Ohhh visul oricarui elev e sa aiba o asa o profesoara, posibil te asemeni cu cineva care ii este foarte drag si deaea iti atrage mai multa atentie, sau poate felul tau de a fi o face sa te placa. Bucurate ca ai asa o profesoara esti foarte norocoasa
Pai eu cred ca te iubeste. Nu toti profesorii se poarta asa cu elevii sai...
Oricine si-ar dori o astfel de profesoara...
dupa cum ai descris-o sigur te iubeste mult, tine la tine si de asta nu ii place sa te vada trista
numai bine!
Am avut si eu asa o profesoara(de fapt imi era chiar diriginta).In clasele a 5-a a 8-a, acum am termiat a 8-a si simteam la fel ca tine.La banchet i-am spus ca mi-a fost cea mai buna profesoara si diriginta, si a fost foarte frumos.
Fii sigura ca te iubeste.Nu astepta pana termini liceul sa o intrebi.Fa-ti curaj si intreab-o.Iar daca raspunsul este afirmativ te sfatuiesc sa-i faci un mic cadou, nu cumparat ci facut de tine.Profesorilor le plac cadourile facute de elevii lor, le place sa vada ca elevii evolueaza pe zi ce trece.De aceea, atunci cand vei termina liceul multumeste-i pentru tot ce a facut pentru tine, pentru ca te-a ajutat sa ai mintea unui om matur si sa-ti pastrezi sufletul de copil.NU UITA!
Şi eu am avut destui astfel de profesori... diriginta mea, profa de Fizica sau profa de Chimie, fusese incredibila, nu se sfiise sa ma laude in faţa tuturor la sfarsitul anului şcolar ...toti profesorii se comportara intr-un fel astfel cu mine. Însă profa de Mate, am simţit-o cu adevarat ca pe o mamă.
Sper ca la liceu să am noroc de profesori la fel de cumsecade ca in şcoala generala
Si tu ce ai facut? i-ai multumit profesoarei tale de mate?
eu o iubesc mult de tot pe profa asta si as vrea sa-i spun despre asta!
Da,i/am multumit si am zis ca imi pare rau ca am venit acolo la scoala in anul terminal