| Alex_Anghel_1993 a întrebat:

vreau sa va cer un sfat, eu sunt elev in clasa a 8a in Sibiu si aici mi-am gasit o iubita. Eu voi face liceul la Brasov iar dupa vara asta eu vreau sa rupem relatia.Si in plus, nici nu ma mai simt prea atras de ea insa ea chiar ma iubeste si eu nu stiu ce sa fac.......imi dati un sfat?

Răspuns Câştigător
| LoveReggaeMusic a răspuns:

Ar trebui sa ii spui asta:Imi pare rau ca iti spun asta dar nu mai sunt atras de tine si daca vrei putem ramane prieteni si chiar imi pare rau daca vei plange sau ma rog altceva dar va fi mai bine asa.
Asa sti macar ca nu va fi foarte suparata pe tine adc va fi normal daca ai spus ca e atat de atasata de tine dar totusi o sa ii dovedesti ca ati avut o relatie care sa nu fie din mila sau altceva o sa ii dovedesti ca ti-e chiar ti-a placut de ea si ati avut o relatie serioasa.Asta e sfatul meu sper sa te ajute.

10 răspunsuri:
| 7MBiancaM7 a răspuns:

Pai nu stiu exact ce sa-ti zic, ar trebui sa vorbesti cu ea, incearca sa nu fi foarte dur, explica-i cum sunt lucrurile, trebuie sa fi foarte sincer. Eu stiu ca iti va fi greu, dar ei mai rau, pentru ca te iubeste. Deci, fa tot posibilul ca sa nu se simta prost, eu ti-as spune sa lupti pentru ca sa fiti impreuna, dar daca tie nu-ti mai place de ea, nu este cazul, intelegi? Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes cu fata!

| Mihaela1964 a răspuns:

Sa-i spui ce simti; in definitiv nu te casatoreai cu ea, e o iubire de adolescenti.Mai devreme sau mai tarziu se producea despartirea in alte motive...

| andru8700 a răspuns:

Trebuie sa fii sincer cu ea, spune-i exact ceea ce vrei, sau nu vrei. Nu o lasa sa se ataseze de tine mai mult decat este acum, parerea mea e ca daca tu nu iti doresti aceasta relatie cu adevarat, nu o continua. Mai ales daca zici ca ea te iubeste, nu ii da sperante false, o va durea mai mult decat daca ii vei spune de la bun inceput. Tu faci cum crezi acum, dar nu iti bate joc de ea.

| AlexSmile a răspuns:

Alegerea o faci tu dar. Ar cam trebui sa pui punct relatiei, daca tie nu prea iti mai place de ea, ar trebui sa o luati amandoi pe drumuri diferite cu parteneri diferiti.Nu mai complica treburile. daca o sa se ataseze mai mult de tine ii faci mai rau decat ii vei face acuma.Byee

| teosbeos a răspuns:

Mai bine fi sincer si spune-i direct. daca ai sa mai lungesti relatia o vei rani. va suferi mai putin daca ii spui si nu isi da singura seama. cand ii spui spuneo cu blandete dar nu sari de pe subiect. spune-o direct, rapid si cat de gingas poti. mult norc! oricum incearca sa ramaneti amici ca nu merita sa va despartiti si sa nu mai voriti niciodata.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Dacă vrei să ai în viitor demnitate bărbătească te îndemn să te gândeşti mai bine înainte de a începe o relaţie şi a trezi sentimente. Azi e la moda ca de la 10 ani să ai "iubită", iar până te maturizezi pierzi şi numărul lor câte au fost. Ştii de ce îi pregăteşte pe tineri o astfel de conduită? De cele mai multe ori de divorţ şi de incapacitatea de a fi serios şi fidel în angajamente. Nu ştiu dacă îţi doreşti şi tu un astfel de viitor.
Cele bune!

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Un mic sfat : esti un idiot! fata te iubeste, iar tu ii intorci spatele straight face daca continui in felul asta, vei ramane singur toata viata fiindca nu ai aia ce se numeste INIMA, chiar daca esti doar un simplu copil de a8a, ca mine doar ca eu sunt fata big grin

| Alex_Anghel_1993 explică:

Stiti,problema e ca ea este foart atasate de mine, pur si simplu nu vrea sa renunte la mine, si a mai aflat si ca mama ei are cancer, stiu ca-i este greu dar....eu cred ca-i va fi mai bine fara mine....nu credeti si voi asta? mai astept raspunsuri

| Alex_Anghel_1993 explică (pentru AlexSmile):

Da stii,cred ca asta m sa si fac dar mereu cand vorbesc cu ea despre faptul ca va trebui sa ne despartim ea incepe sa planga si eu nu suport sa vad oameni plangand, indiferent cine ar fi ei, dar, cu toate ca ea intr-adevar ma iubeste, va trebui sa rupem relatia.Mersi

| Alex_Anghel_1993 explică (pentru LoveReggaeMusic):

Mersi,chiar as ama facut si acum..noi suntem prieteni, pastram legatura.Se pare ca noi 2 ne-am ajutat reciprocwinking