Nu știu de unde ai ajuns la ultimele trei concluzii.
În primul rând, am o relație de aproape 2 ani, ce legătură au una cu alta?
În al doilea rând, am prieteni și ce crezi, sunt reali, doar că legătura dintre noi nu este atât de strânsă. Cred că ea a fost singura mea prietenă adevărată. Nu am trăit pe internet, chiar aberezi. Sincer, nu știu în ce hal am ajuns, dar am spus ce simt. Nu ai vrut niciodată se reiei o relație/prietenie cu cineva?
Foarte bine faci.
După tot ce am citit am rămas cu o întrebare, tu cum te înțelegi cu mama ta? Atașarea asta specială pe care ai avut-o față de prietena ta poate fi din cauza ca nu ai avut o relație buna cu mama ta. Prieteniile vin și pleacă. Și eu am avut cea mai buna prietenă cu care ma înțelegeam de minune, dar când ea a plecat m-am împăcat cu ideea și i-am vrut tot binele. Aici însă îmi sună a problemă din copilărie, nu te ai simțit apropiată de mama ta?
Eu și mama suntem foarte apropiate, chiar avem o relație bună. Însă vis-a-vis de întrebarea asta, nu știu dacă are vreo relevanță, însă prietena mea este cea care nu avea o relație foarte bună cu mama ei. Ea pe atunci locuia cu mătușa ei, o femeie extrem de strictă și care nici ea nu mă suporta (știa de certurile noastre, o vedea tot timpul plângând și probabil ăsta era motivul), iar părinții lucrau în străinătate.