Eu zica ca femeia asta este de "consumatie' odata ce este ocupata atat ziua cat si noaptea.
Asta ma intreb, ca nu a fost asa de la inceput. Pana sa fim impreuna nu o mai avut pe nimeni de 3 ani. Nici sex, si aici tind sa o cred. dar ceva s-a intamplat. Acum nu stiu daca sa ii scriu, sau sa mai las putin timpul sa treaca.
Posibil isi face ganduri despre diferenta de varsta si doreste sa intrerupa relatia ca sa nu suferiti mai rau, mai tarziu.
Multumesc mult pentru gand. Nu stiu sincer, daca i-ar fi fost rusine, poate nu se mai afisa in public cu mine, fata de vecini, prieteni. De asta nu stiu cum sa reactionez. Ma tot gandesc sa o abordez peste cateva zile. Dar vreau sa inteleaga, ca in momentul asta, eu nu o pot vedea cu alt barbat, nu stiu, asa vad lucrurile. Am simtit prea multa energie in momentele mai intime, mai romantice, ca sa fie un motiv atat de pueril. Poate is eu prea atasat, dar, mno, ceva o fi )))
Nu mai crede tu tot ce spun femeile astea versate, ca toate se dau inocente pana ajungi s ale cunsoti si afli trecutul lor.
Faptul ca are treburi si pleaca de acasa toata ziua si noaptea, ar trebui sa-ti dea de gandit...
In orice caz, o relatie cu o femeie atata de mare de varsta, cu o viata secreta, care mai locuieste si atat de deaprte, nu este o relatie de viitor, doar de pierdere de vreme.
Observ că principala problema în relație e lipsa de comunicare mai ales din partea ei. Încearcă să-i comunici exact ce simți în legătură cu ceea ce face, faptul că te evită înseamnă că ori are traume din relațiile trecute și se izolează involuntar, ori nu te place, în cazul în care o sa mai vorbiți încercați să vă discutați problemele legate de relație și fiecare lucru care vă deranjează și rezolvați totul împreună, nu există problemă fără soluție, trebuie sa va ajutați reciproc, dar dacă nu vrea atunci nu prea cred că ar fi ceva de făcut
Ti-as spune ca sambata (a stat si peste noapte) a avut o intalnire. Dar nu vreau sa torn paie pe foc.
Diferenta de varsta o face sa creada ca nu va potriviti.
Mai ales daca ea isi doreste o relatie serioasa, ceva de viitor, nu doar distractie cu tine. Iar tu nu i-ai spus ce ganduri ai cu ea.
Din ceea ce spui: "eu nu o pot vedea cu alt barbat, nu stiu, asa vad lucrurile. Am simtit prea multa energie in momentele mai intime, mai romantice"
o vrei doar pentru tine. Foarte dragut, dar asta e posesivitate, nu e dragoste, nu e viitor.
Mai intai lamureste-te tu ce simti pentru ea, ce vrei cu ea, si apoi spune-i si ei.
Dragostea e oarba, varsta e doar un nr. Convinge-o ca diferenta de varsta nu conteaza!
Nu m- am referit la faptul ca i- ar fi rusine cu tine.
Posibil a primit semnale din anumite parti ca diferenta de varsta va fi un impediment in sudarea unei relatii temeinice si poate ca se gandeste ca peste zece ani lucrurile se vor schimba din cauza celor zece ani diferența.
Ideea este ca pentru o femeie nu este usor sa fie mai in varsta ca barbatul, apar frustrari.
Pacat ca nu puteti comunica pe tema aceasta.
Multumesc tare mult! Da probabil ca nici exprimarea mea nu e cea mai buna, putina posesivitate exista, a fost mereu. Am discutat despre viitor, despre mai mult de atat, lucrurile pareau sa fie in regula. Chiar cu lucruri serioase sa zic asa ..programate. Multumesc pentru ganduri!
Multumesc tare mult! Da, cred ca asta poate sa fie in momentul asta problema. In relatiile trecute, imi spunea ca era mereu urmarita de prieten, telafoane la parintii ei, la munca, sa vada unde e, ce face, etc etc. Nu am facut asa ceva si nu voi face, probabil ca ii e greu sa spuna ce dureri are pe suflet.