunt sunt si eu si ma gandesc sa plec cu el si sa ma duc la politie si sa spun ca vreau sa fiu cu el. Dar nu stiu daca el poate patiti ceva. Ne iubim enorm de mult. Nu renunta la dragostea voastra! Pup, ai grija de tine.
Atunci a gresit.dar gandeste-te cate fete fac gesturi disperate pentru un neica nimeni..ca mama s-a temut poate ca-si pierde fata si atunci a preferat un compromis.Eu am avut o colega de munca a carei fiica s-a otravit la 17 ani pentru un baiat.Cand vei fi parinte vei intelege cat de greu este sa iei anumite decizii in situatii limita. Poate totul ar fi fost ok, daca si baiatul ar fi corespuns unor norme morale, lucru care nu s-a intamplat.e normal ca mama sa nu vrea sa-si vada fiica impreuna cu un infractor.
Stii,am o mica banuiala ca stiu ce se petrece. Faptul ca a stat cu voi in casa 2 ani de zile ma pune pe ganduri.Cred ca tu inca esti virgina, deci, relatii sexuale trebuie sa fi avut si el, si daca nu de la tine, oare de la cine? posibil mama ta! La acceptat 2 ani de zile si acum nu, e un mare semn de intrebare cu un unic raspuns, intre ei 2 a fost ceva.Sa te muti cu el de la varsta asta si fara acordul mamei, e o mare prostie.Gandeste-te putin, daca tu "fugi" cu el, ce o sa faci daca peste 2-3 ani o sa-ti dea papucii pentru una mai tinerica? O sa te poti intoarce la mami sa-i spui ca ai gresit? Vorbeste cu ea si vezi care e exact problema, de ce l-a acceptat 2 ani si acum nu.Raspunsul s-ar putea sa te surprinda.Bafta
Lasa asa cum a facut mama ta! Mai tarziu o sa-ti para raute tot timpul asta petrecut cu el. Crede-ma! Stai macar o perioada singura, fara el, iesi cu prietenele, colegele, incearca sa ai o viata normala fara sa te astepte acasa un iubit, incearca o relatie cu un baiat fara sa locuiti impreuna si o sa ii multumesti mamei tale mai tarziu.Sa nu crezi ca e mare iubire, doar ca te-ai obisnuit cu el. Incearca ce ti-am propus si sa-mi spui dupa daca nu am avut dreptate!
Serios? 15 si 21 da ce are baiatul asta de te-a atras asa tare draga mea? nu stiu ce e in familia voastra desi totul pare ciudat sa iti lasi fata de la 13 ani sa umble cu unu de 19 mai rau sa ii lasi sa fie si permanent impreuna,,, foarte ciudat, gandeste-te doar ca asa cum te-a luat pe tine de mica poate lua si pe alta iar pe tine sa te lase balta,,, doamne inca ma minunez ce o fi de familia ta,,, gendestete ca atunci cand ai avut mai mare nevoie de ajutor ai putut apela la parinti dar daca pleci la el cine te mai ajuta? HELLOO ESTI MICAAAAAA i-ati pe cineva de varsta ta sau mai apropiata dar nu de 21ani te consideri in stare sa fc ce face o femeie? doamne eu aveam 17 ani si ma lua cu fiori cand ma gandeam ca, candva va trebui sa fac pasul asta si tu de la 15? iti va „planta" si un copil,te mai alunga si in strada si atunci vei vedea tu cand n-o sa poti apela la nimeni,cum s-a mai zis aveti nevoi diferite+tu esti mai tinerica cu timpul v-a aparea gelozia,reprosurile cum te vei descurca? deci clar din partea mea nici nu se pune problema ramai cuminte acasa la parinti macar pana devii majora, atata timp cat esti minora parintii sunt responsabili de soarta ta de ei depinzi nu de prietenul tau si poti sa mergi tu la mama politiei sa le spui ca tu il iubesti si k vrei sa te muti cu el ti se va rade in nas si ti se va spune ca nu esti destul de „coapta"sa iei astfel de decizii, iar el o va incurca ca s-a incurcat cu o minora, ii faci rau si lui si tie,,, asa de curiozitate mai frecventezi scoala?
Aveai sub 15 ani cand ati inceput "relatia", banuiesc ca ati intretinut si relatii sexuale, ca nu statea el cu tine degeaba, o pot incurca si baiatul ala, si cei care au cunoscut situatia, deci si parintii tai, ii nasoala treaba rau de tot.
De rasufla situatia, "prietenul" tau ajunge 8 ani la mititica, parintii tai vor fi decazuti din drepturile parintesti si tu vei ajunge la un camin de copii pana la varsta de 18 ani.
Ceau, draga.
Daca este adevarat ce scrii, inseamna ca si mama ta, si,, iubitul,, tau te cam folosesc.
Si ce au facut ei cu tine este pedepsit de lege. Rau.
In relatia dintre ei 2, este ceva ce tu nu stii. Nu ai spus motivul certei, si nu putem aprecia ce ai tu pe acasa.
Oricum ia, pune mana pe telefon, si suna pe aici : http://www.telefonulcopilului.ro/
Nu dai nume nici date exacte.
Doar iti spui povestea si o sa aflii exact cum va jucati cu viata ta.
Te-am tzucat, si ai grija de tine.
Corupator de minore >>>>>>>politie>>>parnaie. Ia(mama)are direptate, cu putina scoala.
Iti dai seama ca respectivul e un mare looser care nu poate face fata unei femei de varsta lui si face pe cocosul cu pustoaice! vorba ta...bleahhh
Whatever..nu toate familiile seamana..nici eu nu as fi primit un barbat in casa pentru a fi concubinul vreuneia din fetele mele...se pare ca nici mama nu a stiut sa-si apropie copilul..eu am 3 copii, dar crede-ma ca sunt si prietena lor, nu numai mama. orice problema de orice natura, ei au putut s-o discute cu mine fara false pudori.
anonim_4396 întreabă: