Părerea mea sinceră este că trebuie să fugi mâncând pământul de "relația" asta.
De ce ai vrea să ai o relație cu un om care vrea să te controleze în totalitate, care te minte, care-ți vorbește urât, care te acuză fără motiv și care-ți cere să renunți la liceu și la viitorul tău?
Mda... ciudată relație. Pari o fată ok după gândire..nu sta să pierzi timpul cu el pentru că relația nu va avea un final fericit!
Iubitul tau nu e sanatos la cap si e traumatizat de la fosta relatie si a innebunit.Iti sugerez sa te desparti de el ca nu ai cum sa il vindeci si tu esti implicata intr-o relatie toxica care iti va distruge tineretea.Nu e normal ca un om sa te controleze in halul asta cum o face iubitul tau.O sa te innebuneasca si pe tine.
Spune-i sa meraga la un psiholog/psihiatru ca starile lui nu sunt normale.
Dar cel mai bine ar fi sa te desparti de el.
Wow... si inca mai esti impreuna cu acest psihopat?
Fugiiiiiii!
Asa ceva este total inadmisibil, ca nu-ti este stapan, nu-ti este parinte si nu are voie sa-ti afaca cest lucru. Tu nu vezi ca te ia de proasta si te manipuleaza cum vrea el?
Fetita, dezinstaleaza GPS-ul ca-i ilegal sa faca asta in telefonul tau, fara consimtamantul tau si apoi, nu ai nici un motiv sb soare sa-i permiti s ate controleze la sange, ca asta-i psuacrie, nu dragoste, nu iubire nici macar nu-i pasa de tine, doar te considera sclava lui.
Fetita, acest om este un psihopat!
Sub nici o forma nu te duce la el, termina-ti scoala si stai unde esti ca asa ceva rar aud si niciodata nu se sfarseste cu bine povestea unui psihopat cu o victima. Fugi fetita de el!
Desparte-te de el și fugi cat mai departe. Cuvânt cu cuvânt, fix asa a fost relația mea și iubitul la început după a devenit coșmar. Încă sunt cu el pentru ca avem un copil, nu mai pot scapa ușor. Dar tu ai viitorul în fata și dacă aceasta persoana nu te face sa te simți bine și doar te stresează, nu merita.
Buna.Pe mine m-ai pierdut la:
,, Nu vrea să vină, vrea să vin eu la el și să rămân, să renunț la liceu si sa locuiesc cu el si cu părinții lui.''
Girl, run! Domnu' asta nu vrea o relatie cu un adult capabil si independent, vrea o sluga care nu isi poate lua viata in propriile maini. Daca renunti la liceu si nu iei bacul vei avea sanse mici de angajare la un post decent care sa iti permita independenta financiara.Probabil vrea sa depinzi de el si sa stai acasa sa te intretina.Mare greseala!
Asa incepe orice relatie abuziva, vrea sa stie unde esti mereu, cu cine, apoi nu te lasa sa ai prieteni, sa vorbesti cu parintii sau alti apropiati, sa muncesti etc. si in cele din urma te tine numai in casa, abuzandu-te psihologic, emotional si mai ales fizic! Nu cred ca vrei sa fii parte din statisticile de femei din Romania batute periodic, nefericite, in cazuri tragice chiar murind de la bataie.
Rupe relatia si da-i block, nu are nimeni nevoie de astfel de persoane toxice pe post de partener/a!
,, Sa nu mai zic ca mereu găsește câte ceva să mă facă să mă simt prost si nu înțeleg de ce face asta efectiv, mi se pare nașpa.'' Asta face parte din manipulare, vrea sa te zdruncine astfel incat sa te desconsideri, sa iti pierzi increderea in sine, respectul, sa te simti incapabila, vulnerabila fara el, plus altele sentimente cat se poate de otravitoare.
Citeste cu mare atentie aici:
https://psihoterapiedecuplusifamilie.ro/......-de-cuplu/
https://www.psychologies.ro/......re-2148639
https://www.sfatulmedicului.ro/......ivai_18907
https://cronicadepsihologie.ro/......e-cuplu-i/
Si discuta cu parintii sau cu adulti de incredere.Dezinstaleaza acea aplicatie si da-i block pe social media, la numarul de telefon etc.O perioada nu raspunde la numere nescunoscute, e posibil sa te sune cu alt numar.Ai mare grja cu cine umbli si fii cu capul pe umeri.
Părerea mea ar fi sa îți continui studiile și orice faci, pune te pe tine pe primul loc. Nu prea mi se pare normal faza cu GPS ul, si dc nu ar vrea sa vina sa te vadă? Ar trebui sa stai sa te gândești foarte bine înainte sa faci o greșeală, în plus mi se pare un om foarte manipulator, cum sa îți ceara sa renunti la liceu și sa stai cu el și cu familia lui.
Partea cu atinsul e cea mai inofensiva parte din tot romanul.
Nu este el de vina, ci tu, pentru ca tot accepti comportamentul acestui om dereglat. Daca o prietena ti-ar povesti asa ceva, oare ce parere ai avea? I-ai da sfat sa ramana cu el sau sa fuga in secunda doi? De la chestia cu GPS-ul, trebuia sa fii dusa de mult.
Ai 18 ani si el 24 dar aveti minte de copii de 13 ani.
renunta la astfel de om, ce aveti voi nu este relatie, este un fel de socializare virtuala.
Nu are niciun drept sa se manifeste asa, posesiv cum spui tu.
Niciun drept nu are!
Fereste-te de astfel de oameni in viata, sunt periculosi!
La tine in zona nu ai gasit baieti, de trebuie sa stai la cheremul unui meltean da Bucuresti?
Si asta inseamna ca esti impreuna cu el?
Esti foarte naivă.
Sa nu zic alt cuvant.
De mai multe ori naivă cand ai acceptat gps-ul.
In primul pas: URGENT sterge aplicatia cu GPS, pe care te-a pus s-o instalezi!
Pasul doi: opreste functionarea GPS-ului, din setarile telefonului!
Pasul urmator: daca iti "canta" (iti face reprosuri sau te ameninta in orice fel), rupe relatia imediat cu el (pe un ton de "nervoasa rau" si blocheaza-l pe toate caile de comunicare pe care le ati folosit vreodata!
Daca si dupa acestia te mai deranjeaza, atunci depune plangere la politie!
Asta nu e relatie. Tu esti mica si naiva, iar el profita de tine
Poate ar trebui sa te gandeste de ce un barbat de 24 ani nu poate sa gaseasca o tipa de varsta lui si se rezuma la copii de 18 ani
Stergi aplicatia si da-i papucii. Exista baieti normali in lumea asta.
Serios? Tu ai mai continuat discuția cu un necunoscut de pe net după ce ți a zis sa îți instalezi o aplicație de tracking pe telefon? Serios? E pe bune?
Nu renunța la educație pentru nimeni, asculta bine aici, e vorba de viitorul tau, nu al lui. Mai e și posesiv, îndepărtează-te puțin și vezi toată imaginea. Merita sa arunci liceul pentru un idiot?
Nu prea vad niciun rost in relatia asta, mai ales fiind relatie la distanta, si mai ales ca e si un psihopat care te pune sa iti bagi gps sa stie el mereu unde esti, macar il cunosti si in realitate, sau faci asta pentru toti dubiosii necunoscuti?
O asemenea relatie nu face bine nimanui. Gandeste-te cum ar reactiona daca ai fi langa el?
Rupe orice legatura cu el pentru ca nu e potrivit pentru tine.
Un asemenea barbat nu merita nici o femeie langa el.
Am o intrebare pentru tine: Tu vrei sa-ti traiesti viata dupa bunul plac sau vrei sa fi marioneta unui barbat?
Cum adica sunteti de 5 luni si nu v-ati vazut? In plus un astfel de specimen trebuie taiat de pe lista cu desavarsire. Fata mea, asta-i obsedat, nu-i normal la cap. Dezinstaleaza aplicatia prin care el iti vede locatia si blocheaza-l peste tot. Iar tu fa bine si stai acasa, nu cumva sa te duci la el singura, ca tare mi-e teama ca te vedem pe la stirile de la ora 5
Asta la 24 de ani e un mare bulangiu, bolnav mintal sau traficant de carne vie care te-a gasit pe tine, la inceput de viata, fata inocenta si lipsita de scoala vietii si educatie in privinta aceasta, pe care o poate manevra el cum vrea.
Realizezi ce ar urma daca te-ai intalni sau si mai rau, daca te-ai duce la el? Am mai auzi de tine la stirile de la ora 17 cu Andreea Esca.
Relatia voastra nu este normala, el nu este o persoana normala si nici nu va fi, indiferent cu ce vorbe sau scuze va veni la tine.
Deja stie si unde locuiesti si poate si alte informatii importante despre tine si familia ta.
Pune stop si daca te va hartui, fa-i plangere la politie.
El a cautat o fata naiva, si te-a gasit pe tine.
Isi va bate joc de tine (deja o face) de nu vei mai sti cum te cheama sau vei striga la cer pentru o minune ca sa scapi din mainile lui!
Opreste tot chiar acum si vezi-ti de viata ta, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic! Da-l naibii!