| Andreeaccg a întrebat:

Buna tuturor. Ma bucur mult ca exista acest site prin care ne putem ajuta unii pe altii in anumite dificultati prin anumite sfaturi, sperand ca ne vor fi de folos. Totodata si eu am nevoie de anumite pareri, sperand ca voi gasi o solutie cu ajutorul vostru. Vorbesc cu un baiat cu 8 ani mai mare ca mine, avem o luna si ceva, el oarecum o numeste relatie, sa zicem ca o numesc si eu, dar nu in adevaratul sens al cuvantului pentru ca suntem putini diferiti in anumite privinte. In ciuda acestui lucru, totusi ma atrage, pentru ca eu dorindu-mi o relatie serioasa ma face sa cred ca el este un baiat potrivit pentru mine. Insa, este o problema, el nu este acel gen de baiat care sa ma sune des, sunt zile in care nu vorbim deloc la telefon ci doar prin mesaje si acelea cam putine ce e drept, intrebandu-ne in fuga ce facem. Eu inteleg ca este ocupat cu munca, cum de altfel si eu cu scoala, dar totusi imi pot face timp sa vb si cu el. Am discutat cu el despre acest aspect si mi-a sp ca nu prea are timp si ca a observat ca nici eu nu sunt mai prejos ca el. In schimb el mi-a propus sa merg pe traseu cu el la munca intr-o zi sa imi demonstreze cat de ocupat este ca sa nu mai cred ca o face intentionat, si am si acceptat acest lucru, doar ca asta se va intampla peste doua saptamani. Voi ce parere aveti despre aceasta "relatie"?

7 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

E cam dubiosa relatia voastra. Dar daca el te-a invitat sa mergi cu el, du-te. Asa te vei convinge de munca lui. happy

| darrio2007 a răspuns:

Nu strica sa te duci. Spui ca nu te suna.Doar mesaje etc.Sa stii ca intr-o relatie comunicarea este foarte importanta.Indiferent de stadiul ei. Iubiti, casatoriti etc. Daca nu exista comunicare relatia nu merge.Si boala nu trebuie prelungita.Parerea mea.

| Sezonul3 a răspuns (pentru MiruD):

Si eu sunt de aceeasi parere – daca el i-a facut ei propunerea asta inseamna ca nu are nimic de ascuns.Si atunci totul va fi ok.
Mai mult decat atat,si eu am trecut odata printr-o situatie asemanatoare si am procedat la fel.Iar de atunci prietena mea nu-mi mai reproseaza nimic, deci au incetat toate problemele.
Bine – iubita mea nici n-a vrut sa stea toata ziua cu mine, dupa vreo jumatate de ora a renuntat, n-am inteles prea bine de ce. Ceva de genul ca are rau de masina.
Oricum eu nu sunt vitezoman si, chiar daca as fi, tot nu pot merge cu viteza pentru ca lucrez pe o masina de ``pompe funebre``…

| MiruD a răspuns (pentru Sezonul3):

Pompe funebre? âhhh... A vrut ea sa mearga cu tine in masina aia? Eu n-as fi mers in viata. Ce puteai sa faci intr-o masina de genu, ca sa i se para ei suspect! Gelozia asta, boala grea!

| Sezonul3 a răspuns (pentru MiruD):

Crede-ma ca a mers cu mine in masina aia.Si asta pentru ca e foarte geloasa, cum bine ai intuit tu.
In fine – sa vedem ce-o zice diseara cand ii dau vestea ca m-am bagat cu juma` de norma si pe-o masina de aia de vidanjare…
(Si un ``sfat`` pentru domnisoara Andreea:daca acu`, cand aveti o luna, te suna cand isi aduce aminte, ce te faci peste vreo 2 ani, cand s-o plictisi de tot?)

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ar fi fost frumos din partea ta daca ne ziceai ce varsta ai si tu, el fiind cu 8 ani mai mare, sigur ca pune serviciul pe primul loc, avand in vedere ca in ziua de azi a avea un loc de munca e ceva, asa ca, trebuie sa il respecte si sa aiba grija de acel loc..mai stiu ca atunci cand vizitele si intalnirile sunt mai rarem cu atat sunt mai dulci, iar mataluta nu ai ecoala/teme indatoriri casnice? poate ar fi bine sa iti verifici si sa schimbi un pic din al tau comportament, asta in caz ca ai peste 17 ani. daca esti de 13-14 ani, te inteleg si inteleg ca ai vrea mai multa atentie din partea lui.dar vezi ca nu e asa, mai trebuie si munca.
O seara bunahappy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Cred că cel mai important e ce simţi tu şi cum vezi tu această "relaţie".

Cele bune!