| TristeteaSuprema a întrebat:

Va rog sa aveti rabdare sa cititi tot. Am 15 ani si am fost cu un baiat de 20 de ani timp de 2 ani. M-a protejat, m-a invatat doar de bine, a acceptat sa fie jignit de parintii mei, a acceptat sa fie cu mine doar pentru saruturi etc. Au aflat ai mei si m-au amenintat cu moartea gen: "Iti tai capul, te pun la cersit, nu m-ai calci in casa asta ca bag cutitul in tine". M-au facut curva, vaca, nenorocita, retardata. Am numai 10 pe linie. La concursuri de muzica, dans si cultura generala am numai premiile 1 si 2. Sunt un copil laudat de toata lumea, in afara de ai mei. De 10 luni nu am voie sa ies afara nici la tara nici la oras, nici la paine nu am voie. Ma trimit la scoala cu taxi-ul. Tata a inceput sa ma mai trimita la magazin, dar mama nu ma lasa si ma face curva. Ma pazeste si la baie, vorba aceea. Stau numai in plans. Prietenul meu a incercat sa le explice ca nu imi face nici un rau. Am ajuns sa ies la fereastra si sa ne privim 10 secunde in ochi si sa imi cada lacrimile pe fereastra. Ce sa fac? sad Vreau viata de dinainte. Sa ies cu prietenii mei. Am o mama care nu mi-a spus nimic despre viata. La 10 ani am avut prima menstruatie si am crezut ca sunt bolnava, ea nu mi-a spus nimic. Sunt multe lucruri de spus, dar innebunesc amintindu-mi ultimele 10 luni din viata. Am tentative de suicid, am vrut sa ma arunc in fata trenului, sunt deja bolnava psihic. La psiholog nu m-ar duce, am avut probleme ovariene si nu m-a dus la doctor. E groaznica asa-zisa mea "mama"! crying Un sfat, va rog, nu mai rezist... Nimeni nu trece prin ce trec eu.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da e groaznica rau ca nu te lasa la 15 ani sa iti faci de cap cu unul de 20. groaznica mama ai ce sa zic.

| Unicoorns a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu cineva in primul rand despre asta. Un lucru important: nu aminti in discutie de prietenul tau, in nici un caz. Asta o sa-i enerveze si mai rau sad Daca simti ca nu poti vorbi cu mama ta, vorbeste doar cu tatal tau si el ii va transmite ei. Dar daca nu ai incredere in tatal tau... Vorbesti cu psihologul scolii, care v-a lua legatura cu ei. Poti de asemenea savorbesti cu alte rude, bunici, nasi, etc. Nu te mai gandi la suicide. Toate astea sunt trecatoare. Esti mai presus de atat. Stay strong

| AdrianFita a răspuns:

Nu trebuia sa te certi cu parintii pentru baiatul ala baietii de seama aia vor un singur lucru.

| TristeteaSuprema explică (pentru AdrianFita):

Pai nu stiu daca trebuia, dar faptul fiind consumat, ce fac in prezent? La 15 ani poate vreau si eu sa ies la un suc cu fetele.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Îmi pare rău că trei prin aşa momente.
Pot să-ţi sugerez unele articole care pot să-ţi fie de folos. Uite în acest articol sau ceva din secţiunea "Familie" poate te interesează altceva.

http://www.jw.org/......a-distrez/

Succes.

| Radu284 a răspuns:

Ce as face in locul tau ar fi sa am o discutie cu ei in care sa le spun ca ami sunt 3 ani pana voi deveni majora. Si ca, daca din acest moment se mai poarta asa cu mine, primul lucru pe care il voi face in ziua in care implinesc 18 ani este sa plec de acasa.

Si ca daca vor sa mai aiba vreodata o relatie pozitiva cu mine, ar trebui sa se poarte adecvat.

| TristeteaSuprema explică (pentru Radu284):

Le-am spus si m-au batut, m-au injurat.Au zis ca ma lasa de acum sa plec caci sunt o javra etc.

| milan9 a răspuns:

E trist ceea ce ti se intampla. Chiar daca parintii tai spre binele tau vor sa fie protectori cu tine, totusi nu asa se procedeaza... sad

E trist ca ei nu vorbesc mai mult cu tine pentru a-ti explica motive lor eventual... Iata un lucru de invatat, socializarea, pe care tu il vei putea aplica in raport cu altii.

| Radu284 a răspuns (pentru TristeteaSuprema):

Cand s-a intamplat asta? Mai ai frati/surori? Mie daca mi-ar fi spus asta, si as fi avut unde, as fi plecat imediat.

| sweetgirl68 a răspuns:

Incearca sa nu te mai vezi cu acel baiat, macaro perioada.mu stiu ce sa zic despre parintii tai nu-i cunosc, dar nu pot sa inteleg in nici un fel de ce te jignesc si nu te inteleg.ar fi bine sa vorbesti cu un psiholog, daca ai unul la scoala iti va face bine.priveste inainte totul va trece mai devreme sau mai tarziu, intr-o zi le vaparea rau pentru ce au facut daca nu fai sa le para rau

| numeletrandafirului a răspuns:

Da-mi un mesaj in privat si discutam acolo :*

| Mihai_Maharea_1968 a răspuns:

Parintii nu-ti vor raul ei incearca numai sa te fereasca de rele (boli, sarcini nedorite). Mergi impreuna cu mama ta la ginecolog ca sa-i demonstrezi ca esti pura.In ziua de azi rar ca cineva de 20 de ani sa stea ''degeaba " langa o fata.Cinste lui si tie. Sa stii ca eu am trecut prin ceea ce treci tu acum dar eram in postura baiatului si am reusit sa raman pur pana m-am casatorit. Vorbeste cu parintii tai spune-le ca ti-a trecut, nu incerca sa te certi cu ei ca tot tu ai de pierdut.Cu adevarat vremea schimba si sentimentele.