anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau și eu un sfat de la voi...sad
M-am îndrăgostit de un bărbat însurat care și el la rândul lui s-a îndrăgostit de mine.
Am vrut să păstrez o anumită distanță dar nu s-a putut...m-am îndrăgostit.
Ce să fac? Nu pot renunța la el...nici el nu poate renunța la mine.

22 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tu? Sa te impaci cu gandul ca nu tot ce-ti place iti apartine! El? Sa decida cu cine ramane.Cum? Cu sinceritate! Cine crezi ca va lua o decizie ca suferinta sa fie cat mai mica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru fabiola):

Nu zic, că îmi aparține mie...dar fără să vreau m-am îndrăgostit de el și nu văd o zi în care să nu vorbim...

| Lexy ♥ a răspuns:

Este insurat... eu zic sa te gandesti mai bine daca este indragostit de tine, sau daca doar se preface. Oricum totul este complicat ai grija sa nu vrea doar ceva nou si atat.Aiurea sa desparti o familie...fiecare cu pacatele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cui nu i-ar place o pustoaica pentru timpul liber.
Familia ramane insa familie sa nu-ti faci prea multe iluzii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lexy ♥):

Nu vreau dă despart familii, în nici un caz.
Nu-s genu...lasă-ți nevasta și ia-mă pe mine.
Nu se preface...mi-a dovedit-o prin multe lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sa te fereasca Sfantul sa afle nevasta-sa laughing atata iti zic, care este diferenta de ani dintre voi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricum vei fi ranita. mai bine sa inchei aici toata afacerea decat sa faci prea multe greseli si pana la urma tot ranita sa fii.

anonim_4396

8 ani.

anonim_4396

8 ani

| fabiola a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica fara sa vrei? Si in dragoste iti trebuie un pic de ratiune! De ce am zis ca iti doresti sa-ti apartina? Pentru ca ai spus ca nu poti renunta la el!

| LadyMelian a răspuns:

Daca este in stare sa isi lase familia pentru alta femeie eu zic sa te gandesti de doua ori.Intr-o zi o sa apara alta tinerica si o sa isi paraseasca din nou familia (formata din voi doi). Parerea mea e ca nu merita.Ai si tu demnitatea ta.Si tu esti in stare sa iti gasesti un barbat nu iti trebuie resturi dupa ce l-a folosit alta atatia ani.

| mona a răspuns:

Poate tu te-ai indragostit dar de el ma cam indoiesc ca ar fi indragostit de tine...asa te face sa crezi ca si el are aceleasi sentimente iar dupa ce obtine ce vrea o sa-i treaca brusc indragosteala si tu vei ramane cu ochii in soare, sunt sugura ca nu va divorta pentru tine iar daca face asta inseamna ca e un tampit[scuza-mi expresia]

anonim_4396

Diferenta nu este mare, dar ai grija la nevasta lui ca iese cu paruieli

anonim_4396

Cum să îți zic..nu prea îi pasă de nevasta lui. când nu îi convine ceva, o lovește.
Nimeni nu a stat cum am stat eu să-l înțeleg și asta l-a apropiat de mine mult. vorbesc cu el de 5 luni și nici nu zici că e însurat.

anonim_4396

El poate juca un teatru foarte lucid, foarte credibil, nu-ti pune atata incredere in cuvintele lui. Stiu ca pare ciudat ceea ce spun, insa ai foarte mare grija.
Personal, cred ca el cauta o eliberare cumva din retina zilnica, cauta ceva nou, distractiv, dar nu te poate iubi.
Suflet drag, ofera iubirea ta unei persoane care te merita, nu unuia care deja face un gest dezagreabil prin faptul ca mintea ii fuge in directii distincte de familie si sotie.
Elibereaza-te din jocul lui, iti manipuleaza sufletul si mintea.
Poate au parut mai dure cuvintele mele, dar sunt scrise din durerea unei experiente oarecum asemanatoare din care eu am ramas cu inima franta, avand incredere orbeasca intr-o persoana care nu si-a dorit decat "ceva nou".

anonim_4396

Vreau să scap de sentimentele astea...nu știu ce să fac crying(((

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

"nu prea îi pasă de nevasta lui. când nu îi convine ceva, o lovește."
E clar ce fel de om e...

| CoquineNoire a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci o loveste...ar face bine sa se refere la cur, in joaca, dar ceva imi zice ca nu e asa.
"Nimeni nu a stat cum am stat eu să-l înțeleg și asta l-a apropiat de mine mult." hellooo! isi cauta sac nou de box...sa vezi ce apropiat de moaca ta va fi pumnul lui.
fugi de batausi! daca da o palma, va da si a "n"a oara.

anonim_4396

Mai fata, dar tu chiar nu gandesti, cati ani ai?

| Lexy ♥ a răspuns:

Nu vrei sa desparti familii atunci, ce vrei? Unde crezi ca se va ajunge in toata povestea asta? Eu una cred ca esti genul "lasa-ti familia pentru mine, sau gen amanta". Altfel nu imi explic cum o fata care pretinde ca nu vrea sa desparta familii sta cu un barbat insurat.Mai zici pe aici si ca o bate pe nevasta-sa, deci e clar... oricum suntem atatea persoane care iti explicam ceva si tu tot ca tine vrei sa iasa..atunci fa ca tine ce ne mai intrebi pe noi ce sa faci, si la sfarsit suporta consecintele.Si crede.ma nu are rost sa ne explici ca il iubesti...ptr ca si noi suntem oameni si noi avem sentimente si stim cum este sa fi indragostit si sa nu poti avea o relatie cu persoana respectiva si asta este de multe ori trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat chiar daca iubesti acea persoana..Acum depinde de fiecare om in parte de caracterul si princiipile lui, si de cei 7 ani de acasa, lucruri de care multi duc lipsa.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Ai distruge o căsnicie, chiar dacă nu durează de mult timp. Nu ştiu ce să zic, ar trebui să îţi găseşti unul de vârsta ta [ Câţi ani ai? ]. Probabil nici părinţii tăi nu vor fi de acord, ar fi o mare harababură. Cel mai sigur este să uiţi, să te distrezi şi să îţi faci viaţa cât mai frumoasă nu mai să uiţi de acest bărbat care, DOAR pe moment ţi-a furat minţile.
Să spune că vei avea o aşa-zisă relaţie cu el, da? Cât crezi că va dura? O să i se facă dor de nevastă, bănuiesc că nu a luat-o doar aşa de ochii lumii. Cum ai spus mai sus că o loveşte, aşa poate să te lovească şi pe tine. 8 ani diferenţă? Nu ţi se pare că este cam mult? Vorba aceea; ' Dragostea nu are vârstă ', dar vei fi rănită, trezeşte-te. O să ajungi să ţii la el mai mult şi exact atunci când îţi este lumea mai dragă, el o va face lată. Deci, stai în banca ta şi găseşte-ţi unul de vârsta ta care crezi că ţi se potriveşte, el cu singuranţă nu este pentru tine şi ceea ce cauţi tu de la un bărbat.
Ai spus totul prin '.o loveşte. ', e clar ce fel de om e şi ce fel de gândire are faţă de persoanele din jur, deci e clar nu este pentru tine.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, id-ul meu: toxicc. drops.

| contαbαndonαt a răspuns:

Daca spune ca nu se poate despartii de tine atunci sa renunte la actuala.Copii au impreuna? Daca da, atunci e mai nasol...iar daca nu, atunci chiar nu mai are nici-o scuza sa n-o lase pe aia si sa vina la tine, caz in care dansu tine la tine si vrea ceva serios.
Iti face promisiuni vesnice?happy Ai grija, ca s-ar putea sa vrea doar sa te duca cu zaharelul.