| Aida55 a întrebat:

tuturor! Am mare nevoie de un sfat. Va rog din suflet sa ma ajutati! sad

De ceva timp, parintii mei tot se cearta si nu mai suport!
Familia mea era una dintre cele mai armonioase si exemplare, insa de cand tatal meu a inceput sa plece serile si sa se intoarca noaptea pe la 2:00 (in fiecare seara) lucrurile s-au schimbat. Mama mea devine tot mai suspicioasa, facandu-si tot felul de scenarii, precum ar avea pe altcineva, insa el o tot contrazice cu faptul ca iese si sa sta cu prietenii sai. Mama mea este suparata, deoarece sotul ei petrece tot mai mult plecat de acasa, iar el este ofensat de "controalele" mamei, zicand ca simte ca nu mai are aer, intimitatea sa.

Tind sa precizez faptul ca desi mama este ferm convinsa ca are pe altcineva, el tot neaga acest lucru. In certurile lor, mentioneaza si despre divort, iar asta ma demoralizeaza total, deoarece nu imi pot imagina o viata de familie dezbinata! crying

Va rog, orice sfat, incurajare este bine-venita! Cum sa procedez? Cine are dreptate? Cum reusesc sa ii unesc iar? sad

Răspuns Câştigător
| manuel72 a răspuns:

Se numeste "criza de 40 de ani" pentru ca se manifesta in jurul acestei varste. Uite aici un link:
http://psihologultau.net/......e-ani.html
Exceptii probabil exista,confirmarile pot veni de oriunde chiar si din familie,cand cineva are o viata bunisoara cu multumiri de sine,cand vede ca e apreciat de consoarta si copii,cand se simte util si indispensabil,dar depinde de la om la om, nu toti barbatii sunt la fel, nu se comporta la fel, au idei diferite, chiar daca in mare toti avem acelasi instinct.Cand relatiile ajung la monotonie,ne e dor sa simtim fluturi in stamac,vrem sa iubim si sa fim iubiti,sa ne plimbam de mana prin oras,sa plecam la sfarsit de saptamana fara o tinta anume,sa fim spontani si fericiti.Dar in societatea de azi,cu stresul si grijile zilei de maine,a viitorului copiilor uitam de noi si de ale noastre, traim cu gandul doar la bani, consumam relatii superficiale, spunem "te iubesc" fara sa avem vreun sentiment adevarat, ne mintim ca totul merge bine, iar cand se intampla sa ne uitam in urma vedem ca am trait degeaba si incepem goana pentru recuperarea timpului pierdut.De multe ori ne trezim prea tarziu din mirajul banilor, ca sa mai avem timp sa traim si sa ne bucuram de viata.

63 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns (pentru Aida55):

Mi-a aparut intrebarea ta pe cand cautam ceva fara legatura si m-a rascolit un pic. Poti sa stai linistita, nu iti cer niciodata vreo informatie prin care sa te pot identifica, nu cer poze, sau sa ne intalnim sau orice altceva. De altfel ti-am spus din start care este situatia mea. In plus locuiesc in capatul celalalt al lumii fata de tine (Canada la Pacific). Dar ai foarte mare dreptate sa fii reticenta si ar trebui chiar sa iti faci un obicei din asta. Internetul este un instrument extraordinar la indemana escrocilor.
"Urmarit" este un pic exagerat, toate intrebarile pe care le-ai pus sunt adunate in profilul tau si am vazut ca ai intrebat mai recent cate ceva care poate fi legat de subiectul acestei intrebari.

| Ioana_Andra_1997 a răspuns:

Ok.....planul meu presupune multa munca si atentie
Faci o invitatie de botez sau nunta falsa din partea unor persoane pe care stii ca nu le ar putea refuza si pe invitatie scrie adresa unui restaurant mai fitos, fa o rezervare si le oferi o seara in care sa vorbeasca si poate tatal tau va vedea ca decat sa "iasa cu prietenii"mai bine petrece o noapte cu mama ta

| Ioana_Andra_1997 a răspuns:

Ti am mai dat un sfat dar mi-a venit o idee excelenta
Intr o seara cand tatal tau se intoarce tine o pe mama ta treaza si pregateste le in bucatarie ceva romantic.un pahar de vin eu stiu ..am citit asta pe net, inventeaza ceva ca ambii sa ajunga in bucatarie, si spune le ca iti e cam somn si ii lasi singuri si poate isi vor exprima toate sentimentele vor avea curajul sa o faca unul in fata celuilalt
Sper sa mearga
Pentru ai mei ar merge 100%