Interesant și îmi pare rău să te dezamăgesc, dar chiar și dacă vă împăcați nu o să fie exact cum era înainte.
La un moment dat va apărea altă persoană care va lăsa o urmă și mai adâncă dar trebuie să mergem mai departe chiar dacă nu vom uita niciodată acele momebte
Plângi, pentru că a-ți împărtășit momente, amintiri și timp împreună. Cel mai greu e să găsești o persoană care să-și expună viața și emoțiile în fața altei persoane, și să faci la fel
Mă refer că te simți "gol" vulnerabil știind că tu practic pui emoție în fiecare cuvânt, chiar dacă nu se vede.
Ți-a spus dar oameni mai și mint, dacă te iubește se va întoarce deși ea are nevoie cred de un băiat dar s-a atașat de tine, poate mai mult tu de ea..Priblema e că pe internet lumea tinde să fie diferită față de realitate și nu prea observi emoțiile sau nepăsarea din spatele unui ecran.
Probabil că aș plânge să-mi trăiesc durerea și aș trece peste pentru că nu pot trăi cu gândul că vreau ceva ce celălalt nu-și mai dorește. Fie iubire, fie prietenie e nevoie de 2 ca să lupte nu doar unul.că doar acela va suferi
Și uite că-mi vine să plâng îmi pare rău că suferi dar dacă nu ar fi fost poate nu că era și mai rău. Nu o uita
Hmm.Poate era suparata dintr-un motiv anume, cine stie..SI se gandea numai la lectii. Poate nu voia sa te lase, dar daca avea treaba. Deci pur si simplu poate nu te-a mai vrut. Poate chiar nu te mai voia langa ea. Deci, chiar sunt multe motive daca te-a lasat asa usor. Si macar incearca sa ii spui ca o vrei inapoi si convinge-o cumva. Cum stii tu.
Mulțumesc de fundă dar nu asta îmi doream știu că treci printr-o perioadă mai specială
Am vrut sã te susțin oarecum mai ales că tu fiind mai mică pui mai mult suflet și știu cu adevărat știu că inima ta își dorește altceva
Nu prea am reușit și-mi pare rău sper ca cineva să te ajute să treci peste aceste clipe și să îți fie alături
Ai rabdare se va intoarce probabil. Daca nu, atunci este alegerea ei pe baza unor fapte pe care nu le stii. Motivele sunt multe si nu putem noi ghici exact. Insa iubirea vine si daca nu va vedeti face to face, te poti atasa din cauza unui gest, din cauza unei vorbe, din cauza unui miros.
Se pare ca in sufletul ei are loc o lupta de stabilire a drumului in viitor iar tu ai fost o veriga importanta!