Uite Iti zic ceva...Baieti de varsta lui vor "sex" deci mai bine incearca sa vezi ce zice si apoi daca nu te baga in seama in continuare incearca sa-l uiti.Este o diferenta considerabila de ani intre voi. Funda?
Si mie mi s-a intamplat la fel, dar l-am cunoscut pe un chat si tot eu am insistat, iar acum avem cea mai frumoasa relatie! Eu zic sa il mai cauti daca simti cu adevarat ceva! Iar daca tot nu iti raspunde lasa-l in pace!
A, da si eu tot 14 ani am! pup
S-a întâmplat ceva, adică te-ai culcat cu el? Eu zic să-l lași in pace, vezi-ți de treaba ta. El este mult mai mare decât tine.Tu ai doar 13 ani (aproape 14) și nu ai experiență de viață. Faci cum vrei.
Adevarul este ca el nu prea are ce face cu tine, iar tu ar trebui sa-ti cauti amici de varsta ta.
Lasa-l in pace! E clar ca nu prea ii pasa de tine si il cam stresezi. Uita-l, gasesteti pe altcineva cu care sa vorbesti, poate o prietena sau ceva de genul.Si te rog explica-mi si mie care e treaba cu "sad", doar asa ca sa nu mor proasta :}
Eu zic sa incerci, pana la urma Nina Dobrev si Ian Somerhalder sunt impreuna si este o diferenta de 11 ani intre ei. Nu cred ca esti disperata, e normal sa ai prieteni si mai mari ca tine nu neaparat de varsta ta. Succes!
Bună. Da, lasă-l în pace, nu te merită. Chiar dacă vârsta nu contează, el pare să vrea doar sex. Ai grijă.
Bună.
Cel mai bine îți vezi de treaba ta, să-ți fie învățare de minte data viitoare.
Pa, pa.