Ai de a face cu un fatalu dupa cum spune doamna Budeanu.
Fii fata cu demnitate si nu te injosi sa discuti cu un astfel de pampalau, cand baietii se bat pentru fete iar unele fete sunt naive si se complac in a se umili fata de toti fraierii
Chiar nu ai pentru ce, am fost dur dar zic eu ca sunt corect?!
Viata merge inainte, stiu ca de la o anumita varsta nu mai e ca in adolescenta, dar cine nu stie sa aprecieze sau sa vada cu anumiti ochi nu merita timpul tau si nici sentimente investite!
Are totusi peste 30 de ani. Daca era mai tanara cu 10 ani si fara vagabontzeli (,,, relatii'''') la activ o luam eu.
Asa cine are nevoie de asa ceva?
Nu am sa inteleg niciodata de ce alergati dupa tipi care nu va plac si fug de voi, de ce singure va injositi si sunteti atat de disperate, chare dau semne clare ca fug de voi, dorind sa fie lasati in pace?
Ai totusi 32 de ani, deci femeie matura si totusi incapabila sa intelegi de ce oamenii nu mai vor sa fie in compania ta, dupa cum se feresc de tine, dupa cum nu mai raspund la apelurile tale, dupa cum evita sa te mai intalneasca.
Sincer, comportamnetul tau este ca al unei fetite de 12-13 ani.
Ti-a spus ca nu ești pe gustul lui.Ce sa îți mai zică?
Lasa-l în lumea lui ca mai sunt băieți și analizează un pic fata de cine ai tu atracție.Nu cumva te atrag oamenii ce te resping?
El la 34 de ani este tipul de om care face orice când simte că pierde tot, adică să îl părăsești tu.
Pai el a si parasit-o. Nu-i trebuie una asa de lenesa. Nu o cauta nimeni. Este doar un rebut cu pasarica situat bine in zona femeilor share.
Nu a părăsit-o, ia uite cine îi comandă lui viața la 34 de ani - imi zicea ca nu poate vorbi cu femei straine pe care parintii lui nu le cunosc
Exact, dar din cauza parintilor refuza sa mai interactioneze cu mine ( o singura data m-a sunat pe ascuns, in rest nu )... tot au impresia ca toate femeile sunt ca fosta lui ( a ramas doar cu televizorul ...cumparase prima casa si el nu a mai vrut sa implice avocati).
Ieri mi-a zis si faptul ca nu e compatibil mai ales din cauza situatiei in care se afla ( ia si medicatie antidepresiva)...eu cred ca puteau fi mentionate de la inceputul cunoasterii aceste detalii deoarece antidepresivele te fac sa devii indiferent, sa nu mai nutresti sentimente fata de cei din jur.
Ma gandesc ca e indisponibil emotional... l-am lasat in lumea lui. Va multumesc pentru sfaturi tuturor!