| pissy90sb a întrebat:

In curand am sa ii cunosc pe parintii prietenului meu si nu stiu ce cadouri sa le fac. Nu imi vine sa ma duc cu mana goala la ei, macar o mica atentie conteaza; oricine cred ca s-ar bucura. Nu am idei nici pentru mama nici pentru tatal pentru ca nu ii cunosc si nici nu stiu ce gusturi au si nu vreau sa o dau in bara deprima data. M-ati putea ajuta cu niste idei? multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| pink10 a răspuns:

Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva happy
Succes :* Funda?batting eyelashes

87 răspunsuri:
| JaneEyer a răspuns:

Pai,pentru mama lui:un parfum,o bratara,niste cercei, farduri...
Pt tatal lui:Un ceas, tot un parfum...
Nu mai stiu dar sper ca te-am ajutat

| Mozart a răspuns:

Pentru mama,un buchet de flori,iar pentru tata o sticla de vin rosu, un parfum etc. Atentie! Sa nu cumva sa uiti pretul pe produse, E FOARTE IMPORTANT!

| anonim57clx a răspuns:

Eu zic sa ii cumperi niste flori din astea faine

| RappKid a răspuns:

Pai eu crec ca ar trebui o floare in ghivecihappy este ceva pentru aman2winking

| andda_2600 a răspuns:

Pentru mama bineinteles flori, iar tatalui ai putea sa ii iei o sampanie, vin sau ceva de genu

| ADDA_4343 a răspuns:

Buna,draga mea poti ca sa le iei un bibelou frumos sau ceva ce iar place la toata lumea, poti sa faci si tu ceva manual sau poti desigur sa iti intrebi iubitul ce gusturi au si le luati ceva impreuna... fundita? >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mama un buchet de flori, clar! Dar sa fie foarte frumos! Apoi la tata, mai nu-i poti lua vin.Adica e buna s ideea asta dar incearca ceva mai...deosebit!? Ii poti da un ceas, dar nu de mana! Nci de perete, un ceas cu lant(imi sta pe limba).E deosebit...stii.Poti lua apoi ceva de rontai sau niste tiramisu.Nu lua ceva foarte luxos,deoarece va spune ca esti bogata, cu fite iar baiatul lor nu au ce sa iti ofere, sau chestii.Succes,iti tin pumnii!

| Gabica a răspuns:

Pai mamei ai putea sa ii dai un buchet de flori superb si o cutie ce ciocolata, iar tatalui o sticla de ceva.

| LoveSelena a răspuns:

Pai mamei lui i-ai un buchet de flori frumos si sump, un bibelou fain si o cutie de ciocolata, iar tatalui i-ai o sticla de vin sau de whisky.
Sper sa-ti mearga bine.

| mOnAsX a răspuns:

Ceva frumos niste flori si un vin :d

| blackrose7911 a răspuns:

Pentru draga lui mama ai putea cumpara un buchet frumos de flori sau o cutie de bomboane de CALITATE. Pentru tatal sau o sticla de vin. Totusi pentru mai multe sfaturi intreaba-l intr-un mod cat se poate de discret pe prietenul tau. Succes!

| Sp1r1dushuPrizmat1k a răspuns:

Un bucet pentru mama si un parfum pentru tata big grin

| lola_5690 a răspuns:

Prajituri sau flori, sau prajituri pentru. tata si flori pentru. mama

| Elisa2809 a răspuns:

Un buchet de flori, un lantisor, cercei, pentru doamna iar pentru tatal lui nu pre stiu... poate cineva stie ce le place barbatilor.

| Bombonicăăăă a răspuns:

Mamei o floare intr-un ghiveci si tatalui o cravata

| didi_2657 a răspuns:

Pentru mama o partida se sex
iar pentru tata invita-l si pe el
glumeam
deci
pentru mama lui un bichet de flori si o prajitura sau o ciocolat tatalui i-ai o sticla de vin sec sau rosu depinde de florile doamnei totul trebuie facut ca la carte si trebuie sa se acorde

| Gaby_5114 a răspuns:

Pai mamei ar trebui sa-i iei un buchet de flori da nu dala la 7 lei si tatei o sticla de Ballantines ceva, orice fel da dala de firma.SUCCES la intalnire

| FraNNNkie10 a răspuns:

Pt mama, un buchet superb de trandafiri. Pt tata un pachet de prezervative pentru. amante laughing (doar daca are pana in 45 ani) happy

| RaspunzatoareaBianca a răspuns:

Un machiaj mamei si tatalui iai blugi, acum depinde cati ani au

| Angels a răspuns:

Pentru mama lui=un buchetel de trandafiri
Pentru tatal lui=un parfum sau un suvenir de la munte de ex
< fundita>

| CrazyLifex17 a răspuns:

Poi pentru mamei sale ar trebui sau cred un buchet de flori si pentru tata`l lui poti sa ii ei ceva cum ar fi vip ceva nu stiu. SUCCESSSS!:*

| myDcg a răspuns:

Pentru mama poti lua cadoul asta http://mydecogift.ro/......ima-.html, iar pentru tata ceva de genul asta http://mydecogift.ro/......ru-Sticle/
Sau ca sa scapi mai ieftin, desi nu e bine sa mergi cu ceva ieftin la prima impresie lasata, poti lua ceva pentru amandoi cum ar fi cadoul asta http://mydecogift.ro/......casei.html

| KamYkaZeeee a răspuns:

Pentru mamica un buchet de flori, iar pentru tatal lui, o sticla de vin incearca sa vb si cu prietenul tau despre asta...ori cum bafta happy

| fffrankie a răspuns:

Flori si vin, nu ii cunosti, sunt cele mai impersonale cadouri pe care poti sa le faci...

| spawn_9673 a răspuns:

Mai, nu trebuie neaparat sa le cumperi ceasuri, tablouri, whinsky sau mai stiu eu ce.Eu am fost la prietena mea acasa si am cumparat un buchet de trandafiri pentru mama soacra si pentru tata socru o sticla de vin. Oricum nu am luat ceva scump, asa ca toata cheltuiala m-a dus undeva la 80 lei si am fost foarte apreciat pentru gest.Asa ca iti spun sincer ca nu are rost sa iei cine stie ce, ca doar nu te duci sa te mariti tongue.Te pup! Multa bafta!

| C0nv3rs3 a răspuns:

Un ceas Versace

| floryy_5544 a răspuns:

Un buchet de flori pentru mama sau un aranjament frumos.si niste fursecuri, prajituri.

| ungureanud a răspuns:

Salut! Iti propun ca pentru mama sa iei un buchet de flori,care crezi ca i-ar placea(la sugestia baiatului),un bibelou, prajituri, orice de care s-ar bucura o femeie normala.Pentru tata o sticla de vin, un parfum de barbati...

| ladyPEARL a răspuns:

In primul rand ar trebui sa discuti cu prietenul tau si sa-l intrebi ce gusturi au iar dupa uite niste variante:mama:un bibelou; o floare intr-un ghiveci; tata:un parfum. sper ca te-am ajutat. funda plss?

| Clauditza_2896 a răspuns:

Buna...pentru mama lui ar fi dragut un buchet de flori (intraba-l pe iubitul tau ce flori prefera mai intai ).iat pentru tatal sau poate o sticla de vin sau un tablou sau bibelou mai barbatesk...