| GGGGGGGGGGGGGG a întrebat:

vreau sa ma ajutați cu un mesaj de ()elicitare pentru mama mea, pe data de 2 februarie,as vrea un mesaj cu cuvinte frumoase, si lung, pot sa dau cateva amanunte pe care puteti sa le includeti in acest mesaj/felicitare: ca de expemplu virta pe care o implineste:
31 ani
va rog mult ajutati-ma, e urgent...

10 răspunsuri:
| angelica02 a răspuns:

Mamica mea frumoasa, din cauza in care mai nascut ma simt cea mai fericita ca sunt copilul tau, esti o mama cu toate calitatile pe care mi le-as fi dorit! Cu implinirea acestei varste minunate de 31 de ani it I doresc o viata de 100 de ani tot inainte,mama mea! te iubesc cum n-am iubit pe nimeni,dimimeata primul gand esti tu si seara la fel, iti multumesc ca esti tot timpul alaturi de maine si ca ma ierti cand mai gresesc, tu cu iubirea ta ma faci fericita si foarte speciala ca te am, mamica mea draga! la multi ani si multa sanatate, ca daca ai sanatate ai de toate! pup

| pqGro a răspuns:

"Draga mama, astazi as dori sa iti spun, un fericit si calduros la multi ani. sa traiesti, sa te bucuri de realizarile mele, sa pot sa te fac fericita si sa te vad zambind, caci atunci esti cea mai frumoasa. Iti doresc o zii de nastere fericita, si sper sa ramai asa cum esti, un exemplu de urmat in viata, si sprijinul meu sufletesc. Te iubesc, mama. " La multi ani pentru mama ta!

| GGGGGGGGGGGGGG explică:

Dar va rog cu cuvintele voastre nu copiate de pe net

| GGGGGGGGGGGGGG explică (pentru pqGro):

Multumesc de raspuns!

| GGGGGGGGGGGGGG explică (pentru angelica02):

Multumesc de raspuns, voi mai astepta cateva raspunsuri, si apoi voi alege câștigătorul!

| pqGro a răspuns (pentru GGGGGGGGGGGGGG):

Nu este copiat de pe net. Asa m-as exprima eu. big grin

| GGGGGGGGGGGGGG explică (pentru pqGro):

M-am adresat la toti care vor mai scrie,

| untu a răspuns:

Sa scrii cam asa:,, Mult iubita si frumoasa mea mama, cu ocazia zilei de aniversare al celui de al-31-lea boboc de trandafir din buchetul urias al vietii,iti doresc sa ai parte de multa sanatate,bucurii,fericire, multe realizari si succese frumoase in cariera, sa ai parte de reusite la toate alaturi de cei dragi si de cei care va iubesc foarte mult!,, LA MULTI ANI!" Cu stima si respect, al dumneavoastra fiica (fiu)-----

| lovecats123 a răspuns:

Azi este ziua de naștere a îngerului ce mi-a dat naștere. Cu ocazia acestei zi speciale, îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire. Îmi doresc să fii nemuritoare.Promit,că voi incerca sa fiu motivul care te va face fericită. Tu mi-ai dat viață,tu m-ai crescut... Îți sunt recunoscătoare pe viață! Îți primit că eu voi fii sprijinul tău și mă voi strădui din tot sufletul sa nu te dezamăgesc... Știu că au fost și momente critice, in care nu totul a fost atât de roz, in care poate că am greșit dar ITi MULȚUMESC că m ai îndreptat pe drumul cel bun. Tu ești modelul meu în viața, mamă. În curând voi avea și eu familia mea, fiindcă anii trec repede, și promit că voi incerca sa mă ridic la standardele tale. Voi încerca să mi educ copiii, întocmai cum ai făcut și tu cu mine.
Poate că nu ți-o spun prea des dar eu sunt conștientă că,, a fii mama" este cea mai grea provocare, de aceea de respect și te iubesc. Te iubesc mult, ființă născătoare de minunihappy.
La mulți ani, mama!❤

| GGGGGGGGGGGGGG explică (pentru lovecats123):

Multumesc de raspuns, e reusit!