1. Prima data vezi daca grupul este materialist atunci ti-as recomanda sa nu. Acele fete caute centru atentiei ce nu-l au acasa. Dar daca totusi doresti sa faci asta e usor ofera, ce ofera si ele de obicei. Uita-te cu cine umbla, prin ce cluburi si mergi pe acolo. Pe langa asta nu trebuie sa faci prea multe decat sa iesi in evidenta dar in general nu cu cineva pe care ele nu prea o agreeaza.
2. Fii directa si de ia masuri Nu le vorbi urat ci arata prin altceva ca nu iti place.
3. Daca vrei sa te ciocnesti cu el vei ramane cu un zambet sau poate cu imi pare rau. La fel ca in primul raspuns afla tot ce poti despre el si implica-te si tu.
Raspund la intrebarea 2:ingnora-i! sau mai bine loveste-i unde ii doare. daca te arati afectata nu o sa faci altceva decat sa ii faci sa se comporte si mai urat,
2. Nu ii mai baga in seama. Fai sa creada ca nu iti pasa si pana la urma se vor plictisi de aceste faze ieftine! :d
1. In legatura cu integrarea ta intr-un grup popular... O sa ajungi sa iti para rau, o sa ajungi sa fii barfita... Iti zic din proprie experientza.
2. Daca incerci sa fii respektata de colegii tai baieti, n-o sa iti prea mearga prin nikio metoda pentru ca or sa te creada cu fite... Ehh, asa-s baietii, nu`i bagi in seama.
3. Tradu si mie busesc. Adica vrei sa te pui cu el? Daca da, atunci incearca sa vorbesti cu el, discutii stupide gen: cat ai luat la test? ce zic astia despre colega cutare? ce o mai facut profa nu stiu care? Mie mi-a cam mers ca am inceput de la discutii stupide sa ne jucam (stiu ca suna ca de copii miki) si sa ne sarutam
Apropo eu ti-am vorbit din proprie experienta.
1.Pai pentru a te imprieteni cu ele, fi tu insuti.Fi draguta cu ele, iesi mai mult pe hol, arata-le ca esti o prietena minunata
2.NU trebuie sa te enervezi.Prefa-te ca nu-i auzi si fi nepasatoare. Daca se poarta asa dc sa-ti pese parerea lor? Totusi daca vrei sa te intelegi bine cu ei, poarta-te frumos si nu lua in seama glumele proaste.
3.Parerea mea e sa-i zici in fata ca il placi
Eu sper ca te-am ajutat