| denisaromina25 a întrebat:

Buna tuturor. Nu știu cum să vă explic. Ideea e că eu și părinții mei avem o relație cam dificila. Mama nu se poate despărți de tata după 15 ani de bătaie și amenințări și a fugit de câteva ori cu mine la rude ca sa scape. Dar de fiecare data s-a întors.
Eu am la acest moment 14 ani. Am incercat s o conving sa renunțe la el după ce am aflat că își cauta altă partenera. Eu,drept pedeapsă, fiindcă a sunat într o noapte și a început să o facă pe mama in fel și chip, l am făcut de râs pe grupul acela de date că să îl cunoască și restul.
După un timp a aflat. M a amenința că îmi taie gâtul. Mama nu a spus sau făcut nimic. M a făcut discordia familiei. A spus că din cauza mea ei se ceartă și că sunt un drac de copil.
Ideea e că nu e așa.
Mama a plecat din nou cu el. Eu sunt în alt oraș din fericire fiindcă stau la rude une fac școala.
Eu luni trebuie sa îmi i au buletinul. Deci trebuie să mă întalnesc cu ei.
Ei vor să vin de duminică dar îmi e prea teama. Mă tot presează cu chestia asta. Îmi spun sa fac cum vreau dar după când le spun că vin luni ei se supără. Ce sa fac? Îmi e teama sa merg. Tatăl meu e in stare de ORICE.

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi pare rau de situatia respectiva. Mama ta, in primul rand, ar trebui sa aiba mai multa grija si sa se desparta odata de acel om. Dar... asta este situatia, nu poti sa faci nimic pentru ea. Bine ca nu stai cu ei. O sa treaca anii si o sa iti faci familia ta si nu o sa mai ai probleme cu ei. Doar rezista pana atunci.

Legat de buletin... cel mai bine ar fi sa te rogi de acele rude sa mearga cu tine impreuna cu parintii tai dupa buletin. Este cel mai bine asa. Asa eviti si o eventuala neintelegere. Vezi, poate reusesti sa convingi acele rude sa te ajute. Alta solutie de evitat comporamentul tatalui tau... nu stiu care ar fi. Doar sa nu mearga el cu tine, vorbeste poate si cu mama ta, sa mearga doar ea.

In orice caz, exista si http://www.telefonulcopilului.ro/
116 111

| ScriptingBiGLiKE a răspuns:

Acest lucru chiar nu e normal sunt amenintari cu moartea.Eu zic sa mergi la politie cu numarul lui de telefon si te asigur ca daca se va atinge de tine va ajunge la puscarie

| denisaromina25 explică (pentru ScriptingBiGLiKE):

Dar mai e și mama. Nu ii pot spune nimic fiindcă știu că o va omorâ în bătaie.

| cristi202 a răspuns:

Le spui ca mergi de duminica, dar daca mergi, nu vrei sa auzi nici un scandal.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dta ai făcut greșeala să te amesteci direct în probleme ale oamenilor mari, care sunt complicate. Este bine să fii precaută, dar nu are rost sî îți fie teamă la acest nivel.

| mgtow a răspuns:

La om (ea) ii convine sa stea cu macelarul tu ocupate de viata ta. Mergi cu o ruda la ei pentru siguranta ta

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!