Cam multa vrajeala in povestea ta, sotul pe care il respecti mult, dar de care ai divortat!
Este de etnie dar s-au lasat intimidati de familia ta, sa imi arate si mie cineva o familie de tigani care stie de frica unei alte familii de romani!
Multe nu se leaga in povestea ta!
Puteai foarte bine in momentul cand te-ai dus in casa sotului tau sa faci plangere la politie si tribunal, mai apoi sa obtii ordin de restrictie, astfel cei din familia ta nu aveau voie sa se apropie de tine!
De asta zic, nu ai facut nimic, te-ai complacut!
Si cine se mai casatoreste dupa doar 3 luni de zile? Parca e pe perioada lu' bunica mea, cand se casatoareau la varsta de 16 ani si pana la 20 aveau 3 copii deja!
Din ce ai scris familia ta sunt niste monstri inapoiati, cum doar in filmele de groaza mai vezi.
Nu stiu de ce mi-ai lasat impresia ca esti un troll, persoane de astea abuzate am tot auzit noi cei vechi pe TPU, dar nu stiu daca 1 din 100 de povesti au fost reale!
Poftim? Politia roman corupta si incompetenta care m-a chemat la sectie si mi-a spus sa am grija ca au fost cazuri de romance care ai fost duse la treaba de tigani, despre ce vorbim? Abuz in serviciu. La ei trebuia sa apelez?
Deci: ai 20 de ani si esti maritata cu un tigan, chiar il iubesti si esti fericita cu el si legal, poti sta imprreuna cu sotul tau, in resendita conjugala.
Fa reclamatie la politie imptriva parintilor tai si ei vor primi interdictie, sa te mai caute sau sa se apropie de tine, caz in care tu te poti intoarce la sotul tau si vei putea trai fericita cu el, multi ani fericiti.
Ai spus zi la inceput de povestea scrisa asa pe scurt dar de fapt ai scris un roman mult prea telenovelizat. Ai terminat liceul? Ai bacul luat? Ce te opreste din a iti lua un job si nu a mai trai cu parintii?
Tu crezi ca mie mi-a mai ars de bac? Singuru meu gand era sa scap de acasa de certuri zbieraturi scandaluri lipsa de intimitate etc control excesiv etc... si sa fiu pe banii mei pentru ca am vazut ca sprijinu parintilor e pe conditii! gandeste-te ca m-am imbolnavit psihic din cauza parintilor ca nu mai suportam cearta eu cand aud ca urla imi ramane ecou de la urlete in cap ...nu e nicio telenovela e realitatea dar daca n ai fost in situatie n o sa crezi
Aprob ce a zis @Simpatic Nu ar lasa Dumnezeu pe nimeni asa, si nu exista ca 2 parinti sa fie simultani in acelasi timp (tirani).La 20 de ani eu stiu ca se studiaza inca de ce nu ai plecat la facultate, la camin? Poate povestioare e reala dar e la puterea a zecea de inflorta si pare ireala.Adica eu zic sa te mai uiti si sa mai analizezi odata intamplarile ca undeva gresesti la interpretare.VEZI GRESIT REALITATEA! Daca vrei binele surorii tale o lasi unde e si ii oferi ce ai fi vrut si tu, dar in acelasi loc.Si nu nega proprii parinti ca sa stii ca ii vei mostenii, esti copilul lor si vei semana ca cel putin unul din ei.