Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva
Succes :* Funda?
PEntru Mama un buchet de flori si ciocolata si pentru tata o sticla de bautura
Nu-ti fa griji (baiat), adu-ti aminte de ce spunea prietenul tau despre preferintele parintilor lui sau fii si tu mai inventiva, flori si parfumuri pentru barbati (daca au mai putin de 40 ani)
Eu sunt d parere ca ai putea s`i iei "soacrei" un buket d flori si "socrului" o sticla d bautura, buna. multa bafta!
Buna1 in primul ran dar fi foarte frumos din partea ta sa ii faci un buchet de flori mamei si un pachet de ciocolata de cari ii place (la acesta varianta intreabati prietenul)si incearca sa il lauzi foarte bine pe prietenul tau fata de ambi parinti si tatalui ii poti sa ii faci niste complimeste frumoase (nu stiu altceva).
Funda? please
Pai daca mamei ii plac florile, daca are multe flori iei un ghiveci pentru tata ai putea sa.i iei un ceas sau un obiect nu stiu. oricum ei se vor uita mai intai la tine adica cred ca o sa aprecieze mai mult o fata imbracata decent, cat mai naturala care stie ce e ala respect decat o pitipoanca cu machiaj strident. Sper sa.i castigi :*
Ca sa te pui bine cu mama lui, vezi intai cei place, de exemplu eu m-am dus la soacra mea cu o floare frumoasa si nu i-a placut nestiind ca nu-i plac floriile... ea se astepta la vase de bucatarie . asa ca tragel de limba pe prietenul tau
Eu cred ca pentru mama un buchet de flori sau un aranjament floral e perfect dar la tata vine partea mai grea cu un vin bun nu poti da gres niciodata... funda?
Cel mai bine ar fi sa duci mamei un buchet de flori foarte frumoase si colorate! Sau o bijuterie splendita. Tatalui ar fi bine sa ii cumperi ceva mai de barbarti dar care sa il bucure si sunt sigura ca vor fii bucurosii si vor spune ca esti educata.Si trebuie sa-ti lauzi prietenul in fata parintilor lor nu? Sper ca te-am ajutat:X
Mamei:un buchet superb de flori si un ceas de mana(nu prea scump).
Tatei:o sticla de wisky si o camasa/cravata.
Funda?
Din cate stiu eu soacrele apreziaza mereu cadourile practice...insa eu personal as alege ceva simbolistic...intreaba'l si uh pe prietenul tau ce fel de gusturi au! succes!
Poo! Un buchett ff frumos d flori:-s.cred ca iar face mare placere {Mamei} She tataluii:-s. O sticaa d Vinp:-s.
Eu cred ca un buchet de trandafiri rosii pentru mama si pentru tata un parfum de barbat ceva de genu'
Pentru mama ia niste flori si o ciocolata iar tatalui un parfum barbatesc sau o cravata
Daca ai ginduri mari cu el si vrei sa-l respecti pe asa zisul tata socru cumpara-i un ceas, iar pentru mama, soacraun lantic finut si nu de mare valoare pentru ca nu asta conteaza ci intentia.si sa ma scuzi daca am exagerat cu mama soacra si cu tata-l socru dar asta ca sa ma fac inteles si doamne ajuta cred ca am raspuns la timp
Te ajut eu pissy myk. Pt EA cartea "BUCATARIA MEA "! iar pentru. EL cartea " SOMNUL si SANATATEA "! El te va pofti in casa. Ea iti va arata usa...dar tu incearca...ce-ai avut si ce-ai pierdut!
Sallut! eu zic sa-i iei mamei lui un buchet de flori, si tatalui o sticla de vin rosu sau alb. sper ca te-am ajutat
Poti sa-ty inteby yibitul tau sau poti sa iei mamei lui ceva placat cu aur iar tatalui poti say iei ceva mai stilat precum ar fi un parfum de firma eu stiu!? SPER CA LUCRU ACESTA SA-TY FYE DE FOLOS!
Pai incerca cu parfum pentru ambii parinti sau pentru mama flori, iar pentru tata o sticla de sampanie:d
Pentru mama un buchet de flori si la tata o stilka de ceva nu stiu sampanie sau vin
Pai mamei lui ii poti lua un buchet d flori si o ciocolata iar tatalui lui o sticla d vin
Mamei ai putea sa-i iei ceva artizanat. in bamboo gasesti lucruri frumoase gen bibelouri fantanele...sau un tort frumos, chiar si un buchet de flori, iar tatalui ceva de baut un vin bun.un whisky... sper sa te ajute cu ceva
anonim_4396 întreabă: