| pissy90sb a întrebat:

In curand am sa ii cunosc pe parintii prietenului meu si nu stiu ce cadouri sa le fac. Nu imi vine sa ma duc cu mana goala la ei, macar o mica atentie conteaza; oricine cred ca s-ar bucura. Nu am idei nici pentru mama nici pentru tatal pentru ca nu ii cunosc si nici nu stiu ce gusturi au si nu vreau sa o dau in bara deprima data. M-ati putea ajuta cu niste idei? multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| pink10 a răspuns:

Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva happy
Succes :* Funda?batting eyelashes

86 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Pentru mama lui cred ca un buchet de flori, pentru tata nu stiu
Succes sper sa fie o reusita si sa le intri la inima

| ADDA_4343 a răspuns:

Buna,draga mea poti ca sa le iei un bibelou frumos sau ceva ce iar place la toata lumea, poti sa faci si tu ceva manual sau poti desigur sa iti intrebi iubitul ce gusturi au si le luati ceva impreuna... fundita? >big grin

| Christelle a răspuns:

Eu zic sa iei un tort sau niste prajituri, eventual niste flori pentru mama lui. Avand in vedere ca nu ii cunosti cred ca gestul asta ar fi foarte frumos. happy

| zanesiprintese a răspuns:

Cred ca pentru tatal lui, o sticla de VIN BUN(!) ar fi perfect, pentru mama lui, un buchet superb de flori, sau un suvenir...

| sSeLL a răspuns:

Salut! Cred ca tatalui ii vei putea cadona un articol din piele(portmoneu etc.)sau ceva instrumente utile sau de scris multe pixuri intr-o ladita frumoasa mamei buchetul de flori tot ar merge dar de la femeie la femeie nu stiu mai bine a fi un set de bijuterii pentru femei sau produse de aromaterapie sau relaxare! sper ca tiam ajutat=)

| filipm2001 a răspuns:

Codul bunelor maniere zice ca atunci cand mergi in vizita la cineva, se obisnuieste sa duci un buchet de flori pentru doamne si o sticla de bautura pentru domni. Iti recomand un buchet de flori colorate (lalele eventual sau flori de camp) si o sticla de vin rosu (orice).
Succeswinking

| buterfly a răspuns:

PAi mamei lui i-ai putea lua niste floari frumoase iar tatalu o sticla de vin...Nu e nevoie sa cheltui cine stie cat, pentru ca ei or sa aprecieze foarte mult gestul tau!
Succes!

| fabiola a răspuns:

Nu prea merge sa duci bautura, ca fata, un buchet de flori este suficient!

| RockStar a răspuns:

Sincer eu ti-as spune sa ii iei doar un buchet de florii :*
Sau daca doresti poti sa mergi sa ii iei o vaza superba : x. Acum sunt atatea nici nu sti ce sa alegii :X laughing.

| KasdfghjNY a răspuns:

Pai in primul rand:1)politete 2)sa fi cumsecade 3)atenta.in legatura cu cadoul, nu e neaparat fiindca ei o sa se uite la characterul tau nu la cadouri.idei:poate un ceas pentru tata, si pentru mama un plus, adica animal de plus etc. plz funda.

| daniella9805 a răspuns:

Mamei ai putea sa ii iei o esarfa sau/si un buchet de flori si tatalui stiu si eu un ceas nu neaprat de mana poate sa fie si din acela de lemn...nu stiu sincer nu am trecut prin asta inca
totusi succes si te pup:X

| delonia a răspuns:

Cum au spus si altii pentru mama poti sa cumperi un buchet de flori si ceva pentru casa, cum ar fi un bibelou sau un vas de ala de aroma-terapie sau ceva o decoratiune iar pentru tata o carte ar fi ceva cu un subiect mai contemporan dar nici twilight sau alte prostii

| Roby67 a răspuns:

Eu cred ca un test de sarcina pozitiv, ar fi o surpriza pentru toti participantiihee hee

| adevar a răspuns:

Mamei, un buceht de flori, obligatoriu. Nu prea mare si pompos, doar simbolic. Sa nu fie ca la morti, oricum. Iar pentru toata lumea, ceva bun. Un tort, o tarta, niste fursecuri sau prajiturele. Primesti bonus de apreciere daca sunt facute de tine.

| kidooolxl a răspuns:

Eu cred ca pentru mama un buchet de flori sau un aranjament floral e perfect dar la tata vine partea mai grea cu un vin bun nu poti da gres niciodata... funda?

| Mykidutza a răspuns:

Pentru mama un buchet de flori pentru tata o sticla de ceva,, mai ciudata sticla

| floryy_5544 a răspuns:

Un buchet de flori pentru mama sau un aranjament frumos.si niste fursecuri, prajituri.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Pai...Eu as cumpara pentru mama un buchet de flori (trandafiri, lalele, garoafe etc.). Iar pentru tata...Hmmm. Pai ai putea incerca sa-i cumperi un ceas de mana (sa nu fie scump nu trebuie sa cheltuiesti), sau chiar un tablou.
Ai putea face si asa: un buchet de flori pentru mama, apoi alegi intre un ceas si un tablou. Un tablou mare si frumos cred ca ar fi frumos (tabloul cred ca il vor considera fiind pentru amandoi). Sau un ceas de mana cum am mai precizat. Poti cumpara si un bibelou frumos.
Daca ai bani si vrei sa-i cheltui poti cumpara un buchet de flori (pentru mama), un ceas (pentru tata) si un tablou (pentru amandoi).
Acum...ai de ales.
Sper ca te-am ajutat!
Baftawinking

| sorinusca a răspuns:

Vreu o prietina de 18 ani ma numesc grisa

| pisicuta13 a răspuns:

Cred ca cel mai potrivit ar fi sa cumperi o sticla de vin pentru tatal lui si un buchet foarte frumos pentru mama. ar fi un gest frumos si cred ca ar fi impresionati. succes happy

| Doriss a răspuns:

Pentru mama un buchet de flori si la tata o stilka de ceva nu stiu sampanie sau vin tongue

| deutza_5635 a răspuns:

Din cate stiu eu soacrele apreziaza mereu cadourile practice...insa eu personal as alege ceva simbolistic...intreaba'l si uh pe prietenul tau ce fel de gusturi au! succes!

| ungureanud a răspuns:

Salut! Iti propun ca pentru mama sa iei un buchet de flori,care crezi ca i-ar placea(la sugestia baiatului),un bibelou, prajituri, orice de care s-ar bucura o femeie normala.Pentru tata o sticla de vin, un parfum de barbati...

| ada_7517 a răspuns:

Buna. eu cred ca pentru mama baiatului poti cumpara un buchet superb de flori si pentru tatal baiatului poti cumpara o sticla de sampanie sau o cravatahappy.

| R3Y a răspuns:

Intreaba-l pe prietenul tau sau logodnic cam ce preferinte au viitorii socrii probabil

| lauryk_4648 a răspuns:

Pai mamei lui ii poti lua un buchet d flori si o ciocolata iar tatalui lui o sticla d vin

| RED_2646 a răspuns:

Mamei sale un buchet de flori si tatalui nu stiu un ceas misto, poate un telefon intreaba-l si tu pe pretenul tau. Funda?

| RappKid a răspuns:

Pai eu crec ca ar trebui o floare in ghivecihappy este ceva pentru aman2winking

| EasyBoy a răspuns:

Buna... pentru tata ia si tu o sticla de whisky laughing

| oana_7289 a răspuns:

Pai mamei iai putea cumpara o vaza,un bibelou mai mare,o icoana,un ceas dinacela cu icoana, un set de pahare frumoase...iar tatalui o cravata, un ceas sau ceva... sper ca te-am ajutat