te pune sai pupi mina sa stai linga el la meciuri, chair daca tie nu-ti face placere grava de tort si inca este tinar rau.
Vai de capul tau, nici nu stii in ce te-ai bagat, nici nu iti imaginezi cum o sa fie incolo mai tirziu peste vreo 10 ani, dar asta e, fiecare cu cei place.
Ca idee, indiferent cine ce tiar spune, fugi, nu te mai uita in urma, mai tirziu o sa regreti amarnic si o sa fie cam tirziu.O sati irosesti tineretea linga un dezaxat, linga un de asta cu probleme care incearca sa controleze el tot.
Persoanele astea sunt bolnave mintal. Stii chiar tu ca taicasu asa este, sau a fost daca sa prapadit, fugi de acolo fara sa regreti nimic, nu stiu ce tea apucat sa mai faci copil cu un de asta dezaxat mintal, sa ce, sa mai nenorociesti si alta femeie in viitor
Gandeste ca copilul tau daca este baiat, cand va fi mare cam la fel va fi ca si taicasu.
Ce as face eu? Asa pleca, ai copil, asta e, pleci, ala va trebui sa iti plateasca pensie alimentara, sa stai sa ce? Ca ai copil impreuna, ca ai munca in acelasi loc, doar pentru astea sa iti inchizi viata?
Nu ai spus cati ani ai, dar te asigur, am si vazut femei in situatia ta. Vorbesc serios am vazut femeie exact in situatia ta, care a gasit barbat genul la ce ai descris tu, na reusit sa stea mai multe de cateva luni
Nu este in capul tau nimic, aia se intampla, tu aia simti, aia vezi. Nu va potriviti, nu trebuie sai accepti nebunia, care se va accentua an de an tot mai mult.
Nui narcisist cum spune tanti Violeta, este mult mai rau, are acest caracter dea controla orice, asa este el facut din fabrica, nu te gandi ca se poate face ceva.
Femeia ce eu am spus mai sus, m-a rugat sa o ajut sasi mute lucrurile de la nebun mi-a povestit, de doua ori a incercat si din ce in ce mai rau.
sa il suni cand intri la mterou in tramvai, vai de capu meu peste ce anomalie ai dat, naspa de tot. Daca spui de Metrou, inseamna ca esti in Bucuresti. Deci fugi, chiar tu spui ca asa simti sa o iei la fuga, mintea ta stie, de aia si iti spune sa fugi, pentru ca o sa devii o pasare inchisa in colivie, care nu are voie sa spuna nimic, sa faca nimic, doar ce i se spune si cand i se spune.
Vrei sa iti povestesc ce mi-a spus femeiea ce am zis mai sus? Trebuia sa se uite la TV la ce se uita el, trebuia sa joace jocuri ce se juca el pe calculator desi ei nu-i placeau astea.Trebuia sa stea sa se uite la el daca el facea ceva, doar sa stea sa se uite si sa il asculte cum se lauda, cit de bun este el, ce stie el sa faca, dar nu cumva sa vorbeasca ceva, trebuia sa ridice mina daca voia sa scoata un cuvint
Nu avea voie sa sune pe absolut nimeni, nici pe mamasa, nici pe sorasa, pe absolut nimeni, decat in prezenta lui si doar daca era el de acord.
Ii facea cadouri, se purta frumos uneori, dar facea asta nu pentru tine, sau pentru ea, o face pentru el, ca asa se simte el bine, nu ca iar pasa de tine.Asa cred, aceste perosane in mintea lor ca trebuie facut.
Acum iti ia cadou, acum iti scoate ochii, te jineste, iti vorbeste urat, etc, iar de fata cu straini se poarta ca si cum ar fi barbatu visat Te scoate la restaurante, dar tot la alea care ii plac lui, asta ce zic eu, facea mincare, ii placea sa gateasca, o pune ppe femeia asta, sa stea pe scaun, linga el, in fata lui sa se uit la el cum face mincare. Daca femeia voia sa plece se supra, deja o forta sa stea acolo.Nu mai tin minte cate si ce mai facea, dar totul trebuia facut doar dupa planurile lui
Ia zii am descris bine genul asta de barbat, caracterul asta? Se intampla si la tine chestii ce am spus mai sus?
Daca se intampla, fugi, deci nu incerca sa pleci cu vorba buna, nu vei reusi.
Sa iti spun despre femeia ce ziceam mai sus, ea na plecat de la ala cu vorba buna, nu putea, dejabagase firca in ea, plus astia au asa o mare putere de convingere, sau te manipuleaz in asa fel incit tu vei spune ca el mai ales daca esti asa o fire mai moale.
Tipa ce zic eu a fugit de la el, na plecat cu el de fata, nici nu i-a spus macar nimic, a pandit cand era el plecat la munca si ea acasa, si-a facut bagajul rapid in cutii in saci, m-a sunat si m-am dus cu masina, doar am carat alea la masina si fugi mincind pamintul Nu ia mai trebuit nici TV, nici frgider, nici masina de spalat, toate lea lasat la ala, desi ea le cumparase din banii ei.
Atentie a incercat de 2 ori, prima data a zis poate ca i s-a parut, ca poate o fi ea de vina, dar a doua oara, a zis ca asa ceva nu-i mai trebuie veci, nici sa mai povesteasca nu vrea, doar sa uite, daca se gandeste la cea fost, si-a fost doar cateva luni vreo 9 luni odata sinca 4 ultima data, ii vine rau a spus, daca se gandeste prin cea trecut
Daca vrei iti dau adresa la femeia ce am spus, poti sa o intrebi tu personal ce gen de barbat este ce ai si tu acasa si te va lamuri, desi eu cred ca deja stii si tu.
Cu un barbat genul asta iti pierzi orice, libertatea, iti pierzi increderea in tine, nu mai gandesti, o sa ajungi ca un fel de manechin.
Mai am asa o ruda in RO, eu nu stiu, dar mama mi-a spus, am o vara la fel maritata, mama zice ca este un fel de obiect ala dirijeaza, orice controleaza, totul se faca doar cum spune el, doar cum vrea el, ea daca cumva spune ceva, ca nu-i de acord sau orice altceva o face de ras, chiar si cu straini de fata, o face de cum zice mama ea cand a vazut, a spus ca i-a venit ei sa plece capul sa intre in pamint de rusine, de rusinea animalului
Dar vara asta ce zic continua sa stea cu ala, ca la placut cum arata. Dal dreacu de animal poate sa arate ca un zeu, pai xce am ajuns sluga la argat, sa isi bata joc orice animal de tine.
Nu se poate asa ceva, sa nu asculti pe nimeni, ca vai mai tirziu isi va reveni ca vai il infeluenteaza masa, nu-i adevarat, ala este caracterul lui si asa va muri, ba mai rau, pe masura ce imbatraneste se face mai nanspa, te controleaza mai tare, o sa devina si mai obsesiv cu toate.
Te va considera sluga, obiectul lui.Eu iti spun ce am vazut, ce am mai si citit, nu-i de stat, mai ales daca tu esti o fire mai libertina, daca ai si tu opinia ta, daca esti un om normal.
Mai am un amic, uite asta este f bun amic cu mine, nu-i asa de obsedat, dar este si el cumva cam caracterul asta dea controla femeia.
El ocoleste barbatii, doar cand are nevoie de cineva, atunci ne cauta, in rest doar cu femei vorbeste.
O suna pe nevastasa din 2 in 2 ore, mia si spus femeia, imi zicea mie, mai lasa-ma ba dracu, doar ce ai plecat de acasa deja ma suna, ce faci, unde esti eu intial am zis poate e asa omu incintat ca are femeie si el, apoi am aflat de astalantu ce tiam povestit mai sus, apoi am aflat si de la neasta amicului astuia, mi-a povestit aia mai multe.
Sa zic, nici astia nu mai sunt impreuna, el a incercat cu alta femeie, dar asta e genul de femeie f libertina si l-a pus la punct, i-a spus ca nu-i curioasa, iar el s-a apucat sa ia medicamente sa se omoare ca nu vrea aia sa mai vorbeasca cu el
Eram cu el in masina, cautam un loc de asta sa inchiriem o masina sa mutam ceva lucruri si el m-a sunat sa-l ajut. O suna pe asta din ora in ora, vai ce faci, unde esti, eu ma uitam si la un mom dat i-am zis, lasa ma femeia sa respire, de ce o suni asa intruna.
El mi-a raspuns, ce stiu eu, pe femei trebuie sa stii cum sa le ei deci aceste persoane asa sunt ele, asa gandesc ei, felul unui om dea gandi nul mai poti schimba veci.
Am plecat, in gandul meu, sta dracu cu tine frate daca asa te porti cu femeile
Cam asa stau lucrurile cu genul asta de barbati care vor ei sa controleze tot.
Dupa descrierea facuta pare a fi un NARCISIST perfect.
Din exterior pare (probabil) barbatul perfect, dar traind in casa cu el, este un cosmar.
Nu stiu cat esti tu dispusa sa-i suporti si sa te lasi controlata si manipulata, dar nu vad un viitor prea fericit alaturi de acest barbat.
Pare ca esti o feminista 2024. El face cumparaturi, el face tot prin casa, el face, el imi cumpara, el, el, etc.
Pe scurt, el face totul, iar tu doar s3x si copil ii oferi.
Bine ca este si asa, ca eu probabil nu as sta cu o femeie care nu ofera nimic in afara de s3x.
TOXIC!
Esti insarcinata, nu vrei si tu putina liniste?
Sa nu te plesneasca nimeni, sa nu te piste, sa nu te persifleze, sa nu dai raportul, sa nu sa nu?
Asa ar fi normal.
Cheltuielile cu bebe oricum le suporti tu.
Lucrezi, iti poti plati chirie. Esti pe picioarele tale. De ce mai stai?
O poti aduce pe mama ta sa stea cu tine, sa te ajute pana nasti si apoi cu bebe.
Incearca asa. O sa vina ca disperatul dupa tine si o sa-ti promita marea cu sarea.
Nu trebuie sa crezi sfaturile mele sau ale altcuiva de pe net, dar asculta-ti intuitia. Mergi la un psiholog (cineva specializat pe tulburari de personalitate) si discuta acolo temerile tale. Te va ajuta foarte mult sa iei o decizie.
El face tot, pentru ca vrea sa CONTROLEZE tot.
Nu intelegi pentru ca nu ai trait asa ceva.
Uite un film clasic ca sa-ti faci o idee: Sleeping with the Enemy (1991) cu Julia Roberts.
Exista si femei de genul asta. Fii fericit ca n-ai intalnit.
Vezi sa inlocuiesti in vorbire cuvantul "libertină", pentru ca are cu totul alt sens decat crezi tu:
libertin, libertină
adjectiv
1. adesea substantivat Care sfidează regulile decenței și ale moralei.
https://dexonline.ro/intrare/libertin/31083
Nu mai reactiona la rautatile lui.
Spune ce te deranjeaza pe un ton calm, asertiv. Lasa-l pe el sa faca scandal, tu nu reactiona.
Pregateste-ti un plan de scapare, fara sa-i spui si lui: chirie, bona etc.
Consulta un avocat referitor la pensia alimentara, eventual un ordin de restrictie daca lucrurile vor lua o turnura aiurea. Tipul da semne ca e obsedat. Dupa ce pleci, o sa te hartuiasca.
Trebuie sa te protejezi.
Pastreaza toate chitantele pentru analizele copilului si orice altceva contribui tu la cheltuielile comune.
Imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva. Fii tare!