Buna
ar fi fost frumos din partea ta daca ne ziceai ce varsta ai si tu, el fiind cu 8 ani mai mare, sigur ca pune serviciul pe primul loc, avand in vedere ca in ziua de azi a avea un loc de munca e ceva, asa ca, trebuie sa il respecte si sa aiba grija de acel loc..mai stiu ca atunci cand vizitele si intalnirile sunt mai rarem cu atat sunt mai dulci, iar mataluta nu ai ecoala/teme indatoriri casnice? poate ar fi bine sa iti verifici si sa schimbi un pic din al tau comportament, asta in caz ca ai peste 17 ani. daca esti de 13-14 ani, te inteleg si inteleg ca ai vrea mai multa atentie din partea lui.dar vezi ca nu e asa, mai trebuie si munca.
O seara buna
Nu strica sa te duci. Spui ca nu te suna.Doar mesaje etc.Sa stii ca intr-o relatie comunicarea este foarte importanta.Indiferent de stadiul ei. Iubiti, casatoriti etc. Daca nu exista comunicare relatia nu merge.Si boala nu trebuie prelungita.Parerea mea.
Salut
Cred că cel mai important e ce simţi tu şi cum vezi tu această "relaţie".
Cele bune!
E cam dubiosa relatia voastra. Dar daca el te-a invitat sa mergi cu el, du-te. Asa te vei convinge de munca lui.
Si eu sunt de aceeasi parere – daca el i-a facut ei propunerea asta inseamna ca nu are nimic de ascuns.Si atunci totul va fi ok.
Mai mult decat atat,si eu am trecut odata printr-o situatie asemanatoare si am procedat la fel.Iar de atunci prietena mea nu-mi mai reproseaza nimic, deci au incetat toate problemele.
Bine – iubita mea nici n-a vrut sa stea toata ziua cu mine, dupa vreo jumatate de ora a renuntat, n-am inteles prea bine de ce. Ceva de genul ca are rau de masina.
Oricum eu nu sunt vitezoman si, chiar daca as fi, tot nu pot merge cu viteza pentru ca lucrez pe o masina de ``pompe funebre``…
Crede-ma ca a mers cu mine in masina aia.Si asta pentru ca e foarte geloasa, cum bine ai intuit tu.
In fine – sa vedem ce-o zice diseara cand ii dau vestea ca m-am bagat cu juma` de norma si pe-o masina de aia de vidanjare…
(Si un ``sfat`` pentru domnisoara Andreea:daca acu`, cand aveti o luna, te suna cand isi aduce aminte, ce te faci peste vreo 2 ani, cand s-o plictisi de tot?)
anonim_4396 întreabă: