Cred ca somnul e cel mai indicat sau pur si simplu sa vorbesti cu o prietena buna
Si eu m-am gadit la somn. daca as putea as dormi zile! pacat ca mai am si cursuri... ba chiar examene
Sper sa nu te superi pentru raspunsul meu, dar, probabil ca o sa va despartiti. Chestia cu relatiile la distanta este faptul ca unul dintre voi va gasi o "optiune" mai buna. Dar, daca este unul dintre putinii baieti de treaba, atunci o sa treci repede peste chestia asta, pentru ca iti vei da seama ca el e bine, si ca te iubeste. (Scuze daca te-a suparat raspunsul meu)
Nu m-ai suparat si da, este unul dintre putinii baieti de treaba, de fapt e singurul care conteaza pentru mine si eu pentru el. dar asa de greu trece timpul. parca nu se mai termina zilele. as rupe zilele ca foile din calendar.dar nu e asa cum vrem
Pai, ai putea sa-ti ocupi timpul facand ceva, ca de exemplu: uita-te la TV, cites-te ceva, ocupa-ti timpul cu prietenii, mai iesi pe afara, sau orice activitate care ar putea sa te faca sa te concentrezi asupra acesteia macar pentru o vreme. Sper ca te-am ajutat!