-Vobeşte cu părinţii ei. Explică-le că ai teme, lecturi, etc.
-şi dacă nu poţi să vorbeşti cu părinţii ei. Vorbeşte şi cu părinţii tăi, şi spune-le că te deranjează.
-Vorbeşte şi cu bunica ta. Explică-i. Ai TEME. Şi în plus eşti mai mare decât ea.
Până la urmă bunica ta o să înţeleagă, doar n-o să laşi temele, şi tot ceea ce trebuie să faci, pentru o puştoaică de 6 ani, că până la urmă, tu când o să fii mai mare, ŞCOALA care ai făcut-o o să te ajute, ca să fii cineva. Nu verişoara ta.
SUCCES.
Salut.
Da stiu ca copii mai mici sunt foarte enervanti. Am avut si eu de suportat in vacanta mea la mare.
Daca ea vine in fiecare zi la tine si te sacaie spune-le parintilor tai ca ai treaba si trebuie sa iti faci temele! Explicale ca viitorul tau apartine de scoala nu de verisoara ta sacaitoare ^^
Si incearca sa ii explici si bunicii tale acelasi lucru. Daca esti singura acasa si ea vine singura la tine, simplu: nu ii deschide usa. Va crede ca esti plecata ^^
Regards, Woozie_Triade@Yahoo.com
Puneti casti in urechi si dai drumul la muzica dupa ceva timp verisoara ta se va duce la altcineva.
Si daca nu merge joacate cu ea de-a scoala si o pui sa deseneze sau sa scrie ce stie ea numai sa faca liniste si tu cum ar veni esti colega ei de banca si scrii si tu(iti faci temele) sau citesti.
Puneti casti in urechi si dai drumul la muzica dupa ceva timp verisoara ta se va duce la altcineva.
Si daca nu merge joacate cu ea de-a scoala si o pui sa deseneze sau sa scrie ce stie ea numai sa faca liniste si tu cum ar veni esti colega ei de banca si scrii si tu sau citesti.
Am avut si eu aceeasi problema ca si tine, dar am rezolvat-o, in timp ce eu imi faceam temele, i-am pus un desene-animat, verisoarele mici chiar sint o problema, sper ca te-am ajutat...bafta!
Stai putin ca nu inteleg o chestie: bunica ta, sa inteleg ca tine mai mult cu ea, si prin urmare te vede pe tine vinovata de faptul ca nu esti in stare sa ii acorzi suficienta atentiei acelei fetite?
Incearca sa ii explici cu calm situatia, fa i sa inteleaga si pe ea si pe parintii fetitei ca tu esti in vacanta si trebuie sa inveti si sa citesti si nu ai timp suficient si sa te joci cu fiica lor. Pana la urma nu te obliga nimeni sa o primesti la tine. Sau, in alta ordine de idei, sunt sigura ca nu stai 24\24 cu ochii in carti, nu? Asta ar inseamna ca sa iti faci un program strict in care sa incluzi si programul tau de studiu, dar si cateva ore in care stai cu fata. Probabil, in felul acesta nu s-ar supara nimeni.
Pai ai trebui intai sa i zici tatalui tau ca te poti juca si cu ea dar trebuie sa faci si temele asa ca sa te lase putin timp. s i bunici tale la fel cereti scuze si spune i ca vrei sa te joci cu ea dar trebiue si sa inveti si ca te joci cu ea dupa ce temini de scris o sa inteleaga... si zi vreisoarei tale ceva de genu zic eu,, uite ma joc cu tine dupa ce vrei tu...dar acum tr sa invat ca sa ne putem juca. duo de nas..si incearca sa te disrtezi cu ea obosesteo trebiue sa faci ceva cu dragoste nu din oblogatie sper ca te am ajutat pop
Păi. Nu pot spune că nu mă joc cu ea destul, pentru că vara asta a adus-o în fiecare zi la mine și m-am săturat... pentru că țipă și vorbește urât dacă nu fac ce zice ea. M-am certat rău și cu bunica pe seama ei. Și, tot eu pic de proastă. Zice că ea o aduce nu eu, dar tot eu trebuie să stau cu ea. Mai spune că rău faci și rău primești, dar la câte lucruri bune am făcut pentru ea, ce-am primit? Nimic. Mda... oricum, din cauza asta mi-am stricat tot cheful de scris. Nu numai eu spun așa și tot pe mine se supără (pentru că, normal, nu suntem toți egali, cum spunea ea). Și tata îmi spune că ar trebui să îmi măsor cuvintele. Și m-am săturat, pentru că în casa asta nu am voie să îmi spun părerea (și, de fapt pot, pentru că e un drept). Acum mă simt ca un cartof. N-am chef de nimic (nici de scris, de citit, nimic). Nu mai am energia de altădată. M-am săturat de toți pentru că 'eu sunt vinovată' .
Ar trebui sa vorbesti cu parintii tai, poate reusesc ei sa te ajute!
Iar daca nu vorbeste cu parintii iei.
Ba scoateti verisoara la un suc si o prajitura... apoi o duci la film +18 dupa se excita si o sa rupeti gura lumi dupa ce afla ca tiai violat verisoara si ai un copil cu ea