| Sfinnx a întrebat:

Vreau sa adresez o intrebare parintilor.Cum ati reactiona daca v-ati prinde fiica/fiul masturbandu-se?
Rog seriozitate.Cazuri de genul se intampla destul de des.

Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

Este o chestiune fireasca, chiar si medicul recomanda masturbarea pentru a detensiona tensiunile hormonale in lipsa unei relatii sexuale stabile.
Nu este un lucru gresit masturbarea.
Acum ca si o mica gluma: e ca sexul, decat ca e gratis.
Trecand peste gluma.

Citeste acest articol:

http://www.sfatulmedicului.ro/......i-mici_292

e de pe sfatul medicului asa ca e relevant si te va ajuta.

11 răspunsuri:
| LucianStroe a răspuns:

Daca rogi seriozitate, ai fi putut macar sa te exprimi civilizat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
as vorbi cu sotul, el ca barbat ar putea sa discute cu fiul si sa ii explice ca prima data este curiozitatea, a doua oara, ar fi o "descarcare, dar ce e prea mult devine un obicei si ce este obicei, dauneaza mult, important ar fi varsta copilului, daca este destul de major, i-as sugera sa incerce cu fete, iar daca ar fi minor 10-11 ani, cred ca as vorbi eu cu el si ceva bataia nu ar strica..nu stiu ce sa zic, am 2 ingerasi dar m-au scutit de neplaceri si slava celui de sus nu am intampinat probleme nici cu fata si nici cu baiatul.
O zi frumoasa sa aihappy

| maximrobertalin a răspuns (pentru LucianStroe):

scuze dar nu te supara dar te contrazic fata a intrebat in mod civilizat mai civilizat de atat ce vrei? sa se igenuncheze in fata ta sa stii ca nici tu nu esti perfect asa ca nu mai judeca tu oamenii si foartebine a spus ce are pe suflet n-a dat in cap nu a luat pe nimeni la misto asa ca alta data mai judeca cand raspunzi la intrebari sau daca nu esti in stare lasa pe altii. si nu te mai da perfect ca nici tu nu esti facut ca sa idrepti oamenii ci isus hristos are dreptu nu tu un pui de om.

| erika2004 a răspuns:

Ciao.acest lucru e normal sa se intample nu e om care sa nu fi caut asa ceva in viata lui, ca e femeie sau barbat, dar ideea e sa iti gasesti un loc bun sa nu te gaseasca parintiilaughing))))

| LucianStroe a răspuns (pentru caramela):

Ce e aia "destul de major"? La cati ani cineva e "destul de major" si la cati e inca "insuficient de major"?

| LucianStroe a răspuns (pentru maximrobertalin):

Ai citit cum era formulata initial intrebarea? Era despre "facut laba". Abia dupa remarca mea a corectat. Deci la ceva tot a folosit.

Limbajul de pe marginea santului trebuie pastrat acolo, nu adus si aici.

caramela
| caramela a răspuns (pentru LucianStroe):

Dupa 18 ani cam sti ce doresti de la viata, deceptia de multe ori te face sa decurgi la astfel de "situatii de urgenta" un om cat traieste, are mereu de invatat cae ceva. poti fi major din punct de vedere al varstei, dar sa fi imatur in gandire si in tot ce faci, si invers. iar curiozitate ii macina pe toti, si aici intra categoria de varsta mica.11-12 ani..ma ingrozesc ce citesc pe TPU.
dar asta e

| Sfinnx explică (pentru caramela):

Iti multumesc pentru raspuns :]

| Sfinnx explică (pentru LucianStroe):

Cu un scop anume am pus " facut laba";] Sa vad care raspunde la intrebare si care comenteaza sau se crede mai destept. Orica scriam masturbare era acelasi lucru.

| LucianStroe a răspuns (pentru Sfinnx):

Nu era deloc acelasi lucru. Ori faci sex, ori te ***.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trebui sa-i explici ce e masturbarea si ca practicarea acestei metode de autosatisfacere sexuala,in tim il va face introvertit, accentuindui sentimentul de vinovatie, il va indeparta de sexul opus, aruncandu-l spre o alta orientare sexuala, dominata de frustrarile adolescentei, si ale factorilor ce-i influenteaza viata in sensul asta.toti labagii iti vor spune ca e normal si ca nu e nici o problema.este,si inca una mare.deci ai grija cum ii explici sa nu-l afecteze.ni fi prea serios.ia-o im gluma si spune-i ca toti trecem prin perioada asta, dar nu trebuie exagerat ci orientat spre sexul opus.