Cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale toate astea. Sa ii spui tot ce ai pe suflet si tot ce te deranjeaza caci altceva de facut nu cred ca este.
Ai o evaluare folositoare din partea mea pentru răspunsul acesta.
Cât pentru tine AnaMaria te sfătuiesc ca nu doar mamei tale să-i spui lucrurile care ni le-ai spus noua, ci și lui Dumnezeu care poate schimba inima mamei tale. Altfel ar fi ca si cum ți-ai pune capul să te odihnești pe o piatră colțuroasă.
Iar dacă mama ta nu va înțelege, atunci n-ai ce-i face, după cum este scris: "Pe nebun chiar daca l-ai pisa cu pisălogul în piuă în mijlocul grăunțelor, nebunia tot n-ar ieși din el."
Tu trebuie să înveți bine în continuare ca să apuci un servici bun si sa poti sta singură pe picioarele tale și să nu mai fi dependenta de mama ta sau de alti oameni.
Incearca sa vorbesti cu ea, sa-i spui exact ceea ce ne-ai spus si noua. Bafta!
Tu ar trebui să îi spui astea mamei tale. Dacă vezi că nu merge şi nu merge, deşi ai încercat, încearcă să te opreşti să mai comunici cu ea şi să o tratezi cu ignoranţă deoarece nu se merită să aibă loc o comunicare părinte-copil în care să fie implicată o persoană care nu poate fii deschisă faţă de copilul, adică la ceea îi spune, şi nu are deloc încredere în acesta. Mama ta habar nu are cum să comunice cu tine, şi este extrem de grav. Are o mentalitate extrem de proastă.
Mai, ce obicei prost aveti. Scrieti cate o poveste kilometrica, dar nu gasiti domn'le un loc doua randuri sa scrieti ceva si de celalalt parinte. Spuneti domn'le ceva si despre el: e bolnav, doarme, a plecat in cosmos... orice, numai spuneti. Ca altfel datele problemei nu sunt complete. Intr-un fel putem da un sfat daca stim ca parintii sunt divortati, in alt fel daca tatal e acasa dar nu se baga, in alt fel daca e decedat etc.
Buna! N.ai mentionat nimic de tatal tau. Cu el ai incercat sa vorbesti despre asta? Incearca sa.i spui mamei tale toate acestea pe un ton dragut si cu cuvinte magulitoare care sa mai inmoaie un pic inima mamei!