| Xtreme554 a întrebat:

Vreau parerea voastra deci o sa va povestesc mai pe scurt.
# Era iarna, si am intalnit la patinoar un baiat care mi-a cerut sa ma dau cu el (stiti voi, ca la patinoar), dupa am realizat ca acel baiat, era placut de cea mai buna prietena a mea..care statea intr-un loc ..si vorbea cu cineva, m-am simtit prost..si l-am rugat sa se de-a si cu ea... s-au dat. si dupa el si-a vazut de treaba, nu am apucat sa vorbim multe, pentru ca era foarte simpatic baiatul (frumos ) laughing si eu ma cam balbaiam.X_x.straight face||. Si tot asa am inceput sa-l plac ..pe zi ce trece il placeam tot mai mult,deci, practic nu am facut nici cunostinta. Acum,de fecare data cand ne intalnim (ocazional,intamplator), se privim in ochii, si toate alea. straight face|| La un festival chiar se plimba prin fata mea, de multe ori. poate ca sa-l observ sau ceva de genul.straight face Am incercat sa vorbesc cu el, dar vazuse mesajul abia a doua zi, cu intarziere.A avut sansa sa-mi vorbasca de multe ori,si n-a facut-o.straight face. Ce sa cred? Nu ar avea cum sa ma placa, nu? Lasa-ti-mi parerile voastre. Am apelat la acest site, pentru ca prietenele mele spun lucuri doar ca sa nu ma raneasca, stiind ca tin enorm la acel baiat.straight face Multumesc pentru atentie.

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poate e doar timid.Incearca sa deschizi un dialog.Intreaba-l despre o carte de care ai avea nevoie, ori roaga-l sa te insoteasca undeva...Numai fiind putin impreuna te poti lamuri.

| iubesc a răspuns:

Nu cred ca te place, altfel nu te trata cu indiferenta.

| Axel22 a răspuns:

Poate e doar timid happy Si eu ma balbaiesc cand vorbesc cu o fata frumoasa, dar uneori incerc sa evit intrebarile lor ca sa nu ma fac de ras cu balbaieli happy

| Auras95 a răspuns:

Spune-i fata-n fata daca te place si asta e tot...sau daca nu ai curajul spune-i pe mess! happy

| Anduttziik a răspuns:

Poate nu ştie cum să îţi vorbească,cum să ajungă la subiectul ăsta... dacă el nu are tupeu să vorbească cu tine,atunci baga-l tu pe el în seamă. Încearcă să vorbiţi despre asta. Întreabă-l dacă te place, spune-i totul în faţă.Şi dacă nu ai curaj, spune-i pe mess, pe Facebook, Skype etc :*. Succes :*

| OvyCrazBoy a răspuns:

Ma nu este asa de greu! Il suni si ii spui ca vrei sa te vezi cu el undeva! Respiri adanc, tragi aer in piept si ii spui tot ce simnti pentru el! Asta este tot! Sper ca te-am ajutat!

| Dragutza_Catutza_1990 a răspuns:

Eu cred ca te place, dar ii era rusine. Poate ca e mai timidbig grin

| Xtreme554 explică:

Problema e ca, nu am cum sa-l sun, sa vorbesc pe mess, deoarece nu am nr-ul, sau id-ul.cum am mentionat mai sus, " practic, nu am facut nici cunostinta " deci nu suntem asa apropiati. suntem ca doi straini.straight face Dar multumesc de pareri.