Pentru inceput : spune "merci" ca am avut rabdare sa citesc asta.
In al doilea rand : esti prea mica pentru o relatie.Never mind...
Cel mai simplu ar fi sa vorbesti cu frati-tu", sa va "faca lipeala".
Putin mai dificil ar fi sa o pui pe o prietena sa-i spuna ca iti place de el.
Si cel mai greu ( pentru tine ) dar si cel mai bine ar fi sa o faci chiar tu, dupa ce te bagi putin in vorba cu el.Gasesti tu un pretext, sau te ajuta cineva sa gasesti un pretext.
PS : Nu conteaza diferenta de inaltime, conteaza cea de varsta.
Repet, nu cred ca esti destul de mare pentru asa ceva, si chiar daca ai fi sunt putine sanse sa vrea el, diferenta de gandire e prea mare...
Acum sa gandim rational: tu esti pe clasa a 5-a iar el e pe clasa a 9-a, este o diferenta de 4 ani intre voi. Posibilitatea ca el sa prezinte interes pentru tine este mica dar...incercarea moarte n-are
Pai eu ca baiat apreciez la o fata sinceritatea asa ca daca ai cv de spus spune fara teama ce poate sa se intample daca te refuza doar nu e un capat de tara. nu? oricum daca te refuza dn prima fii sigura ca oricum o sa se gandeasca la tine si la ce i-ai spus asa ca mai incearca si a doua oara daca vz ca nu iese nimic las-o balta. funda daca am ajutat mersi.
Mersi oricum tuturor ca macar ati avut rabdare sa cititi, si ca macar ati incercat sa gasiti niste sfaturi, si pana acum mi-ati dat sfaturi foarte bune, sper sa mai primesc sfaturi la fel de bune sau chiar mai bune
Nu trebuie sa iiti fie rusine.toti suntem oameni.Incepe usor. treebuie sa vorbesti cu el incet incet, adica sa il rogi sa te ajute sau daca scapi ceva pe jos. apoi o sa vezi ca deveniti prieteni buni, dupa aceea cerei id de mess.sau daca nu fa rost cumva de el si de fb lui si cand vezi ca va fi bine. dupa ce va cunoassteti bine spune-i ce simti.Sau daca ti se pare lunga toata povestea pune pe o prietena de a ta sa ii zicaSuccess!
Multumesc de sfat! Este foarte bun si bine gandit, daca o voi face o sa te anunt!