| CochiorValentina a întrebat:

Bună TPU vream sa va întreb dacă e ceva normal noi locuim cu socri adică parintii lui logodnicului meu ei dau la 60 centrala la noi în camera subt 24 -25 de grade avem 3 calorifere in casa dar mi se pare ca socri dau prea tare centrala la ei se încălzește mai greu la ei sunt vreo 20 de grade și când a vrut sa dau la 50 a spus sa nu mai dau la mai mic ca a vorbit cu logodnicul meu ca să lase mai tare dar totuși nu am voie și eu sa pun mana pe centrala? noi plătim jumi juma jumi juma socri și noi jumi juma îmi fac griji sa nu vina mult la factura

4 răspunsuri:
| Maria1899 a răspuns:

Desigur ca ai si tu voie sa pui mana pe centrala dar ii inteleg si pe ei, personal la 20 de grade in casa mie imi e frig. Totusi ai incercat sa vorbesti cu ei si sa le spui punctul tau de vedere?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este normal ca o centrala sa functioneze la 55-60 de grade. Daca functioneaza la mai putin nu va face economie la gaz, deoarece va functiona mai mult ca sa incalzeasca locuinta.

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie procedat asa:
1. Termostatul centralei trebuie montat in camera (mai rece) a socrilor si reglat la temperatura dorita.
2. In camera voastra, daca temperatura creste prea mare, atunci se poate reduce la ceea dorita, din robinetul caloriferului din camera.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Poti inchide un calorifer.
Iar instalatia ar trebui aerisita macar o data pe an, sa se incalzeasca peste tot.