Chiar dacă părinții tpi nu te cred, tu ai un Părinte mai bun în ceruri, care te=a creat așa cum ești, mai introvertă și El se bucură de felul tău de ai fi, de darurule și talentele pe care ți le=a dat_( matematică, lectură) câns ai așa necazuri, povestește=i=le Lui și fratelui tău, Mântuitorul Hristos care și El a fost om și știe ce înseamnă să primești acuzații nedrepte și să fie mulți împotriva ta.Citește Evangheliile, despre viața Mântuitorului, El te înțelege cel mai bine și suferă împreună cu tine.Așa sunt oamenii, schimbători, El ne=a creat pentru a ne pune cea mai mare încredere înEl, nu în oameni.
Nu mai plânge pentru o notă mică. Tu știi ce știi, notele sunt foarte adesea subiective și nu reflectă realitatea.
În ceea ce-i privește pe colegi și părinți, pur și simplu când se mai iau de tine, râzi! Dacă te închizi în tine și plângi, nu faci decât să torni gaz pe foc.
Fii tare!
Încearcă să fii mai puternică, nu lăsa pe colegi să își bată joc de tine.
La voi în școală aveți psiholog?
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Of,stim toți că este complicată perioada adolescentei. Incearca sa gândești pozitiv, sunt convins ca esti o fată foarte frumoasă si ai un suflet special. Nu incerca să te încadrezi in "normele si corectitudinea" societății din ziua de astăzi. Fii fericita, bucura-te ca esti sănătoasă. Va ieși soarele și pe strada ta curând.
Eu zic că trebuia să-ți susții punctul tău de vedere și nu trebuia să accepți nota trebuia să-i ceri profei să te asculte oral.
Buna! Hai sa vorbim daca te consoleaza pe Instagram?! Nu pot insira tot pe acest site...
Cand vezi sau auzi pe cineva ca isi bate joc de tine du-te si dai una peste bot. Daca riposteaza mai dai doua. Cand ceilalti o sa vada ca i-ai rupt moaca unuia nu se mai ia nimeni de tine, chiar o sa te respecte. Ai zis ca esti inalta si grasa, foloseste avantajul asta in a plezni peste bot colegii nesimtiti.
In cazul parintilor, daca esti fraiera asa o sa te trateze deoarece se pare ca nu stiu sa iubeasca. Ia atitudine altfel o sa te trateze toti ca pe un gunoi.
Daca se mai ivesc asa situatii, trebuie sa dovedesti ca ai invatat pentru test. Ii ceri profesoarei/profesorului sa te asculte, sa vada ca ai invatat. Numai pune la suflet jignirile lor, pentru ca ce seamana omul aceea va si secera.
Scuzați-mă pentru greșelile gramaticală, am scris repede și am uitat să corectez?
Sper că înțelegeți ce-am scris, sunt greșeli și știu, am scris repede, vă rog să mă iertați