Familia ta de acum este formata din sot si copil, atat.
Ei sunt pe primul loc. Nu ai cum sa nu iei apararea sotului, pentru ca i s-a aprins mamicutei sa se comporte copilaros, sa nu iti respecte sotul si nici pe tine. Nu degeaba i-a spus sotul tau dificila. Nu a injurat-o, nu i-a vorbit urat. Insa, ceea ce i-a spus dupa mamicuta sotului e de neiertat, eu nu as mai fi vorbit cu ea pana cand nu ii cerea scuze sincere sotului plus, nu ma mai vedea nici pe mine, nici copilul, pana se indrepta.
Te manipuleaza, incerci sa vorbesti cu ea, dramatizeaza, orcaie si face urat, ca vede ca cedezi. Ia-o tare si spune-i ca nu mai are acces la voi pana nu se trezeste la realitate. Nu are cum sa nu iti respecte sotul si dupa tot ea se planga. Cand taci, ii permiti prostului sa devina nesimtit.
Acelasi lucru i l-as fi spus si eu sotului daca tacea si nu se impunea in fata mamicutei, lasand-o sa ma batjocoreasca cum ii vine la gura.
Discuti cu mama ta si ii spui sa inceteze sa iti atace familia altfel s-ar putea sa nu va mai vada daca asta doreste.
Cum săi zici la un ditamai om orfan ))))) Când are copil copil cu fata ta băi nebunie cu ăștia
Păi el se supără la niște comportamente ne Adevărate din partea mamei tale și spune așa vorbe ne Adevărate despre el mama ta și el se supără ca un copil culmea și el rău de tot om însurat la ce se supără eu nu a-și putea lua în serios ceva ce nu este Adevărată despre mine a-și râde și miași vede de drum îi las sa judece cât voi ei fără nici limită atâta timp ca el știe nu este Adevărată nu-i rămâne decât să nu bage de seama minciunile mamei tale da nu să se supere ca un copil este ditamai bărbatul nu un pușt
Eu am ras la faza aia ce i-a spus mama ta lui )