| Florentina9210 a întrebat:

Bună! Trec printr-o situație mai complicată. Am întâlnit un băiat care la rândul lui are un copil, rezultat dintr-o relație anterioară. Mi-a spus ca a finalizat actul de divorț și pe mama fetei a scăzut-o din drepturi, deoarece a acuzat-o și de părăsire de domiciliu. ( a plecat cu prietenul lui cel mai bun în Italia) și de atunci nu mai vrea să audă de familie. Îmi spune ca este un om sufletist și foarte responsabil și ca ar dori să începem o relație. La rândul meu, nu am obligații și nici nu am fost căsătorită. Însă, am discuții cu ai mei. Cum mama să iei pe unul cu copil, dacă se împacă cu nevasta lui sau ca fata aceea nu o să te respecte niciodată, nefiind mama ei …etc.. Eu sunt genul de persoană căreia îi place să ofere o șansă. Voi ce ați face în locul meu?

16 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"să iei pe unul cu copil, dacă se împacă cu nevasta lui sau ca... Voi ce ați face în locul meu? "

mai caută (spre binele tău!) mai ales că spui "am cunoscut un băiat pe acel dating al Facebook-ului!

| Florentina9210 explică (pentru sierra1):

Păi asta zic. Cu tipul cu copil vorbesc de anul trecut, bine mai mult el îmi dă mesaje eu mereu aveam un feeling ca nu el este ce trebuie. Dar ca tot ai menționat de tipul după aplicația de dating, da, e destul de ok și mă înțeleg super bine. Doar ca el e din alt oraș ( Brăila) eu din Buzău nu știu cat ar rezista o relație la distanță. Și după aia îmi e să nu mă dezamăgesc și mai mult.

| sierra1 a răspuns (pentru Florentina9210):

Cu cei dinon-line, poți avea surprize multe (și poate neplăcute). Caută in cercul tău de prieteni/colegi/cunoscuți. Cineva ți se potrivește dar incă nu știi

Am avut și din așa ziși cunoscuți, mai de aproape și ghici ce? M-a lăsat când mi-a fost lumea mai dragă. Cu toate ca ne vizitam chiar și părinții noștri erau apropiați.

Florentina9210 - numărul vine de la an-lună?

92- an

Nu ești in criză de timp! Așa că nu le da semnale grăbite și greșite

| BogdanBV92 a răspuns:

Am pățit și eu happy, fata de la BV are și ea copil, dar o relație de prieteni buni nu mă deranjează, doar atât, relație de cuplu nu aș face niciodată cu cineva cu obligații, știind că eu nu am deoarece la un momentdat tot va interveni copilul la mijloc.

| StrongHeart a răspuns:

Depinde ce conteaza pentru tine.
Crezi ca o sa poti iubi copilul lui si sa il accepti ca si cum ar fi nascut de tine? Crezi ca, copilul respectiv va intampina sau nu dificultati in dezvoltare din pricina divortului si te va vedea ca pe o straina? Un copil care nu are ambii parinti deja are un handicap fata de ceilalti copii. Crede-ma, cunosc niste drame adevarate care au urmat din cauza unor parinti care nu s-au putut angaja complet in cresterea copiiilor lor.
E dificil de zis. Conteaza ce simti tu si ce vibe iti da atat respectivul baiat si daca este ceva autentic acolo, dar si situatia cu totul care necesita mari sacrificii din partea ta.

| siriusblack98 a răspuns:

Stai cuminte ca te bagi in niste probleme pe care nu le cunosti in totalitate (doar varianta care ti s-a spus o stii) si este foarte probabil sa regreti mai tarziu pentru ca in astfel de cazuri, mereu apar situatii neprevazute si afli lucruri noi de ambele parti. Esti fata fara obligatii, de ce nu iti cauti tu un baiat fara obligatii? Va faceti viitorul frumos de la 0 decat sa iei povestea 50% finalizata a altcuiva. Asta e parerea mea, tu faci cum consideri.

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa vezi cum te intelegi cu ei. Atat cu el dar si cu copilul lui. Ar trebui sa te intereseaze doar felul cum te simti tu, nu cum se simt altii. Opinia altora nu ar trebui sa fie singurul factor de decizie. Daca tie nu iti face probleme un barbat cu "bagaj", atunci ofera-i sansa pe care pretinzi ca o oferi. happy

| Florentina9210 explică (pentru BogdanBV92):

Mai sunt persoane care își doresc atunci când sunt în căutare de partener/partenera să se angajeze într-o relație de iubire/ căsătorie. Prieteniile dintre două persoane de același sex, inițial nu prea sunt ok. Nu există așa ceva.

| BogdanBV92 a răspuns:

Da, fiecare face cum crede că este mai bine, dar o relație între două persoane, una cu obligații, iar cealaltă fără nicio obligație, nu va merge foarte departe, indiferent cât de frumos pare la început, la un momentdat discuțiile nu vor întârzia să apară.

| Kufu95 a răspuns:

De asta am hotărât să nu mai am relație pentru că mulți oameni fug de responsabilități, când e greu, gata au și fugit și rămâi cu buza umflată. Totuși, eu zic să îi dai o șansă, poate nu e om rău.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Acel "mi-a spus ca a finalizat" nu imi suna bine. Ar fi ok sa vezi negru pe alb hotarirea de divort si partea cu decazutul din drepturi. Si sa iei frumos sa verifici datele din hotarire pe portalul instantelor, ca sa fii sigura. Asta cu spusul ca e sufletist... asta o demonstrezi, nu stai sa povestesti. Acum nah, o fi omul ok si mai greu cu modul lui de comunicare, sau poate nu expui tu 100% precis realitatea.
Sa presupunem ca e cum zice el... discutiile cu ai tai? Zero barat! E viata ta, iar timpeniile astea cu "daca se impaca cu nevasta" fac sa mi se ridice parul in cap. Deci are o viata cu cineva, au si un copil, pleaca mama copilului cu vipera de asa-zis prieten al lui (care intre noi fie spus, nu i-a fost vreodata prieten, daca a fost implicat in asa ceva), si sa se mai impace cu aia? Deci parintii tai te cred atit de toanta ca te-ai combina cu unul atit de cretin? Pare complet retard omul? Redus mintal? Banuiesc ca nu, deci vezi-ti de treaba ta. E viata ta, nu a lor. Iti vor ei binele, dar in cazul de fata au o gindire stupida, medievala, si care nu te ajuta la nimic. Doar asigura-te ca stii toate datele problemei si chiar e divortat in conditiile in care descrie el.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"la rândul lui are un copil" Din exprimarea asta intelegem ca tu ai un copil si el "la rândul lui are un copil".
Deci ai sau n-ai copil?

"pe mama fetei a scăzut-o din drepturi". Se numeste decadere din drepturi, iar asta hotaraste Instanta de judecata, nu "scade" el pe nimeni. Poti verifica informatiile oferite de el online, poti citi chiar hotararile judecatoresti.

Daca se confirma ce ti-a spus despre fosta si despre custodie, atunci vedeti-va, vezi cum va intelegeti. N-are rost sa pui carul inaintea boilor.
Nu lua la face-value tot ce iti spun oamenii despre ei. Comportamentul lor vorbeste de la sine.
Mai intai vezi ce fel de om e, daca vrea ceva serios, cum te face sa te simti, ce simti si tu. Abia apoi iti pui intrebari mai grele, daca te accepta copilul.