Salut,
Nu prea ai ce face, asta e temperamentu ei.
Poti in schimb sa te muti si sa-ti faci viata dupa bunul plac.
Doar nu o sa stai toata viata acolo...
Cel mai bine ar fi sa te muti, sa te indepartezi de ea, e toxica si oamenii ca ea nu se schimba. Dar poate lipsa ta o s-o puna putin pe ganduri si o sa incerce sa comunice cu tine. Sau o sa va intelegeti mai bine daca sunteti la distanta si vorbiti mai rar (eu cu taica-miu suntem asa, nu ne suportam f2f, dar la distanta suntem bff).
Vrei sa vorbim la tel? Poate te simți mai bine după aceea. Ce pot sa zic îți doresc tot binele din lume și cred sigur ca asta și mama ta chiar dacă uneori nu arată asta și se ia mai mult cu treburile casei. Posibil sa fie și perioada pubertății la tine sau ma înșel? Asa eram și eu acum 1-2 ani o sa treacă crede-ma. Fii puternica nu lasa nimic sa te doboare! Când îți vine sa plângi, plangi. când sufletul îți urla și vrei sa îți verși amarul fa-o oriunde simți numai nu la Mama ta! Nu Pune la suflet criticile cand doar tu stii de ce esti in stare. N-ai de ce sa fi Trista draga! Ma Regasesc in tot ce zici si te inteleg, ai nevoie de acel umar pe care sa poti plange..de acea afecțiune știu! Pur și simplu de momente frumoase... este normal sa fie asa mamele când au o vârsta asa sunt. Ele au avut alte vremuri și nu prea sunt obișnuite cu ceea ce e azi pentru ele este anormal. Sa nu mai scriu mult as vb cu drag pe wapp in seara asta ...nu numai despre astea. Poate te-as mai înveseli un gram
Ar trebuii sa vorbesti cu ea si sa pari cat mai autoritar explica-i ce simtit si intreab-o de ce face asta..., Daca nu se da pe brazda indeparteaza-te de ea.
Effy35 întreabă: