| florence22 a întrebat:

Buna TPU. Vreau sa va povestesc ceva si va rog sa nu judecati. Am 21 de ani si acum o luna m-am pupat cu un barbat de 50 de ani, tatal unuia dintre prietenii mei. Atractia a fost reciproca si el a spus asta, am continuat sa vorbim putin si ne-am vazut intamplator acum 2 zile, lucrurile pareau normale intre noi, insa azi am vazut ca m-a blocat brusc. Amicul meu nu a aflat nimic, tatal lui a initiat absolut totul si nu inteleg care ar fi motivul pentru care m-a blocat. Pareri? Stiu ca nu ar fi trebuit sa se intample ce s-a intamplat intre noi. Multumesc.

19 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Pai asta e motivul, ca si-a dat seama cum sta treaba. Gaseste-ti si tu unul de varsta ta.

| 1997onur a răspuns:

Ai grija ăla pate este pedofil și îți face rău ai mare grija i-ați ceva la tine sate aperi dacă mai face așa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cringe moment -cringe story, without happy end.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate și-a dat seama că a "sărit calul", vorba aceea, că nu trebuia să facă asta și poate se simte rușinat, mai ales dacă e și însurat.
Cred că a acționat pripit, s-a lăsat dus de val, la fel și tu, și acum încearcă să se sustragă și să-și vadă de treabă lui și nici să nu-și pună familia/căsnicia în pericol.
Totodată poate nu vrea să îți dea speranțe să devi mai atrasă de el și a zis că mai bine evită orice contact cu tine.
Asta cred că e explicația.

Răspuns utilizator avertizat
| freshDEportocale a răspuns (pentru Violleta2022):

Cum naiba ai ajuns tot pe ea sa o jignești, ea fiind un copil în situația asta? De ce mereu vorbiți despre bărbați de parcă sunt niste copilași inocenți? E un bărbat de 50 de ani! Are destul creier cat sa nu "pice in plasa". El trebuia să fie cel matur aici. "A tăiat portițele" pai ce, l-a hărțuit? L-a pupat cu forța?
Nu îți înțeleg ura fata de oameni.

| freshDEportocale a răspuns (pentru Violleta2022):

Jenantă e gândirea ta când ajungi sa acuzi un copil de greșelile unui adult.

Nici nu îmi dau seama ce urăști mai tare, pe ea că e tânără sau pe el că e bărbat și îl consideri incapabil să gândească singur rolling on the floor
Acum înțeleg de ce exista petiții împotriva ta.

| freshDEportocale a răspuns:

De ce m-ai ignorat, @Jasmina?

Fata de el, e un copil. Atunci ar trebui să îl judeci mai mă aspru pe el, e major de 30 de ani, nu 3 ani rolling on the floor mă șochează gândirea ta.
Deci ea la 21 e adult, dar el la 50 e un sărăcuț care a fost sedus ca un adolescent of dragul de el, a picat in plasa pentru că e bărbat și nu îl duce prea mult bibilica
Fetele de 20 de ani sunt responsabile de ce fac bărbații la 50 că ei sunt prea prosti sa gândească singuri rolling on the floor
Ce boala ai? rolling on the floor
Nici nu îmi dau seama daca ești misandra sau misogina
Cred că ambele

| Yparisa a răspuns (pentru Violleta2022):

Are dreptate @fresh. Ditamai femeia la 21, dar la 50 e adolescent? U ok, honey?

| Yparisa a răspuns:

Un bărbat care își pierde timpul cu tinere ar trebui sa te pună pe gânduri, nu sa te flateze, și gesturile astea copilărești cu block-ul peste tot, la fel.
Daca era un om matur, îți spunea că și-a dat seama că nu este in regulă ce face și rupeati legătura ca niște oameni normali și maturi.
Probabil l-a panicat ceva, a aflat tatăl tău sau nevasta.
In fine, sunt destui băieți mișto de 20 de ani, nu are sens ce faci. Have some self respect.

| mgtow a răspuns:

Poate s-a prins fisu.

| slayer09 a răspuns:

Poate si-a dat seama si el ca e gresit si a constientizat asta, ca are familie. Si tu ar trebui sa te gandesti la asta, sa nu distrugi familii. Ai atatea persoane de varsta ta, singure, nu te lasa ispitita de atractii si momeli d-astea, fii constienta!

| Mosotti a răspuns:

Pai te-a blocat ca sa nu suferi tu, ca stia ca te poti atasa de el si se complica treaba pentru tine, sau poate si pentru el, si asa a intrerupt relatia.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Jenant nu este, atractia poate fi la orice varsta si intre orice varste.
Dar a realizat ca nu va merge treaba, si mai bine a oprit din start totul.

Si de ce n-as fi pupat-o si eu? Ce daca am 50 ani si ea 21? Prost era, sa nu o pup, ca rau nu face.
O zici "a cazut in plasa ca un adolescent", de parca aia vroia sa-i dea in cap, sa-i faca rau, nu sa-l pupe.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, ai dreptate, barbatul a vrut sa stopeze sa mai avanseze treaba, si bine a facut.

Tu nu ai citit ca atractia a fost reciproca?! Ca si el a zis asta ca si el a fost atras, ca s-au pupat, reci reciproc au fost de acord, nu s-a dus ea si el saracu ce sa zic, nu i-a convenit.
Deci amandoi au vrut in egala masura.
Si nu e rau, ce, daca eu am 50 ani, nu-mi convine sa ma pupe una de 21?! De ce nu? Chiar as aprecia ca ma place!

Si sincer? As continua relatia cat ar merge! Nu e nici o problema.

Iti dai seama ce bine arata ala la 50, daca ea de 21 s-a simtit atrasa, ce mandru as fi fost de mine sa se dea una la mine de 20 ani, pe bune acum.
Tu o zici ca si cum vaaaai si-ar fi dat in cap amandoi si vai ce rusine si ce rau e.

| florence22 explică (pentru Violleta2022):

Nu e însurathappy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Violleta2022):

O altă Lolită...