Nu am inteles niciodata gelozia asta la unii. E clar ca nu vrea sa te duci la facultate pentru ca e gelos ca cine stie ce faci pe acolo si pe cine gasesti pe acolo. E nesimtit si egoist si nu te iubeste. Un om care te iubeste te sustine si te ajuta sa cresti. Numai un frustrat iti ingradeste orizonturile si te tine in colivie.
Eu am reusit sa citesc aceasta telenovela, din pacate trebuie sa iti zic sa mai inveti sa scrii pentru ca nu ai subiect si predicat.
De obicei la adolescenti si nu numai distanta aceasta distruge relatii, tu la tara el la oras, cand unul este mai gelos isi face tot felul de ganduri care duc la asta.
Tu ca fata nu ai dreptul sa jignesti, parerea mea!
Totul se uita dar jicnirile nu, aceasta este valabil si pentru baieti si pentru fete.
Daca crezi ca va meritati unul pe celalalt ca sa duceti relatia la un alt nivel cel mai bine este sa va mutati impreuna, relatia pe care o aveti acum ea singura duce la despartire.
Pe de alta parte trebuie sa iei in calcul ca uneori este o greseala ca primul venit sa fie primul servit, viata nu este un magazin din care primul client are intaietate fata de al doilea.
Ce vreau sa spun mai pe scurt ca uneori este necesar sa ai mai multi parteneri pentru a sti care este ALESUL.
Daca totusi tu crezi ca acesta este de care ne-ai vorbit cauta-l tu, de ce nu.
Acuma vezi si ce boala ai ca daca ai ceva grav...sa stie si el macar.
Sper sa te ajute cat de cat.
Eu sunt simpatic doar ca aspect nu ca si sfaturi, sunt dur!
Inainte de toate problemele amoroase, rezolvati problema la limba romana...parca ai scris in chineza.
Nu am putut sa citesc tot, in mare parte pentru lipsa de coerenta, dar iti zic atat: cu un barbat care te incurajeaza sa renunti la scoala, la un viitor al tau, NU ai ce sa cauti. La fel cu un barbat care sufera de paranoia, NU ai ce sa cauti. Concluzie: lasa-l in plata Domnului, fa-ti facultate ( iti trebuie avand in vedere greselile gramaticale) si fii fericita! Cu el nu vei putea. Garantat. Vrea sa sacrifici prea multe lucruri pentru el. NU asta inseamna o relatie si mai ales o casnicie. Sa multumesti lui Dumnezeu si n culcare si-n sculare ca nu ai apucat sa te mariti cu el. Faceai cea mai mare prostie din viata ta.
Am inteles, mulțumesc din suflet pentru sfat....am sa incerc să îmi pun ordine în gânduri și să fac ceea ce este cel mai bine pentru mine dar in așa fel încât să nu supăr pe nimeni. Pentru problemele gramaticale in mare nu e vina mea, deoarece am probleme cu tastatura si am scris și foarte repede...
Am inteles, vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi....am sa incerc să îmi pun ordine în gânduri și să fac ceea ce este cel mai bine pentru mine, dar in așa fel încât să nu supăr pe nimeni. Pentru problemele gramaticale in mare nu e vina mea, deoarece am probleme cu tastatura si am scris și foarte repede...
Nu mai știu sincer ce să fac in aceaste situații : faza cu el, faza cu ai mei, cu școala mă chinui pentru că deși învățat bine( la pictură și muzică) neavând sprijin îmi vine să renunț dar acest lucru știu că nu este o solutie buna . Multumesc oricum tuturor pentru sfaturi deși nu ne cunoaștem, câteodată mai bine vorbești cu aceia care nu te cunosc decât alți oameni care te știu si îți cunosc unele slăbiciuni iar dacă te văd la pământ abia așteaptă.
Sincer în aceste situații nu știu ce să mai fac,adică faza cu el, ai mei, cu școala (chiar dacă învățat la pictură, la muzică și is tot printre primi ) uneori imi vine sa renunț neavând sprijin. Mulţumesc de sfaturi, chiar dacă nu ne cunoaștem câteodată oameni necunoscuți te pot ajuta mai mult decat un om care te știe și poate ar da orice alți să te vadă la pământ!