Pai poti sa ii faci intr-un fel o petrecere de exemplu: Ii faci un totrt cu 1 etaj tu cu prietenul tau, mai chemi niste prieteni asa poti gasi situ idei mai trasnite. Cadou Hmm pai fai cadou un ruj de ce culoare ii place un fon de ten daca are prieten si ea il inviti si pe el ii iei o ciocolata care ii place mult puteti toti sa faceti o plimbare la canzino luati inghetata daca vrei ii faci cadou niste haine cool. te desrurci tu
Succes*~*
Pa, Pa Distractie placuta!
Eu am 14 ani si sincer nu stiu ce sa zic... ar fi impresionant faptul ca va intereseaza ca voi chiar vreti sa faceti asta... dar un inel sau o rochie ceva depinde si de ce ii place ei sa faca cum ii place sa se imbrace si ce fel de persoana e sper sa te ajute asta sa iti dea niste idei iate dupa cum ii este personaltatea ei dupa ce ii place sa faca dupa cum e imbraca si parerea mea e ca vei gasi cadoul potrivit
Mergeţi într-un loc frumos de la voi din oraş şi petreceţi ziua împreună, distraţi-vă! Ce poate fi mai frumos după o perioadă în care aţi fost despărţiţi?
Sa pari neinteresata de venirea ei.
Sa organizezi impreuna cu parintii ei, si cu prietenul ei, o petrecere surpriza. E cel mai frumos cadou.
Si cand vine acasa, sa fie deja gata tortul, decoratiuniile si petrecerea.
Si un cadou, un animalut, o bluza, niste blugi, o pereche de incaltaminte, o trusa de machiaj, [ daca se machiaza ] o geanta, o pereche de egari, o felicitare, o imbratisare :X sau ceva cu care sa te incadrezi in buget.
Bafta!
Buna! Poti sa ii faci o petrecere la care sa prietenii colegii. Pune-ti toti bani (daca vreti) si ii cumparati un tort si niste decoratiuni.
Si niste idei pentru un cadou ar fi: o gentuta, un inel, un lantisor, o bluza, sau ceva obiecte ca sa le aiba amintire o pusculita, o cana personalizata sau puteti cumparati un tricou alb simplu si voi puteti sa scrieti ceva pe el cu marker-ul. Disctractie placuta