anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va simtiti singuri chiar daca aveti amici? adica sa va dati seama ca nu aveti nimic in comun, iesirile devin din ce in ce mai plictisitoare, si sa doriti sa va faceti alt anturaj, ceva nou? O seara placuta.

Răspuns Câştigător
| master77 a răspuns:

Eu am vreo 5 prieteni pe care ii stiu de ceva timp(cam 4-5 ani) si avem aceleasi idei, avem despre ce sa vorbim de fiecare data, dar de anul trecut ne intalnim mai rar, cam odata la 3-4 saptamani pentru ca e fiecare la facultate, in rest ceilalti nu au fost prea interesanti, mai ales acum la facultate sunt toti cam plictisitori, nu prea ai ce sa discuti cu ei.

8 răspunsuri:
| Purgatoriu a răspuns:

Cam asta caut in prezent...
Mi-e sila de toti ''prietenii'' mei prea plini de viata. Ma scot din sarite gesturile lor, discutiile orice! Nu ii mai suport! M-am plictisit de ei, suntem complet opusi.
Cred in momentul in care ne-am cunoscut aveam multe in comun dar acum legatura dintre mine si ei s-a rupt. Imi sunt nefolositori. Numai am cu cine sa vorbesc... In ultima vreme s-au prostit. Vorbesc cu niste plantute...

| annaZz a răspuns:

Da, mi s-a intamplat. Eu cred ca ar trebui sa incerci ceva nou, dar sa pastrezi si vechile obiceiuri, prieteni. Te sfatuiesc sa nu faci prea mari schimbari din prima zi, ci treptat... Sper sa te fi ajutat raspunsul meu, o seara buna!

| SkittlesKiddo a răspuns:

Da

| afrodita3333 a răspuns:

Da mi s-a intamplat si mi se intampla in continuare.Acest lucru se intampla deoarece fiecare vrem sa avem prieteni si ne cam aruncam cu capul inainte, rareori gasim oameni cu care sa avem intr-adevar ceva in comun.Nu pre avem ce sa facem din pacate...decat sa speram ca ne v or iesi in cale persoanele potrivite.

| petaluda a răspuns (pentru Purgatoriu):

Ai dreptate Tarra, au devenit nefolositori deoarece au anume interese fiecare si au uitat sa aprecieze o prietenie

| Filip23 a răspuns:

Cautand anturajul nu cred ca ai sa dai peste ceva bun. Apucate-te de un sport, incearca sa ajuti pe cei din jur, incearca un voluntariat si anturajul va veni de la sine.

| Leoli a răspuns:

Am avut si eu asa tip de probleme si unul din raspunsuri vreau sa-ti spun ca este sa-ti schimbi amicii. Succese!

| doc69 a răspuns:

Sau poate ai nevoie de iubire si de cineva alaturi?

Întrebări similare