| KapshunikaViorika1994 a întrebat:

Buna,vreau sa va cer parerea voastra...
de cativa ani am o profesoara foarte buna..la inceputul liceului imi zambea foarte des cu zambetul sau dulce, ori de cate ori vede ca sunt trista, dupa lectie imi spune cu drag sa ies o clipa din clasa impreuna cu ea si imi vorbeste, ma intreaba daca ceva nu-i in regula cu mine, daca am niste probleme..de cateva ori imi a si spus ca sunt o fata foarte frumoasa si imi face foarte des multe complimente, chiar pentru cum arat.
se poarta mereu frumos cu mine, incearca sa ma ajute ori de cate ori ma vede mahnita.
eu o iubesc forte mult pe ea, nu va inchipuiti de cate ori as vrea sa-i spun c-o iubesc mult de tot si as vrea sa-i multumesc pentru atitudinea ei fata de mine.
ar putea sa-mi fie mama, este casatorita si are trei fii mari.
cand o sa termin liceul, as vrea sa-i vorbesc si s-o intreb daca si ea m-a iubit mult de tot.
ma iubeste?
ce parere aveti despre ea?
P.S: scuzati pentru greseli, sunt straina.(daca am facut, sa-mi spuneti!)

Răspuns Câştigător
| InViataReala a răspuns:

Da te iubeste! Tine foarte mult la tine! Asi vrea si eu asa o profesoara!

9 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Oricine si-ar dori o astfel de profesoara...
dupa cum ai descris-o sigur te iubeste mult, tine la tine si de asta nu ii place sa te vada trista
numai bine!winking

| Anonima264 a răspuns:

Am avut si eu o profesoara asemanatoare...si da te iubeste

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Şi eu am avut destui astfel de profesori... diriginta mea, profa de Fizica sau profa de Chimie, fusese incredibila, nu se sfiise sa ma laude in faţa tuturor la sfarsitul anului şcolar ...toti profesorii se comportara intr-un fel astfel cu mine. Însă profa de Mate, am simţit-o cu adevarat ca pe o mamă.
Sper ca la liceu să am noroc de profesori la fel de cumsecade ca in şcoala generala

| KapshunikaViorika1994 explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Si tu ce ai facut? i-ai multumit profesoarei tale de mate?
eu o iubesc mult de tot pe profa asta si as vrea sa-i spun despre asta!

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns (pentru KapshunikaViorika1994):

Da,i/am multumit si am zis ca imi pare rau ca am venit acolo la scoala in anul terminal

| olivikkka a răspuns:

Ohhh visul oricarui elev e sa aiba o asa o profesoara, posibil te asemeni cu cineva care ii este foarte drag si deaea iti atrage mai multa atentie, sau poate felul tau de a fi o face sa te placa. Bucurate ca ai asa o profesoara esti foarte norocoasa

| AllyAlly2a a răspuns:

Pai eu cred ca te iubestewinking. Nu toti profesorii se poarta asa cu elevii sai...winking

| Mariya5 a răspuns:

Am avut si eu asa o profesoara(de fapt imi era chiar diriginta).In clasele a 5-a a 8-a, acum am termiat a 8-a si simteam la fel ca tine.La banchet i-am spus ca mi-a fost cea mai buna profesoara si diriginta, si a fost foarte frumos.

| alexuthza a răspuns:

Fii sigura ca te iubeste.Nu astepta pana termini liceul sa o intrebi.Fa-ti curaj si intreab-o.Iar daca raspunsul este afirmativ te sfatuiesc sa-i faci un mic cadou, nu cumparat ci facut de tine.Profesorilor le plac cadourile facute de elevii lor, le place sa vada ca elevii evolueaza pe zi ce trece.De aceea, atunci cand vei termina liceul multumeste-i pentru tot ce a facut pentru tine, pentru ca te-a ajutat sa ai mintea unui om matur si sa-ti pastrezi sufletul de copil.NU UITA!