Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva
Succes :* Funda?
Ia povesteste-ne ai fost in vizita? Ce ai ales sa cumperi? Cum ai fost primita? Daca inca nu ai fost, eu zic ca cel mai potrivit pentru o fata care se respecte este sa mergi cu un buchet frumos de flori si niste prajiturele.Nu se cade sa duci bautura.Si nici cadouri pompoase.
PAi mamei lui i-ai putea lua niste floari frumoase iar tatalu o sticla de vin...Nu e nevoie sa cheltui cine stie cat, pentru ca ei or sa aprecieze foarte mult gestul tau!
Succes!
Pentru mama lui cred ca un buchet de flori, pentru tata nu stiu
Succes sper sa fie o reusita si sa le intri la inima
Eu cred ca un test de sarcina pozitiv, ar fi o surpriza pentru toti participantii
Hmm. Pai mamei ar fi frumos sa ii iei un buchet de flori si o bomoniera. Iar tatalui o sticla de Vin. Sigur ii vei incanta cu asta. Si comportate frumos. Prima impresie canteaza cel mai mult asa socri te vor simpatiza. Sper ca ti-am fost de ajutor
Mamei, un buceht de flori, obligatoriu. Nu prea mare si pompos, doar simbolic. Sa nu fie ca la morti, oricum. Iar pentru toata lumea, ceva bun. Un tort, o tarta, niste fursecuri sau prajiturele. Primesti bonus de apreciere daca sunt facute de tine.
Cum au spus si altii pentru mama poti sa cumperi un buchet de flori si ceva pentru casa, cum ar fi un bibelou sau un vas de ala de aroma-terapie sau ceva o decoratiune iar pentru tata o carte ar fi ceva cu un subiect mai contemporan dar nici twilight sau alte prostii
Codul bunelor maniere zice ca atunci cand mergi in vizita la cineva, se obisnuieste sa duci un buchet de flori pentru doamne si o sticla de bautura pentru domni. Iti recomand un buchet de flori colorate (lalele eventual sau flori de camp) si o sticla de vin rosu (orice).
Succes
Cred ca pentru tatal lui, o sticla de VIN BUN(!) ar fi perfect, pentru mama lui, un buchet superb de flori, sau un suvenir...
Eu zic sa iei un tort sau niste prajituri, eventual niste flori pentru mama lui. Avand in vedere ca nu ii cunosti cred ca gestul asta ar fi foarte frumos.
Pai...Eu as cumpara pentru mama un buchet de flori (trandafiri, lalele, garoafe etc.). Iar pentru tata...Hmmm. Pai ai putea incerca sa-i cumperi un ceas de mana (sa nu fie scump nu trebuie sa cheltuiesti), sau chiar un tablou.
Ai putea face si asa: un buchet de flori pentru mama, apoi alegi intre un ceas si un tablou. Un tablou mare si frumos cred ca ar fi frumos (tabloul cred ca il vor considera fiind pentru amandoi). Sau un ceas de mana cum am mai precizat. Poti cumpara si un bibelou frumos.
Daca ai bani si vrei sa-i cheltui poti cumpara un buchet de flori (pentru mama), un ceas (pentru tata) si un tablou (pentru amandoi).
Acum...ai de ales.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta
Sincer eu ti-as spune sa ii iei doar un buchet de florii :*
Sau daca doresti poti sa mergi sa ii iei o vaza superba : x. Acum sunt atatea nici nu sti ce sa alegii :X .
Mamei ai putea sa ii iei o esarfa sau/si un buchet de flori si tatalui stiu si eu un ceas nu neaprat de mana poate sa fie si din acela de lemn...nu stiu sincer nu am trecut prin asta inca
totusi succes si te pup:X
Florile sunt obligatorii, iar daca vrei mai mult, intreaba'ti prietenul despe gusturile parintilor, poate pentru tatalui o "sticla cu ceva ". depinde. succes:* fundita?
Pentru mama un buchet de trandafiri rosii, iar pentru tata un fular cu echipa de fotbal care-i place funda?
Pai in primul rand:1)politete 2)sa fi cumsecade 3)atenta.in legatura cu cadoul, nu e neaparat fiindca ei o sa se uite la characterul tau nu la cadouri.idei:poate un ceas pentru tata, si pentru mama un plus, adica animal de plus etc. plz funda.
Pentru mama lui eu as lua un buchet de flori si pentru tatal lui o sticla de whisky. Funda?
Pentru mama un buchet de flori pentru tata o sticla de ceva,, mai ciudata sticla
Cred ca cel mai potrivit ar fi sa cumperi o sticla de vin pentru tatal lui si un buchet foarte frumos pentru mama. ar fi un gest frumos si cred ca ar fi impresionati. succes
Salut! Cred ca tatalui ii vei putea cadona un articol din piele(portmoneu etc.)sau ceva instrumente utile sau de scris multe pixuri intr-o ladita frumoasa mamei buchetul de flori tot ar merge dar de la femeie la femeie nu stiu mai bine a fi un set de bijuterii pentru femei sau produse de aromaterapie sau relaxare! sper ca tiam ajutat=)
Pai mamei iai putea cumpara o vaza,un bibelou mai mare,o icoana,un ceas dinacela cu icoana, un set de pahare frumoase...iar tatalui o cravata, un ceas sau ceva... sper ca te-am ajutat
Pentru tata sexy braileanca, iar pentru mama john clod vandame... lear placea la amandoi poate cine stie o fac in patru.
Intreaba-l pe prietenul tau sau logodnic cam ce preferinte au viitorii socrii probabil
Buna. eu cred ca pentru mama baiatului poti cumpara un buchet superb de flori si pentru tatal baiatului poti cumpara o sticla de sampanie sau o cravata.
Cadoul clasic de dus unei familii este dupa cum multi au spus... celebrul buchet de flori frumos aranjate pentru doamna :-> si celebra sticla de vin pentru domnul :-> sau depinde ce ii place acestuia :-> pentru inceput este perfect... cu timpul o sa iti dai seama cine ce doreste
Mamei sale un buchet de flori si tatalui nu stiu un ceas misto, poate un telefon intreaba-l si tu pe pretenul tau. Funda?
Pentru mama sa ar fi bun un buchet de flori sau un bibelou.Pentru tatal sau... Nu stiu, o sticla de bere?
anonim_4396 întreabă: